HD-E1 Toshiba 1.5 Firmware

Reaction score
14
Κατά καιρούς είχα παραλάβει δίσκους hd-dvd που είχαν προβλήματα..
Το Happy feet και το Children of men σταματούσαν το playback και το Discovery atlas + National Geographic enemies δεν τα αναγνώριζε...

Με το που έκανα update μέσω δικτύου στο player και ξαναέβαλα όλους τους προβληματικούς τίτλους για δοκιμή δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αυτή τη φορά..

Όσοι λοιπόν έχετε αυτό το player , θα πρότεινα να κάνετε firmware update γιατί λύνει προβλήματα που είχαν κάνει αίσθηση σχετικά με την αξιοπιστία του format...

Reaction score
14
όλα έχουν ειπωθεί με λεπτομέρειες...
Αν ψάξεις θα τα βρείς στις περιγραφές μου και στα reviews που έχω κάνει...

Reaction score
164
όλα έχουν ειπωθεί με λεπτομέρειες...
Αν ψάξεις θα τα βρείς στις περιγραφές μου και στα reviews που έχω κάνει...
Και οι λεπτομέρειές σου ήταν αυτές που με απέτρεψαν από την αγορά των Happy Feet και DVE HD. :cool_4: Το δεύτερο το πήρα, γιατί ήξερα ότι το firmware update του 360 έλυνε το πρόβλημα. Πιθανότατα θα έλυσε και του πρώτου. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για καμία αγορά....

Reaction score
0
Και οι λεπτομέρειές σου ήταν αυτές που με απέτρεψαν από την αγορά των Happy Feet και DVE HD. :cool_4: Το δεύτερο το πήρα, γιατί ήξερα ότι το firmware update του 360 έλυνε το πρόβλημα. Πιθανότατα θα έλυσε και του πρώτου. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για καμία αγορά....
unforgiven μπορείς να αγοράσεις το Happy Feet (το παρέλαβα χθες από το amazon και θα το δω σήμερα...ζήλια ζήλια :happy_8: ) χαλαρά μιας και παίζει με το HD-DVD Drive του XBox 360, δοκιμασμένο. :smoking:

Reaction score
164
unforgiven μπορείς να αγοράσεις το Happy Feet (το παρέλαβα χθες από το amazon και θα το δω σήμερα...ζήλια ζήλια :happy_8: ) χαλαρά μιας και παίζει με το HD-DVD Drive του XBox 360, δοκιμασμένο. :smoking:
:bravo: Ωραία! Να τη και η διασταύρωση!

Reaction score
1
Με το που έκανα update μέσω δικτύου στο player και ξαναέβαλα όλους τους προβληματικούς τίτλους για δοκιμή δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αυτή τη φορά..

Θα μπορούσες να γράψεις τα ακριβή νούμερα στο firmware που σου έγραφε πριν και μετά την αναβάθμιση; Στο ζητάω γιατί θέλω να διαπιστώσω κάτι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ