- Reaction score
- 3
OFFICIAL SITE
Εχθές το μεσημεράκι τελείωσα μια πρόχειρη εγκατάσταση του παραπάνω συστήματος στο σπίτι μου. Τα ηχεία απλά τοποθετήθηκαν χωρίς να ληφθούν σοβαρα υπ'όψιν οι "σωστές" θέσεις.
Σήμα του έδωσα απο το PC μέσω οπτικής ίνας και εκεί το δοκίμασα κυρίως αλλα και με κανα 2 DVD.
Εχει ενσωματομένο DVD Player (upscale έως 1080i/720p) & Radio Tuner. Ο ήχος που έβγαζε (για τα δικά μου δεδομένα) ήταν πραγματικά το κάτι άλλο. Δεν είχε κανενα πρόβλημα να μου βγάλει 5.1 ήχο απο το PC αλλα με λίγο θόρυβο. Υποψιάζομαι οτι μάλλον θα φταίει το οπτικό καλώδιο που εχω το οποίο δεν στηρίζεται καλά.
Στην αναπαραγωγή DVD δεν βγάζει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και το Upscale του ειναι...χάσιμο. Για να πω την αμαρτία μου έχω την εντύπωση οτι ειναι ελαφρώς καλύτερο απο το Oppo 981 (του οποίου επίσης έγινα πρόσφατα κάτοχος αλλα παίζει σε άλλη τηλεόραση). Η ευκρίνεια ήταν καλύτερη και το χρώμα πιο ζωντανο. Βέβαια ολα αυτά εχουν να κάνουν περισσότερο με ρυθμισεις φαντάζομαι. Ο ήχος του έβγαινε πεντακάθαρος και απολαυστικός παρ'ολο που "χανόταν" κάπως λόγω του μεγάλου δωματίου που εχω την τηλεόραση (85-90 m2 ενιαίος χώρος).
Το setup του μηχανήματος εχει αρκετές ρυθμίσεις απο τις τελείως βασικές μέχρι να ρυθμισουμε την αποσταση των ηχείων απο εμάς db boost/cut, phase και αλλα καλούδια.
Γενικά πιστεύω οτι για τα λεφτά του (περί τα 1500-1600€) ειναι παρα πολύ καλό μηχάνημα. Τουλάχιστον δείχνει οτι θα με κάνει να χαρώ τα λεφτά που έδωκα.
ΑΑ!Για να μην ξεχάσω. Απο εμφάνιση... ΣΚΟΤΩΝΕΙ!
Ευχαριστώ Αρβανιτάκη (για την πρόταση για το HS500) και Καφάτο (επειδη μου τα πούλησε :happy_8
Μελανό σημείο (πολύ μελανό όμως...αϊ αϊ αϊ η μεσούλα μου) οτι οοοοολα (sub, ενισχυτές, ηχεία) ειναι σε μία κούτα καθόλου μα καθόλου ελαφρια. Εγώ πήγα μονος μου να τα παραλάβω και το μετάνοιωσα :mad_2:...