Δεν βλεπετε τα κουμπια στο remote σας?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Τι ξεκινω αυτα τα θεματα αφου γνωριζω πως εγω θα πληρωσω την νυφη στο τελος?:happy_5:
Τελος παντων, η παραπανω εφευρεση-οπως υποθετω πως ηδη εχετε καταλαβει- δεν ειναι παρα ενας μεγενθυτικος φακος για να βλεπουμε τα κουμπια του remote μας καλυτερα.

http://whateverworks.com/itemdy00.asp?T1=K7344#zoom

Και τωρα παω να εξαφανιστω...:happy_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Βρε Αντρέα, εδώ οι ογδοντάχρονοι ζητάνε ακουστικά βαρηκοϊας που να μη φαίνονται, κι εμείς θα βάλουμε αυτό το πράγμα φάτσα κάρτα στο σαλόνι?:crazy_1:

Εκτός αν με κάθε αγορά δίνουν δώρο κι ένα παραπλανητικό σετ μισοτελειωμένο πλεκτό-βελόνες-κουβάρι, οπότε το αφήνεις δίπλα στο remote-τέρας και έχεις έτοιμη τη δικαιολογία "πήραμε μεγεθυντικό για τη γιαγιά"!

Attachments

Reaction score
164
Τι ξεκινω αυτα τα θεματα αφου γνωριζω πως εγω θα πληρωσω την νυφη στο τελος?:happy_5:
http://whateverworks.com/itemdy00.asp?T1=K7344#zoom

Και τωρα παω να εξαφανιστω...:happy_4:
Ήταν μια φορά ένας μαζοχιστής και ένας σαδιστής. Ο μαζοχιστής έλεγε "χτύπα με, βάρα με, δείρε με, σκίσε με, μάτωσέ με".
Και ο σαδιστής κουνούσε το δάχτυλό του έτσι :mad_1:
Και του έλεγε "όοοοοοχιιιιι τώρα"
:happy_5:
Απαντήθηκαν οι ερωτήσεις σου; :happy_5:

Reaction score
4
Ενταξει πες οτι το ελυσες το ενα προβλημα.
Με το τρεμουλο να δεις τι θα κανεις τωρα.....
Καταφερες και ειδες το κουμπι, θα το πετυχεις ομως...?? :happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
164
Όχι, δεν μπορώ να διαβάσω τι λέει το remote του Kiss.
Γιατί βρίσκεται στο τρένο και πάει στον νέο του ιδιοκτήτη! :happy_8: :happy_5:

Στα remote δεν με ενδιαφέρει να φαίνονται τα κουμπιά. Με ενδιαφέρει να ξεχωρίζουν στην αφή. Και δυστυχώς λίγοι σκέφτονται ότι οι περισσότεροι δεν κοιτάζουν το remote όταν χειρίζονται μια συσκευή. Ή τουλάχιστον δεν πρέπει!

Reaction score
4
Όχι, δεν μπορώ να διαβάσω τι λέει το remote του Kiss.
Γιατί βρίσκεται στο τρένο και πάει στον νέο του ιδιοκτήτη! :happy_8: :happy_5:

Στα remote δεν με ενδιαφέρει να φαίνονται τα κουμπιά. Με ενδιαφέρει να ξεχωρίζουν στην αφή. Και δυστυχώς λίγοι σκέφτονται ότι οι περισσότεροι δεν κοιτάζουν το remote όταν χειρίζονται μια συσκευή. Ή τουλάχιστον δεν πρέπει!
Σωστος και συμφωνω απολυτα!!!
Μεχρι το σημειο βεβαια που ολοι πιστευω εχουμε φτασει που εχουμε 10 τηλεκοντρολ και αναγκαστικα πρεπει να ειναι και φωτιζομενα και ευδιακριτα.
Τι απελπισια ειναι αυτη ... και μην μου πει κανεις για το ολα σε ενα γιατι εχω και πιανω συνεχεια τα αλλα.....:crazy_1:
(με το ιδιο τρενο θα στο γυρισει πισω... :happy_5: )

Reaction score
164
(με το ιδιο τρενο θα στο γυρισει πισω... :happy_5: )
Για να μην συμβεί αυτό, του ξηγήθηκα σταράτα του παιδιού, μέχρι και Link του έδωσα για τη συζήτηση που το θάβω ανελέητα. Για την τιμή που το πήρε, ήταν μία χαρά, και εγώ θα το αγόραζα. Για την τιμή που το αγόρασα όμως...:pc: :pc:
Στο θέμα μας:
Πάρε ένα φτηνό harmony 525 και θα με θυμηθείς!:bravo:

Reaction score
4
Για να μην συμβεί αυτό, του ξηγήθηκα σταράτα του παιδιού, μέχρι και Link του έδωσα για τη συζήτηση που το θάβω ανελέητα. Για την τιμή που το πήρε, ήταν μία χαρά, και εγώ θα το αγόραζα. Για την τιμή που το αγόρασα όμως...:pc: :pc:
Στο θέμα μας:
Πάρε ένα φτηνό harmony 525 και θα με θυμηθείς!:bravo:
Σε πειραζω την ειδα την αγγελια:cool_4:

Μαλλον οντως πρεπει να το αλλαξω γιατι εχω μια μπαχατελα με touch screen μαυροασπρο απο την εποχη του καφ............αστο δεν το λεω :crazy_10:

Reaction score
164
Σε πειραζω την ειδα την αγγελια:cool_4:

Μαλλον οντως πρεπει να το αλλαξω γιατι εχω μια μπαχατελα με touch screen μαυροασπρο απο την εποχη του καφ............αστο δεν το λεω :crazy_10:
Κατάλαβα. Σκουπόξυλο έχεις; Τέτοιο χρησιμοποιούσε ο σΚαφάτος.

Reaction score
164
:happy_5: :happy_5: :happy_5:
Του το σκισαμε και αυτο θεμα....:crazy_3: :happy_5: :crazy_3:
Αργήσαμε λίγο. Δες το πρώτο μου post στο συγκεκριμένο. Ο σωστός σαδιστής σκίζει (το θέμα) όταν θέλει αυτός και όχι όταν παρακαλάει ο μαζοχιστής! :happy_5:

Reaction score
4
Λες σε λιγα χρονια να δουμε και remote με φωνητικες εντολες?
Η με συστημα
[SIZE=-1]BRAILLE αναγλυφα για τους τυφλους? :crazy_1:

(τωρα του το σκοτωσαμε το θεμα για τα καλα.) :cool_4:
[/SIZE]

Reaction score
164
Λες σε λιγα χρονια να δουμε και remote με φωνητικες εντολες?
Η με συστημα [SIZE=-1]BRAILLE αναγλυφα για τους τυφλους? :crazy_1:
[/SIZE]
Το "σε λίγα χρόνια" μου άρεσε:
InVoca 3.0 4-in 1 Voice Activated Remote Control
Όσο για το remote με Braille... Τι να το κάνουν οι άνθρωποι; Να αλλάζουν κανάλια στην τηλεόραση που δεν βλέπουν;

Reaction score
4
http://www.independentliving.com/prodinfo.asp?number=434325
Όσο για το remote με Braille... Τι να το κάνουν οι άνθρωποι; Να αλλάζουν κανάλια στην τηλεόραση που δεν βλέπουν;
:happy_5::happy_5::happy_5:

Οχι αλλα μπορουν να αλλαζουν τους σταθμους στο ραδιοφωνο να συντονιζουν τους σταθμους να τρεχουν τα τραγουδια στο cd κτλ κτλ ...

Ακου να αλλαζουν τα καναλια στην τηλεοραση που δεν βλεπουν.
:crazy_3:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads