DVD Player με 1080p upscaling...

Reaction score
784
Ok, πεφτουν οι τιμες των τηλεορασεων 1080p ( http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?9640 ) αλλα με τα dvd players τι γινεται?Τα σχετικα οικονομικα (μεχρι 200ε) βλεπω να υποστηριζουν μεχρι 1080ι/720p.To πιο οικονομικο 1080p που κυκλοφορει στην Ελληνικη αγορα ποιο ειναι?

Reaction score
0
Νομιζω οτι ειναι λιγο εκτος εποχης να ασχοληθεις με τετοιο DVD player. Αμα ηταν τζαμπα οκ, αλλα επειδη οπως βλεπεις και εσυ δεν ειναι, νομιζω θα ειναι πεταμενα λεφτα στο κατοφλι των προσιτων hd-dvd/blueray. Δεν ειναι και τιποτα μαγικο το Upscaling που δημιουργει αναλυση απο το τιποτα...

Αν εισαι ο vader απο τα pctech/thelab κλπ , γιατι δε χρησιμοποιεις το PC? το καλυτερο και φτηνοτερο scaler ;)

Reaction score
784
Αυτος ειμαι!Αλλα οταν εχω βλεψεις για full hd lcd tv το pc δεν μου ειναι καθολου βολικο και το 1080ι απλα θα με κανει να νοιωθω λειψος..

Reaction score
3
Πάρε ένα oppo (~260€) και θα δεις :cool_3:.
Αν θες κάτι στείλε pm

Reaction score
164
Γιατί να δώσει 650E για BluRay τώρα, ενώ με λιγότερο από 300 παίρνει το κορυφαίο Oppo, το οποίο δεν συγκρίνεται σε ποιότητα dvd με το PS3;
Ευχαριστιέται τώρα ταινίες DVD και όταν ξεκαθαρίσει ο πόλεμος, παίρνει όποιο player τον βολεύει πολύ φτηνότερα από όσο κάνει το PS3. Και κατά 99% θα είναι καλύτερο από εκείνο.

Reaction score
3
oppo ποιότης εμπιστοσύνη
:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Οk λίγο πλακίτσα…:cool_3:

Αν θες κάτι που να κάνει upscale στα 1080p και θες πολύ καλή απόδοση, είναι ότι καλύτερο. Ψάξε στο avsite έχουν δημοσιευτεί διάφορα, από προσωπικές γνώμες (που κυμαίνονται από expert έως και τη δική μου) αλλά και διάφορα link για τεστ. Στην Ελλάδα δημοσίευσε περιοδικό κάποιο συγκριτικό με θέμα που αναζητάς. Και για αυτό το θέμα υπάρχει σχολιασμός στο forum.
Βασικά ψάξε καλά, αλλά πρώτα αποφάσισε τι ακριβώς θες και πόσα είσαι έτοιμος να διαθέσεις. Η αγορά είναι εκεί και σε περιμένει. Όλοι θέλουν τα λεφτά σου και μια αγορά της τάξης των 300€ είναι υπολογίσιμη.
Μη ξεχνάς ότι ακόμα δεν ξέρουμε πως θα πάει η αγορά με τα BR και HD-DVD. To BR πουλάει περισσότερο και έχει πίσω του τη SONY, αλλά και το HD-DVD έχει την υποστήριξη της μισητής Microsoft.
Και μη ξεχνάς ότι upscale από upscale διαφέρει μερικές φορές τόσο όσο και μια Bentley με ένα Lada

Reaction score
0
Γιατί να δώσει 650E για BluRay τώρα, ενώ με λιγότερο από 300 παίρνει το κορυφαίο Oppo, το οποίο δεν συγκρίνεται σε ποιότητα dvd με το PS3;
Ευχαριστιέται τώρα ταινίες DVD και όταν ξεκαθαρίσει ο πόλεμος, παίρνει όποιο player τον βολεύει πολύ φτηνότερα από όσο κάνει το PS3. Και κατά 99% θα είναι καλύτερο από εκείνο.
Διαφωνω καθετα με αυτη τη λογικη....τα 650 ειναι μεν πολλα αλλα και τα 300 δεν ειναι πολυ λιγοτερα. Και στη μια περιπτωση παιρνεις λαγους με πετραχιλια, στην αλλη απλα ενα dvd upscaler...
Προσωπικα βεβαια ουτε το PS3 θα επαιρνα (στην τωρινη τιμη του) αλλα 300ε για ena upscaling dvd player? ουτε 200 δε θα εδινα.

Γιατι το εχετε κανει τοσο θεο το καλο upscaling? ειλικρινα δε μπορω να το καταλαβω , δε μπορεις να φτιαξεις πληροφορια απο το τιποτα, και γι'αυτο δε μπορω να δικαιολογησω την αγορα του εκτος και αν εκανε κατω απο 100 ευρω ενα καλο.

ΟΚ το Oppo μπορει να κανει λιγο καλυτερη δουλεια απο το μεσο scaler, αλλα αμα εισαι quality freak τοτε ουτως η αλλως δεν ασχολεισαι πλεον με DVD...

Reaction score
3
Δ
ΟΚ το Oppo μπορει να κανει λιγο καλυτερη δουλεια απο το μεσο scaler, αλλα αμα εισαι quality freak τοτε ουτως η αλλως δεν ασχολεισαι πλεον με DVD...
Το έχει δει το oppo981.
Επειδή το έχω δει και μάλιστα σε σύγκριση με αντίστοιχη εικόνα από HD υλικό, πως να πω στα ανεκπαίδευτα μάτια μου δε φάνηκε σημαντική διαφορά. Αυτό όσον αφορά την αίσθηση αλλά θα ξαναπώ υπάρχει η άποψη πολύ ποιο ειδικών στην εικόνα γραμμένη μέσα στο forum.
Ψάξε!!!:beer:

Reaction score
164
Το Oppo κοστίζει 400 ολόκληρα ευρώ λογότερα από το PS3. Δεν είναι καθόλου λίγα χρήματα.
Υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις:
-Κάποιος θέλει να δει HD τώρα: Πληρώνει όσα μπορεί, επιλέγει στρατόπεδο και καλή διασκέδαση. Με λίγες ταινίες, με αγορά και μάλλον χωρίς υπότιτλους.
-Θέλει να βλέπει δύο-τρεις ταινίες την εβδομάδα, παλιές και νέες: Το DVD είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση αυτή τη στιγμή, και δεν θα υπάρχει αν δεν περάσουν 1.5-2 χρόνια, για να μην πω περισσότερα. Αγοράζει τώρα ένα καλό DVD, σαν το Oppo, και περιμένει να πάρει όποιο HD φορμά επικρατήσει, όταν, αν και εφ' όσον.
Το τι θέλει ο vadergr, θα μας το πει.

Reaction score
0
Απλά γιατί αν πάει σε λίγο καιρό στο videoclub να ενοικιάσει το dvd για το oppo του , θα δει δίπλα στην ίδια τιμή να ενοικιάζεται το BR !!!
(και μην ξεχνάς ότι το ps3 έχει ποιοτικό upscaler που θα έχει ίσως και updates, συν κονσόλα και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα)

Από την άλλη και το dvd-recorder με σκληρό και dvb έχει επιπλέον θετικά που ίσως να τον ενδιαφέρουν.

Ο ίδιος θα αποφασίσει, αλλά αυτές είναι κάποιες επιλογές.

Reaction score
164
...επίσης θα δει 50 ταινίες BR και εκατονταπλάσιες για DVD...
Ας έχει ό,τι θέλει το PS3 και η κάθε παιχνιδομηχανή. Αν είναι να δώσει τώρα τα υπερδιπλάσια και να προσεύχεται να βγει firmware που ίσως πλησιάσει το Oppo... Άστα να πάνε...

Reaction score
3
Γιατί αν πάει σε λίγο καιρό στο videoclub να ενοικιάσει το dvd για το oppo του , θα δει δίπλα στην ίδια τιμή να ενοικιάζεται το BR !!!
:shock:

Βέβαια το BR, αφού μια ταινία θα έχει ολη και όλη.:happy_5:

Σοβαρά τώρα η κατάσταση μάλλον αργεί και αν ο vadergr δε ζει και κοντά στην Αθήνα:cry:

Reaction score
3
Αν δε κάνω λάθος κάποιο μέλος του forum, με αυξημένες αρμοδιότητες, tο οποίος είχε φέρει το PS3 του σε κάποια παρουσίαση (ποιο να είναι :confused:), λέει ότι θέλει να το σκοτώσει.

Λέτε να είναι τυχαίο ότι έχει και αυτός oppo981. :happy_5:

Θα τον βρεις πρωινά, είναι αυτός που κατά δήλωσή του δε ξυπνά με τις κότες αλλά ΞΥΠΝΑ τις κότες.:cool_11:

Α τραβάει και πολύ καλές foto:respect:

Reaction score
0
Βέβαια το BR, αφού μια ταινία θα έχει ολη και όλη.:happy_5:
Εχουν έρθει αρκετά σε διάφορα videoclub, αλλά και αυτό το ένα που είχα ενοικιάσει εγώ ήταν απίστευτη "ικανοποίηση" ,να μην πω καμιά πιο χαρακτηριστική λέξη.

Σοβαρά τώρα, αφού δεν είναι Αθήνα όντος ας ξεχάσει το επιχείρημα αυτό ... μια χαρά είναι το dvd, και αν δεν τον ενδιαφέρει το gaming οκ φαίνεται το oppo.
(απλά ας κοιτάξει λίγο το recorder με τα 430 , είμαι και εγώ περίεργος αν είναι καλό, και πόσο καλύτερο μπορεί να είναι τελικά το oppo.)

Reaction score
0
Το Oppo κοστίζει 400 ολόκληρα ευρώ λογότερα από το PS3. Δεν είναι καθόλου λίγα χρήματα.
Υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις:
-Κάποιος θέλει να δει HD τώρα: Πληρώνει όσα μπορεί, επιλέγει στρατόπεδο και καλή διασκέδαση. Με λίγες ταινίες, με αγορά και μάλλον χωρίς υπότιτλους.
-Θέλει να βλέπει δύο-τρεις ταινίες την εβδομάδα, παλιές και νέες: Το DVD είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση αυτή τη στιγμή, και δεν θα υπάρχει αν δεν περάσουν 1.5-2 χρόνια, για να μην πω περισσότερα. Αγοράζει τώρα ένα καλό DVD, σαν το Oppo, και περιμένει να πάρει όποιο HD φορμά επικρατήσει, όταν, αν και εφ' όσον.
Το τι θέλει ο vadergr, θα μας το πει.
Εγω βλεπω και μια τριτη περιπτωση....να μην παρεις τιποτα (οκ αν δεν εχεις καν dvd player που αποκλειεται δηλαδη....παρε ενα της πλακας με 30 ευρω) και να φυλαξεις τα λεφτα που θα εσκαγες στο πανακριβο Oppo (το οποιο θα ειναι για πεταμα σε 1 χρονο το πολυ) για να παρεις καποιο BR/hd-dvd οταν φτηνινουν κιαλλο (πιθανον και καποιο dual αν δεν επικρατησει ενα format).

Ειλικρινα οταν εχουμε μπει για τα καλα στην εποχη του HD δε μπορω να δικαιολογησω 200-300 ευρω για να "ξεζουμισεις" τα DVD....εκτος αν τρεφεις αυταπατες οτι ετσι θα γινουν "HD" τα απλα δισκακια... Καλυτερα μη παρεις τιποτα και πηγαινε κατευθειαν στο ουσιαστικο (και το μελλον) ΟΤΑΝ θα μπορεις να το παρεις με τις συνθηκες (τιμη, διαθεσιμοτητα...) που ο καθενας κρινει ικανοποιητικες.

Reaction score
784
400ε για "απλο" dvd δεν θα εδινα.200 ομως σιγουρα και ευχαριστως για 1080p.

Reaction score
10
Δεν θα ηθελα να σχολιασω τα περι ποιοτητας εικονας , πιο παιζει καλυτερα , πιο φορματ θα επικρατησει κλπ κλπ
Σαν αντιπροσωπος της Oppo στη Ελλαδα, εχω να πω οτι το πανακριβο oppo ειναι το φτηνοτερο 1080p dvd upscaling της αγορας και μαλιστα απ οτι ακουω θα τσιμπισει 10-15 ευρω απο Σεπτεμβριο....αυτο με επιφυλαξη.
Φυσικα μπορειτε να ερθετε να το δειτε και απο κοντα και να σχηματισετε πιο σωστη αποψη.
Ευχαριστω

Reaction score
0
το πανακριβο oppo ειναι το φτηνοτερο 1080p dvd upscaling της αγορας
Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι χρησιμοποιησα τη λεξη "πανακριβο" χωρις να θελω να θιξω το συγκεκριμενο player αλλα γενικα τα DVD upscalers. Γιατι οτι και να κανουν δεν παυουν να ειναι κατα βασην DVD players, ουτε HD αρχεια μπορουν να αναπαραγουν, ουτε HD-DVD, ουτε Bluray.

Αποκει και περα τα πραγματα ειναι υποκειμενικα, εγω δε δινω ουτε 100 ευρω για DVD player ακομα και καφετιερα να εχει ενσωματωμενη , αλλος δινει και 300 για να κανει upscale σε 1080p. Καθενας ας πραξει οπως νομιζει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ