Η Μετανοιωμένη Γιώτα

Reaction score
5
θα σας δώσω αυτές τις 2 φωτογραφίες χωρίς σχόλια παρα μονο με μία κουβέντα. Η Γιώτα μετάνοιωσε για ένα απο τα δύο θανάσιμα αμαρτήματα που είχε κανει στο παρελθόν. :respect::respect::respect:

Attachments

Reaction score
0
Άμα είχε και μια κονκάρδα "Η πειρατεία σκοτώνει [τη μουσική]" θα ήταν όλα ΟΚ. :happy_9:

Reaction score
6
Απάντηση: Η Μετανοιωμένη Γιώτα

Η δεύτερη φωτο είναι πολύ ωραία.

Με το μάρμαρο τα σκαλισμένα γράμματα και την σκια που προσφέρει ο καβαλάρης ελευθερωτής μας:happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
4
Μπράβο στη Γιωτα που για άλλη μια φορά δεν φοβήθηκε να δείξει τα πιστεύω της ακόμα και στην έκθεση της σε δημόσια θεά!

Μπράβο Γιώτα!

Μετά από αυτή την τολμηρή της φωτογράφηση πιστεύω ότι ο βασιλιάς μας πρέπει να της δώσει σαφώς προαγωγή και να αναβαθμισει τα καθηκοντα της στο Shoutbox.

[FONT=&quot]Εύγε Γιώτα μας! :cool_4:

---------------------------------------------------------------------------------

[/FONT]

Reaction score
62
Η τελευταία φώτο θα χρησιμοποιηθεί για την προεκλογική καμπάνια της, ως πρόεδρος του κόμματος "Βασιλευομένη Αναρχική Παράταση (Β.Α.Π)!!!:happy_9:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.747
Η τελευταία φώτο θα χρησιμοποιηθεί για την προεκλογική καμπάνια της, ως πρόεδρος του κόμματος "Βασιλευομένη Αναρχική Παράταση (Β.Α.Π)!!!:happy_9:

:respect: :respect: :respect:

Η Γιωτα ειναι η πλεον καταλληλη ως το προσωπο που θα βοηθησει την εδραιωση της Προεδρευομενης Βασιλειας !!!:cool_4:

Reaction score
3
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα προς τι το συγκεκριμένο θέμα.

Reaction score
5
Εγώ ποιον θα κάνω; βαρέθηκα να δίνω κοσμο... μπορώ να ειμαι ο Ιππότης-Φύλακας του Βασιλιά;

Bodyguard κιετς

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ε, και τι έγινε βρε Κωνσταντίνε?
Σου απευθύνθηκε κανείς προσωπικά και το αναφέρεις?

Reaction score
3
Όχι, αλλά που το μεμπτόν;
Σε θέματα που δεν καταλαβαίνει κάποιος και ρωτάει, νομίζω ότι είναι καλό να του διευκρινήσει κάποιος.
Ειδικά όταν ο τίτλος και η αρχή του θέματος δίνει αφορμή για κάποια υπονοούμενα.

Tip: Όταν θέλουμε να επεξεργαστούμε μια εικόνα και να βάλουμε άλλα γράμματα στην θέση αυτών που υπάρχουν, καλό είναι να τα περιστρέφουμε λίγο για να δείχνουν πιο ρεαλιστικά. Και για πιό ρεαλιστικά μπορούμε να τα κάνουμε ανάγλυφα.

Reaction score
7
Πάντως Γιώτα σε θαυμάζω...Η μεταμέλειά σου είναι αξιέπαινη...Διοργάνωσες ολόκληρο ταξίδι με μοναδικό σκοπό να εξιλεωθείς...Εύγε νέααα

Reaction score
1
Επειδη η ευγενεια του ''HCM'' δεν προλαβαινε να ασχοληθει (Σ.Σ. εχει και αλλους να θαψει) αφησε εμενα στο ποδι του να τελειοποιησω το τερ...εε..δημιουργημα του.

Reaction score
0
Μπραβο ευγενικε Αναργυρε ...:bravo:
Ο Αναξ ....στραβο....γραμμενος???
:happy_9:

Reaction score
14
θα σας δώσω αυτές τις 2 φωτογραφίες χωρίς σχόλια παρα μονο με μία κουβέντα. Η Γιώτα μετάνοιωσε για ένα απο τα δύο θανάσιμα αμαρτήματα που είχε κανει στο παρελθόν. :respect::respect::respect:

Πες μας ότι ήταν.....Κνίτησα!!!! :-o :shock: :happy_8: :crazy_3:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.734
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo