DVD Recorder για παρακολούθηση χώρου

Reaction score
1
Θα μπορούσα να συνδέσω σε ένα κοινό dvd recorder με σκληρό δίσκο, μία κάμερα παρακολούθησης χώρου, για να καταγράφω την εικόνα επι 24ώρου βάσεως στο δίσκο;

Πρόβλημα σύνδεσης δεν υπάρχει, γίνονται οι απαραίτητες μετατροπές με τα κατάλληλα βύσματα, bnc, component κλπ, αυτό που θα ήθελα να ξέρω απλά είναι αν όταν γεμίζει ο δίσκος του recorder, έχει επιλογή να σβήνει αυτόματα τις αρχικές εγγραφές και να γράφει τα δεδομένα από πάνω..

Με λίγα λόγια να το βάλω και να το ξεχάσω και να έχω πχ αρχείο με τις πχ 5 τελευταίες μέρες που τράβηξε η κάμερα..

Ολα τα dvd recorder της αγοράς υποστηρίζουν κάτι τέτοιο; (ατέρμονη εγγραφή) ή πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο;

Προφανώς το μηχανάκι θα λειτουργεί 24/7..

Reaction score
1
Το pc πακέτο με ένα UPS το έχεις υπ' όψιν σου; Πιο πολύ χώρο έχει και μεγαλύτερη ασφάλεια πχ εαν πέσει το ρεύμα ... όπως επίσης με pc πολύ χαμηλής κατανάλωσης μπορείς να πετύχεις εως και 2 ώρες αυτονομία χωρίς πολλά πολλά για το UPS .

Reaction score
1
Το έχω σκεφτεί, αλλά δε θέλω να μπλέξω με windows και pc..θέλω κάτι compact και consumer.Σκέφτηκα για dvr, αλλά είναι πανάκριβα, έχουν 4 εισόδους το λιγότερο για αντίστοιχο αριθμό καμερών, που δε μου χρειάζεται αφού εγώ θέλω μία, και τέλος, έχουν έξοδο εικόνας bnc για σύνδεση με αντίστοιχο monitor, κάτι που είναι μπελάς.Με μια μικρή έρευνα αγοράς που έκανα αυτά που έχουν έξοδο vga είναι σπάνια.

Δε θέλω να συνδέσω καν οθόνη επάνω.Μόνο το recorder και η κάμερα..Κι αν θέλω να δώ κάποιο γεγονός μόνο τότε σύνδεση στην tv η σε vga monitor..

Πολλά ζητάω; :)

Reaction score
1
Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο κατάστημα πληροφορικής , οι τιμές είναι από 300 ευρώ ...

Reaction score
1
όχι , απλά είχα ρωτήσει για γνωστό ... Η τιμή είναι εφόσον δώσεις κάνα παλιό pc ( εαν θυμάμαι καλά ) και σου βάζει διάφορα καλούδια όπως το να το βλέπεις μέσω Internet ... ένα συνοικιακό κατάστημα πιστεύω να σου κάνει καλύτερη δουλειά ... Γενικά το pc είναι πλέον ξεφτίλα ( με 100 ευρώ παίρνεις εργαλείο )

Reaction score
1
Παρόλα αυτά, ξέρει κανείς να μου απαντήσει, αν βάλω ένα dvd recorder, γενικώς, να γράφει πχ Mega, όταν γεμίσει ο δίσκος του, πώς συμπεριφέρεται; Εχει επιλογή να γράψει πάλι από την αρχή σβήνοντας τα πρώτα; Αυτόματα εννοώ..

Reaction score
0
Σίγουρα δεν το κάνουν όλα... έβαλα ένα γρήγορο search και πέτυχα ένα High def δορυφορικό recorder που το κάνει (τουλάχιστον σε ταινίες) αλλά δεν έχω ιδέα αν αυτό το feature είναι σπάνιο ή όχι.

Reaction score
1
Ξέρει κανείς κάποιο free pvr πρόγραμμα, αν πούμε ότι στήνω ένα pc γι'αυτή τη δουλειά;

Reaction score
1
Ξέρει κανείς κάποιο free pvr πρόγραμμα, αν πούμε ότι στήνω ένα pc γι'αυτή τη δουλειά;
To GBPVR ειναι free και είναι αρκετά καλό. Συνδύασε το με μια Hauppauge PVR150 και θα δουλέψει μια χαρά ακόμα και με ένα Pentium III.

Reaction score
14
νομιζω ολα τα επιτραπέζια dvdrecorder της αγορας εχουν μεγιστη διάρκεια ανα εγγραφή 8 ώρες???? Το ξέρει κανείς αυτό με σιγουρια???

Reaction score
1
To GBPVR ειναι free και είναι αρκετά καλό. Συνδύασε το με μια Hauppauge PVR150 και θα δουλέψει μια χαρά ακόμα και με ένα Pentium III.

Το κατέβασα, και το έστησα.

Αυτό όμως δεν είναι για media server, για να στησεις ένα home theater pc?

Μπορείς να του πεις να γράφει μέχρι να γεμίσει ο δίσκος και μετά πάλι από την αρχή, αυτόματα;

Reaction score
1
http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_security_EB1304.asp#3

Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, νομίζω ότι είναι αυτό που ψάχνω.
Compact, με vga έξοδο, έχει ακόμα και usb για να πάρεις τυχόν εγγραφές που σε ενδιαφέρουν σε stick.

Και το κυριότερο, τιμή 300 ευρώ περίπου (χωρίς δίσκο)

Το παρήγγειλα ήδη.Ελπίζω να δουλεύει αξιόπιστα "happy_1"

Reaction score
0
Και με διαφορά ... από περιέργεια, μπορεί να γράψει και από 4 κάμερες μαζί ?

Reaction score
1
Πολύ καλή επιλογή!
Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι από τα καλύτερα.

Από που το έχεις παραγγειλει;

VG

Reaction score
0
Υποψιν οτι δεν μπορεις να βαλεις ενα dvd για οικιακη χρήση να δουλευει 24/24,δεν αποτελει αξιοπιστη λύση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.314
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90