Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Κι αν το BR έχει βγάλει ήδη τα μέγιστα;;;
(στην τύχη έβαλα το αρχικό format, δεν ξέρω πως τις φυλάνε και πως γίνεται η διαδικασία μεταφοράς και διόρθωσης , αλλά αν έχουν βοήθεια από την MS , καλύτερο software ή εμπειρία μπορεί να είναι ακόμα μπροστά)
Απλά πράγματα που είδαμε στο Mpeg2 στην πράξη, ξέρουμε από το pc, και βλέποντας ότι κάποιες ταινίες vc1 εκμεταλλεύονται σχεδόν πλήρως το χώρο και transfer-rate που επιτρέπει το HD-dvd, γιατί να υποθέσουμε ότι δεν πάει και λίγο παραπάνω ?
http://boxofficemojo.com/yearly/chart/?yr=2006&p=.htm
Χοντρικά δηλαδή δεν θα έχουν 4 φορές περισσότερες top ταινίες τα αποκλειστικά BR studio, από αυτό του HD-dvd?
(φαίνεται και στην πράξη νομίζω, κυρίως στις καινούργιες ταινίες η υπεροχή του BR)
Απλά ότι η universal μπορεί να είναι πολύ καλή στο τρόπο που περνάει τις mpeg2 ταινίες των 2500p και 300gb που έχει , σε 1080p-vc1 των 20gb.Δεν κατάλαβα τι εννοείς .
Μπορει να το ξαναδιατυπώσεις τι ακριβώς θελεις να πεις;
(στην τύχη έβαλα το αρχικό format, δεν ξέρω πως τις φυλάνε και πως γίνεται η διαδικασία μεταφοράς και διόρθωσης , αλλά αν έχουν βοήθεια από την MS , καλύτερο software ή εμπειρία μπορεί να είναι ακόμα μπροστά)
Ναι... δηλαδή όταν μια ταινία 12 λεπτών είναι max 3gb στο HD-dvd αλλά μπορεί να είναι 4.5 στο BR, δεν θα βρουν τρόπο να εκμεταλλευτούν την μικρότερη συμπίεση και να ανεβάσουν κάπου και την ποιότητα ?Αν κατάλαβα καλα μιλάς για μεγαλύτερο μεταβλητό bitrate σε VCI ώστε αν καταλαμβάνει μεγαλύτερο χωρο στον δισκο ,να μπορει με το BD;
Απλά πράγματα που είδαμε στο Mpeg2 στην πράξη, ξέρουμε από το pc, και βλέποντας ότι κάποιες ταινίες vc1 εκμεταλλεύονται σχεδόν πλήρως το χώρο και transfer-rate που επιτρέπει το HD-dvd, γιατί να υποθέσουμε ότι δεν πάει και λίγο παραπάνω ?
Ναι, εδώ είναι τα box office, και για το 2006 η fox έχει πιο πολλές ταινίες από την universal.Η κατάταξη με τον κλείσιμο τζίρων των Studio, σχεδον κάθε χρονο κλείνει με πρωτο της Buena Vista , δεύτερο της Sony entertainment , και στην τριτη θεση κονταρο-κτυπιούνται η Fox με την Universal ( πέρσι στην τριτη θeση ηταν η Fox)
http://boxofficemojo.com/yearly/chart/?yr=2006&p=.htm
Χοντρικά δηλαδή δεν θα έχουν 4 φορές περισσότερες top ταινίες τα αποκλειστικά BR studio, από αυτό του HD-dvd?
(φαίνεται και στην πράξη νομίζω, κυρίως στις καινούργιες ταινίες η υπεροχή του BR)