Μαρινα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
"...Μαρινα πρασινο μου αστερι
Μαρινα φως του αυγερινου..."

Νικο, για αυτο σε παω.
Εισαι πολυ μεγαλος:cool_4:
Αλλα εαν ξανακουσω "Κλασικη Κομπακτ Δισκοθηκη" να μου τρυπησεις την μυτη.
Ετσι οπως το πας στο τελος θα το στουκαρω πουθενα και θα ησυχασουμε:happy_5:

N Kanellopoulos

Επίτιμο Μέλος
Reaction score
77
Απάντηση: Μαρινα

Πρόκειται για μια δική μου ηχογράφηση του 2003.

Για όσους δεν γνωρίζουν έχω digital portable studio με το οποίο κάνω ψηφιακές ηχογραφήσεις
(φυσικών οργάνων) κατά παραγγελία ή για τις ανάγκες της εκπομπής μου.

Μια τέτοια παραγγελία ήρθε το 2003 από τρεις λυρικούς τραγουδιστές, Στέλλα Παυλάκη/σοπ - Λυδία Αγγελοπούλου/μέτζο - Σταμάτης Μπερής/τεν, που μου ζήτησαν να τους φτιάξω ένα demo.

Ολόκληρο το CD σε mp3 υψηλής ανάλυσης (μαζί και το εξώφυλλό του) μπορείτε να κατεβάσετε από αυτό το link (περ. 53 ΜΒ), ως μία μικρή προσφορά μου στα μέλη του AVSITE.

http://rapidshare.com/files/26209344/NK-demo2003.rar

Σημειώστε ότι αυτό το CD δεν πωλείται πουθενά, αφού -όπως είναι φυσικό- δεν επιτρέπεται η πώλησή του.

N Kanellopoulos

Επίτιμο Μέλος
Reaction score
77

Τα περιεχόμενα του δίσκου είναι:

Πλέσσας/Η αγάπη μας
Tell him (duet)
Quizas, quizas
Core n grato (Catari)
Βαφτιστικός/Στο στόμα
Puccini/O mio babbino caro
Bizet/Carmen Habanera
Μωράκης/Τι ναι αυτό που το λένε αγάπη
Θεοδωράκης/Μαρίνα (Μικρές Κυκλάδες)

θυμηθείτε ότι περιλαμβάνεται και το εξώφυλλο σε jpg

Reaction score
1
Εάν δεν είχαμε Νίκο Κανελλόπουλο, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε!

Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός της προσφοράς...

N Kanellopoulos

Επίτιμο Μέλος
Reaction score
77

Με κάνετε και κοκκινίζω... :oops:

Πάντως, χαρά μου είναι να απολαμβάνετε αυτό που μπορώ να σας προσφέρω.

Reaction score
16.302
Bγαλε μια φωτογραφια,κανε την αβαταρ,να δω πως ειναι να κοκκινιζει ενας ανδρας!:rei:

Reaction score
1
Πέρσι έπεσε στα χέρια μου η ταινία Very Annie Mary. Σε κάποιο σημείο, η πρωταγωνίστρια τραγουδάει το "O mio babbino caro".

Άκουγα την άρια για πρώτη φορά, αλλά με μάγεψε σε σημείο που να αδιαφορήσω για την συνέχεια της ταινίας και να βάλω σε επανάληψη το τραγούδι. Το άκουσα τουλάχιστον 20 φορές.

Από τα credits έμαθα το κομμάτι καθώς και με λίγο ψάξιμο ότι η συγκεκριμένη εκτέλεση ήταν της - αν δεν απατώμαι - Meriel Andrews, η οποία δεν αναφερόταν στα credits!

Έκτοτε το έχω ακούσει σε 4 εκτελέσεις (συν τη σημερινή), αλλά έχω κολλήσει στην πρώτη την οποία κατά καιρούς απολαμβάνω μέσα από το DVD.

Κ. Κανελλόπουλε,

μπας και βρίσκεται στη δισκοθήκη σας η εκτέλεση στην οποία αναφέρομαι;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

ΥΠΕΡΟΧΑ
Ευχαριστω παρα πολυ για την αισθητικη απολαυση. Ανοιξα νεο φακελλο (μετα απο τον γνωστο dr Samb) ως "Ν.Καν." και αναμενουμε νεα κομματια για...γεμισμα!!!

N Kanellopoulos

Επίτιμο Μέλος
Reaction score
77
Απάντηση: Re: Μαρινα

Πέρσι έπεσε στα χέρια μου η ταινία Very Annie Mary. Σε κάποιο σημείο, η πρωταγωνίστρια τραγουδάει το "O mio babbino caro".

μπας και βρίσκεται στη δισκοθήκη σας η εκτέλεση στην οποία αναφέρομαι;
Δυστυχώς, παρότι το έχω σε 15 εκτελέσεις, δεν έχω αυτήν τη συγκεκριμένη.
:cry:

Reaction score
16.302
Μα γιατι διαλεξαν αυτα τα τραγουδια????:cry:

Το εξωφυλλο ειναι "ολα τα λεφτα"!Βλεπω καλα η μου φαινεται οτι ο βραχος αγκαλιαζει το κυμα?Η το αντι8ετο?Η ειναι ολα μια οπτασια????:confused:

Ετσι η αλλιως ...υπεροχα ειναι!Ευχαριστουμε.....:-D

N Kanellopoulos

Επίτιμο Μέλος
Reaction score
77
Απάντηση: Re: Μαρινα

Μα γιατι διαλεξαν αυτα τα τραγουδια????:cry:

Το εξωφυλλο ειναι "ολα τα λεφτα"!Βλεπω καλα η μου φαινεται οτι ο βραχος αγκαλιαζει το κυμα?Η το αντι8ετο?Η ειναι ολα μια οπτασια????:confused:

Ετσι η αλλιως ...υπεροχα ειναι!Ευχαριστουμε.....:-D
To εξώφυλλο το έφτιαξε η αφεντιά μου.
Οταν τους φτιάχνω CD από ηχογράφηση το συνηθίζω.

Τα διάλεξαν γιατί τα ήθελαν για demo που έστειλαν και έξω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ωστε γραφαμε και στον¨"ΗΧΟ" ε; και προσπαθουσα να θυμηθω απο που μου φαινεται γνωστο αυτο το ονομα και σ' αυτο το ειδος μουσικης (της οποιας ειμαι...συμπαθων -απλα!). Οσο για το εξωφυλλο φανταστικο, μονο που η μεγαλη γραμματοσειρα κι το χρωμα της καπως το "κοβει" (σορυ για την παρατηρηση, ετσι;)
Αληθεια εχεις αλλες εκτελεσεις ελληνικων (μη¨"κλασσικων" δηλ) τραγουδιων με κλασσικους;(και δεν εννοω...Μαριο!) Αν ναι γιατι δεν μας κανεις κατι αντιστοιχο με τον Δρα Sambalis; Φυσικα θα περιλαμβανει κομματια απο ολα τα ειδη που πρωτιστα αρεσουν σε σενα και κατοπιν...παραγγελιων. Εκτος κι αν υπαρχουν αλλα εμποδια-δεσμευσεις

N Kanellopoulos

Επίτιμο Μέλος
Reaction score
77

Ωστε γραφαμε και στον¨"ΗΧΟ" ε; και προσπαθουσα να θυμηθω απο που μου φαινεται γνωστο αυτο το ονομα και σ' αυτο το ειδος μουσικης (της οποιας ειμαι...συμπαθων -απλα!). Οσο για το εξωφυλλο φανταστικο, μονο που η μεγαλη γραμματοσειρα κι το χρωμα της καπως το "κοβει" (σορυ για την παρατηρηση, ετσι;)
Αληθεια εχεις αλλες εκτελεσεις ελληνικων (μη¨"κλασσικων" δηλ) τραγουδιων με κλασσικους;(και δεν εννοω...Μαριο!) Αν ναι γιατι δεν μας κανεις κατι αντιστοιχο με τον Δρα Sambalis; Φυσικα θα περιλαμβανει κομματια απο ολα τα ειδη που πρωτιστα αρεσουν σε σενα και κατοπιν...παραγγελιων. Εκτος κι αν υπαρχουν αλλα εμποδια-δεσμευσεις
Έγραφα στον ΗΧΟ από το 1984-85 περίπου. Κάποια στιγμή σταμάτησα γιατί είχα περισσότερες εκπομπές (+jazz+latin) πέραν της κλασικής.
Είχα και εκπομπή στην τηλεόραση, που μου "'έτρωγε" 3 μέρες την εβδομάδα!

Για το εξώφυλλο δεν είμαι γραφίστας ούτε ειδικός. Τα φτιάχνω με τα λίγα που ξέρω, για τα tracks κυρίως.

Οχι δεν έχω τέτοιο είδος που ζητάς (κάτι σκόρπια μόνο).
Απλώς σας έδωσα μια αποκλειστικότητά μου από μια ηχογράφηση με το δικό μου portable digital studio.
Αυτό μου το παρήγγειλαν οι καλλιτέχνες για δικό τους demo.

Όσο για καλά και επιλεγμένα κλασικά δες το θέμα "20+1 χρόνια Ραδιόφωνο" εδώ
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36066

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268