Online αγορες!!

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους! Αν και δεν ξερω κατα ποσο θετω το ερωτημα στη σωστη κατηγορια θα ηθελα καποιοες γνωμες.Σκοπευω να αγορασω 2-3 ταινιες σε blue ray απο το play.com .Με ενδιαφερει το αν θα ερθουν οι ταινιες σε ευλογο χρονικο διαστημα και σε τι κατασταση.Οποιος εχει εμπειρια σε τετοια αγορα θα ηθελα πολυ να μου απαντησει.Thanks!!!

Reaction score
62
Καλησπερα σε ολους! Αν και δεν ξερω κατα ποσο θετω το ερωτημα στη σωστη κατηγορια θα ηθελα καποιοες γνωμες.Σκοπευω να αγορασω 2-3 ταινιες σε blue ray απο το play.com .Με ενδιαφερει το αν θα ερθουν οι ταινιες σε ευλογο χρονικο διαστημα και σε τι κατασταση.Οποιος εχει εμπειρια σε τετοια αγορα θα ηθελα πολυ να μου απαντησει.Thanks!!!
'Εχω πάρει αρκετά πράγματα απο κεί,και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!

Reaction score
0
Ευχαριστω πολυ!! Οπως καταλαβαινεις εχω ακουσει πολλες "ιστοριες τρομου" και σαν νεος στης online αγορες εχω μερικες επιφυλαξεις!!!

Reaction score
1
Ιστορίες τρόμου υπάρχουν, αλλά μόνο αν αγοράζεις...όπου νάναι.
Από e shops του βεληνεκούς των play.com & amazon (και άλλα φυσικά) δεν υπάρχει κίνδυνος!

Reaction score
1
Απάντηση: Online αγορες!!

Για να γνωριζεις ολες τις πλευρες ομως θα πω οτι, 3/4 ειχα παραγγειλει ενα παιχνιδι απο play.com. Μετα απο 21 μερες (τοσο πρεπει να περιμενεις) τους ενημερωνω οτι δεν το εχω λαβει. Με ενημερωνουν οτι θα το ξαναστειλουν(25/4). Νομιζω 2/5(μετα απο ενα μηνα δηλαδη) μου ερχετε το παιχνιδι με ημερομηνια της πρωτης παραγγελιας! Το παιχνιδι που μου ξαναστειλαν 25/4, δεν μου ηρθε.

Reaction score
0
Απάντηση: Online αγορες!!

Εγώ έχω παραγγείλει 5 φορές από το play.com.........τις 3 φορές ουδέν πρόβλημα.........τίς άλλες δύο.....:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Online αγορες!!

Εγώ έχω παραγγείλει 5 φορές από το play.com.........τις 3 φορές ουδέν πρόβλημα.........τίς άλλες δύο.....:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:
Ασε μας μωρε και εσυ.....σε σωσανε αλλιως θα επαιζες full auto τωρα και μιλας και απο επανω......:happy_5::happy_5::happy_5:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
καμμια 40 ταινιες και κανενα προβλημα ,μεχρι τωρα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Online αγορες!!

Ασε μας μωρε και εσυ.....σε σωσανε αλλιως θα επαιζες full auto τωρα και μιλας και απο επανω......:happy_5::happy_5::happy_5:
Μα δεν κατάλαβες, το Full Auto 2 ήρθε τελικά(μου πίστωσαν την κάρτα και το κράτησα κι από πάνω για ψυχική οδύνη).:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: ............το Resistance δεν λέει να έρθει.:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Online αγορες!!

Μα δεν κατάλαβες, το Full Auto 2 ήρθε τελικά(μου πίστωσαν την κάρτα και το κράτησα κι από πάνω για ψυχική οδύνη).:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: ............το Resistance δεν λέει να έρθει.:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:
Αυτο το παιχνιδι φιλε Γιαννη δωσε του λιγο χρονο να το συνηθισεις και μετα θα κολλησεις ασχημα....ειναι τρελο το παιχνιδακι και ειδικα αν το παιζεις split screen με φιλο.
Απιστευτο ενταση και τσιτα!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Online αγορες!!

Αυτο το παιχνιδι φιλε Γιαννη δωσε του λιγο χρονο να το συνηθισεις και μετα θα κολλησεις ασχημα....ειναι τρελο το παιχνιδακι και ειδικα αν το παιζεις split screen με φιλο.
Απιστευτο ενταση και τσιτα!!!!!
Split screen δε λες τίποτα........εγώ θέλω να δοκιμάσω και online deathmatch.......αν τα καταφέρει να έρθει.......:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
164
Ρεκόρ: Τετάρτη βράδυ παρείγειλα το HD-DVD Digital Video Essentials, Πέμπτη μου ήρθε email ότι η παραγγελία έφυγε, σήμερα το πρωί το είχα! Σε δύο μέρες στα χέρια μου!:bravo:

Reaction score
4
Ρεκόρ: Τετάρτη βράδυ παρείγειλα το HD-DVD Digital Video Essentials, Πέμπτη μου ήρθε email ότι η παραγγελία έφυγε, σήμερα το πρωί το είχα! Σε δύο μέρες στα χέρια μου!:bravo:
Πρεπει να κανεις τα αναλογα updates στο hd-dvd player για να παιξει.
Πιστευω να τα εχεις κανει και να μην ψαχνεσαι γιατι δεν παιζει αλλιως.
Να σε γλυτωσω απο ψαξιμο/σπασιμο στο λεω.:cool_4:

Reaction score
164
Σε ευχαριστώ (και χρόνια πολλά :happy_4: ).
Το update περίμενα πριν το αγοράσω. Διαβάζω AVSite, είμαι ενημερωμένος! :bravo:

Reaction score
4
Σε ευχαριστώ (και χρόνια πολλά :happy_4: ).
Το update περίμενα πριν το αγοράσω. Διαβάζω AVSite, είμαι ενημερωμένος! :bravo:
Thanks man!!!!
Οσο για το AVSite ειμαι μεσα ολη την μερα :cool_4:

Reaction score
0
Είδα και το sendit τώρα, με τελικές τιμές ανάλογες του play.com... γενικά λίγο ακριβότερα αλλά έχει κάποια φτηνότερα.
Όποιος έχει πάρει κάτι από εκεί ας μας πει εντυπώσεις.

Νομίζω λέει πιο αναλυτικά τις ταινίες που έχουν υπότιτλους ... να το εμπιστευτούμε? να υποθέσουμε ότι θα είναι ίδιες και από play.com?
(Πάντως για όσες κάνουν πάνω από 21-22 και υπάρχουν εδώ, καλύτερα για σιγουριά από Ελλάδα.)
http://www.sendit.com/dvd/list/blu_ray
(προσθέστε 3 ευρώ ανά ταινία για μεταφορικά)

Reaction score
0
Τελικα προχωρησα σε αγορα!!! Διαλεξα το pirates 2 :dead mans chest.Aπο οτι εχω διαβασει στο dvd talk πρεπει να εχει μαγικη εικονα! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Reaction score
0
Έχεις δίκιο, thanks !!!! κοίταξα και βλέπω ότι θεωρείτε η καλύτερη ταινία που έχει βγεί μέχρι σήμερα, ανεξαρτήτως format....

Βλέπω είναι σε 2 δισκάκια και μάλιστα η ταινία είναι γραμμένη με mpeg4 σε 50GB disk !!! ... μαζί με καλή δουλειά, ίσως αυτή είναι η λύση τελικά για top ποιότητα.
http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?id=303

From thedigitalbits.com
I going to say this right now up front: Disney's Dead Man's Chest on Blu-ray delivers the best looking 1080p video I've seen yet on any HD format. Nearly the entire 50GB of Disc One is devoted to the film data alone, giving the AVC compression plenty of room to breathe. The clarity and detail visible in the imagery here is sublime, with not a hint of artifacting or other unwanted defects. The colors are rich and accurate, with contrast that reveals deep and detailed shadows as well as bright-lit scenes.
http://www.thedigitalbits.com/reviewshd/hidefreviews004.html

From DVDReview:

To say the film looks great in high definition would be an understatement. "Pirates Of The Carribean: The Curse Of The Black Pearl" is the best looking high definition release I have had the privilege to set my eyes on so far. I was relishing every moment of it and was constantly amazed by the visual quality of this transfer. The transfer offers up a pristine image that is devoid of any defects or speckles. Apart from the incredibly high level of detail evident throughout the most striking thing about the transfer are the colors. Blowing everything I have seen out of the water – excuse the pun – there are moments in the film where your eyes will be glued to the screen in amazement.
http://dvdreview.com/reviews/pages/2617.shtml

From High-Def Digest:
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl' is one of the most eagerly-awaited catalog releases to hit Blu-ray yet, and picture quality-wise is easily on par with such hotly-anticipated rivals as HD DVD's new 'Ultimate Matrix Collection.' The stakes were high for Disney, but to their credit, they've completely hit it out of the park. This is truly a stunning visual presentation, so if you're looking for fresh demo material, look no further.
http://bluray.highdefdigest.com/piratesofthecaribbeancurse.html

From UpcomingDVDs.com:
In short ladies and gentleman this Pirates movie gives us the new benchmark in picture quality for HD optical. Up until this point, both Crank on Blu-ray and King Kong on HD DVD were the films to beat in HD optical picture quality. I was fortunate enough to watch the new Matrix Collection HD DVD box set yesterday, and not even it rivals this Curse of the Black Pearl disc.
http://www.upcomingdiscs.com/dvd_review.php?id=6855&rtype=disc_type

From DVDTalk:
've been reviewing these high definition formats for a while now, and have been watching HD programs even longer. And it isn't a lie, nor hyperbole, when I say that Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest's 2.35:1 AVC transfer has the best image quality of any HD content I have seen to date. The transfer was taken from the original digital sources, without any kind of intermediary. The opening scenes alone are so rich with vivid detail and bold colors that it looks as if you're simply watching the scene unfold outside your window. I know that such a description has been used for HD before, but this one really gets everything right. You can see stubble on Will's face, engravings on straps, the fine gold filigree in the sword commissioned for Commodore Norrington. Even better, the transfer lets you soak in all the hard work that went into the creature effects. Normally CGI effects look glaringly out of place in HD, but Davy Jones and his crew at times actually look like they were really there on the set looking exactly as they do in the shot. And the Kraken has to be seen to be believed. I could detect no forms of edge enhancement, polarization, or other artifacts. This is, simply put, a perfect transfer. It's the best of the best, and the disc is worth a purchase for the image alone.

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=10595371&&#post10595371
Edit: το έβαλα και εδώ...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37186

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.238
Members