Projector connect with Wii

Reaction score
0
Αγαπητοί αναγνώστεw αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα... έχω φτιάξει ένα home cinema εδώ και 1,5 χρόνο έχοντας βάλει ένα projector Optoma H30 (themescene) στην οροφή και περνόντας ένα καλώδιο DVI 15m από το ταβάνι γύρω γύρω μέχρι που φτάνει μπροστά στο DVD με δίπλα του τον ενισχυτή.
Πρόσφατα μπήκε στην οικογένεια και ένα Wii το οποίο μου βγάζει έξοδο HDMI και με ένα adaptor αλλάζει σε RCA (1 εικόνα, Αριστερό & Δεξί ήχο).

Το πρόβλημα είναι ότι πώς αν απλά βάλω έναν αντάπτορα από DVI σε HDMI θα χάσω τα κανάλια του ήχου.

Nα ενημερώσω ότι θα ήθελα να αποφύγω την λύση δεύτερου καλωδίου (RCA) απ τον projector στο Wii. Επίσης να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει TV στο σπίτι σαν δεύτερη λύση.

Αν έχει κανείς καμιά καλή ιδέα με κάποιον αντάπτορα και που θα μπορούσα να τον βρώ?

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά παιδιά

Reaction score
0
Wii με HDMI; Κάπου τα έχεις μπερδέψει φίλε...
Το Wii έχει μια έξοδο HDMI μαζί περιλαμβάνει και ένα μετατροπέα από HDMI σε RCA.

Η έξοδος όπως κι αν έχει είναι μια HDMI ή RCA, αν βοηθάει αυτό που λέω.

Reaction score
164
Δεν είναι HDMI, μπορεί να μοιάζει, αλλά δεν είναι. Μάλλον έχει κάποιο custom βύσμα όπως οι άλλες παιχνιδομηχανές. Το ότι δεν είναι HDMI φαίνεται από το ότι δεν υπάρχει μετατροπέας από HDMI σε RCA. Μάλλον το καλώδιο δεν το γλυτώνεις με τίποτα...

Reaction score
0
Δεν είναι HDMI, μπορεί να μοιάζει, αλλά δεν είναι. Μάλλον έχει κάποιο custom βύσμα όπως οι άλλες παιχνιδομηχανές. Το ότι δεν είναι HDMI φαίνεται από το ότι δεν υπάρχει μετατροπέας από HDMI σε RCA. Μάλλον το καλώδιο δεν το γλυτώνεις με τίποτα...

Έχετε δίκιο για το ότι δεν είναι HDMI μοιάζει το άτιμο, υπάρχει περίπτωση να κάνω την δουλειά με το RCA αρσενικό? Δηλαδή φαντάζομαι ένα μετατροπέα από RCA σε DVI?

Reaction score
1
Εγω και component το έχω το Wii μου στον projector (μετά το βάζεις σε 480p EDTV/HDTV) και είναι SUPER!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.494
Members
38.189
Νεότερο μέλος
gianniszaza