Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.

SOL

Reaction score
0
ντροπή τους...

και οοοοοοοοοοοοολοι εμείς, οι ενημερωμένοι καταναλωτες έχουμε μηχανηματα που θα ακουσουμε διαφορά...

χαιεντάδες γιναμε...να γραφτούμε και στο aca αμα είναι...
Μα γιαυτο το λογο βγηκαν τα HD format,αλλιως αμα ηταν ας χρησιμοποιουσαν MPEG-2 για εικονα και απλο DOLBY DIGITAL 5.1 για ηχο.Ειπαμε να εχουμε και καποιες απαιτησεις σαν καταναλωτες αλλιως θα παιρνουν την εκδοση του DVD και θα την πλασαρουν με περιτιλιγμα BLUE RAY/HD DVD.Αμα τα βγαζουν ολα σε DTS HD/DOLBY TRUE HD ο κοσμος σιγα σιγα θα μπει στη διαδικασια αλλαγης ενισχυτη,ο καθενας οποτε το θεωρει σκοπιμο.Δεν σε αναγκαζει κανενας να τον παρεις αμεσως

Reaction score
4
Δεν παιζεστε με τιποτα....Σε αλλα τα ξεpseiriζουμε και αλλα χοντρα δεν μας νοιαζει τιποτα....
Τοσα ποστς ασχολουμαστε για αν η ποιοτητα του Blue Ray κυμαινεται στα 9.9 και του HD-Dvd στα 10 δηλαδη μερα με την νυχτα για εσας και μετα πιασαμε αν μπορουμε να πυροβολησουμε το Blue Ray και παιξει ή αν το τριψουμε με συρμα ή το σφαξουμε και δεν παιξει τοτε ειναι απατεωνες ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και για τον ηχο δεν τρεχει μια.....
Αν ασχοληθουμε πρεπει να ειμαστε Hi endαδες......

Reaction score
4
Προφανώς και δεν ασχολούμαστε με το 0.1 της διαφοράς στην εικονα (γιατι απλά ειναι περισσότερο), προφανώς δεν ασχολούμαστε με το πόσο αντέχει αλλα με το πόσο επιμένουν οι πελάτες της Σόνυ οτι αντέχει και προφανως δεν μιλάμε για τον ήχο γιατι αμφιβαλλω για το πόσοι εχουν πια AV ενισχυτες με τετοιες δυνατοτητες (TrueHD κλπ)

Προφανώς ασχολούμαστε να δείξουμε σε κάποιους οτι μερικοί από εμάς τα είδαμε και τα δύο. Κάποιοι είδαν μόνο το ένα.

Ποιος έχει πιο σφαιρική και σίγουρη άποψη των πραγμάτων;

Μετά τιμής
Ο μπατζανάκης του Σούπερμαν

Reaction score
0
Κάτι πολύ ενδιαφέρον που αναφέρθηκε από το Blu-ray.com

The good news continues to roll-in for Blu-ray, with the announcement that the advanced copy-protection system, BD+ has been finalized and is available for implementation by the movie studios. While normally additional DRM is not a good thing, the delay in the finalization of BD+ is what caused Fox and Disney to massively slow down their Blu-ray release schedule. So BD+ going live means that there is a very good chance that we'll see a huge amount of Fox and Disney titles come out in the next couple months.

Interestingly, Blu-ray.com has said that "other studios, including those who currently don't support Blu-ray, have shown some interest as well" in BD+, hinting that additional studios may be coming onboard the Blu-ray train.
No specifics were given, but you have to wonder how much longer Universal is going to hold out. After this week, HD-DVD is going to have to pull off one hell of a Hail Mary to win.
(Από εδώ το είδα :Link)
Να και το original από Blu-ray.com:Link

Reaction score
4
Προφανως και εχεις δικιο Λαμπρο.
Αλλα οτι καποια πραγματα ειναι στανταρτ πρεπει να το παραδεχτουμε.
Οι διαφορες στην ποιοτητα μεταξυ των δυο φορματ προς το παρον ειναι πολυ μικρες και δεν ενδιαφερουν το 90% των ανθρωπων αλλα εμας που ειμαστε pseires.
Οτι το Blue ray αντεχει στις γρατζουνιες και αυτο ειναι δεδομενο. Δεν ειδα κανενα υπευθυνο της σονυ να βγει και να πει οτι μπορεις να του κανεις βασανιστηρια με μαχαιρια και να παιξει.
Ειναι πλαστικο και κανενα πλαστικο μεχρι στιγμης δεν αντεχει σε αυτες τις δοκιμασιες.
Αν αντεχε θα μιλαγαμε για την ανακαλυψη του αιωνα.
Τωρα αν εχουν καταφερει να το κανουν να αντεχει απο τις γρατζουνιες απο την φυσιολογικη χρηση τοτε το μονο που πρεπει ειναι να χαρουμε αλλα αντι για αυτο προσπαθουμε να το βγαλουμε αχρηστο και της σονυ απατεωνες επειδη το σφαζουμε και γραφουμε πανω του και δεν παιζει.

Καπου πρεπει να τα δουμε ολα πιο ψυχραιμα γιατι αν εχετε καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι καλο πανω στην σονυ και αυτο ΜΑΛΛΟΝ δεν ειναι και τοσο λογικο.
Αυτο δηλωνει πορωση απο μερους μας οσο και να κατηγορουμε τους αλλους για "κολληματα" και τελικα ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.

Reaction score
7
Προφανως και εχεις δικιο Λαμπρο.
Αλλα οτι καποια πραγματα ειναι στανταρτ πρεπει να το παραδεχτουμε.
Οι διαφορες στην ποιοτητα μεταξυ των δυο φορματ προς το παρον ειναι πολυ μικρες και δεν ενδιαφερουν το 90% των ανθρωπων αλλα εμας που ειμαστε pseires.
Οτι το Blue ray αντεχει στις γρατζουνιες και αυτο ειναι δεδομενο. Δεν ειδα κανενα υπευθυνο της σονυ να βγει και να πει οτι μπορεις να του κανεις βασανιστηρια με μαχαιρια και να παιξει.
Ειναι πλαστικο και κανενα πλαστικο μεχρι στιγμης δεν αντεχει σε αυτες τις δοκιμασιες.
Αν αντεχε θα μιλαγαμε για την ανακαλυψη του αιωνα.
Τωρα αν εχουν καταφερει να το κανουν να αντεχει απο τις γρατζουνιες απο την φυσιολογικη χρηση τοτε το μονο που πρεπει ειναι να χαρουμε αλλα αντι για αυτο προσπαθουμε να το βγαλουμε αχρηστο και της σονυ απατεωνες επειδη το σφαζουμε και γραφουμε πανω του και δεν παιζει.

Καπου πρεπει να τα δουμε ολα πιο ψυχραιμα γιατι αν εχετε καταλαβει ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι καλο πανω στην σονυ και αυτο ΜΑΛΛΟΝ δεν ειναι και τοσο λογικο.
Αυτο δηλωνει πορωση απο μερους μας οσο και να κατηγορουμε τους αλλους για "κολληματα" και τελικα ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.
:cool_4:

Reaction score
164
Είναι λογικό όμως τίποτα να μην είναι καλό στη Microsoft;

Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Στη μάχη Microsoft-Sony και στους δύο τομείς (παιχνιδομηχανές-HD φορμά) τα πράγματα δείχνουν
1) "Ισοπαλία" ή νίκη της Sony στο HD
2) "Ισοπαλία" ή νίκη της Microsoft στις παιχνιδομηχανές.

Reaction score
4
Αν ξερεις γιατι αγορασες αυτο που αγορασες τοτε πιστευω οτι εισαι στον σωστο δρομο.
Αν το αγοραζεις για να το κατεβαζεις για κοντρες στην βουτα , τοτε κατσε να ξεψειριζεις οτι εχει πανω του και να σκοτωνεσαι για το πιο ειναι καλυτερο.

Reaction score
164
Σωστά... Αν "χάσει" το HD-Dvd, τo drive του 360, για εμένα, θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του. Ήξερα γιατί το πήρα. Το πολύ-πολύ να δανειστώ όλες τις ταινίες του Giorgio-n. Έτσι θα μου βγει 1€/ώρα ταινίας. Μια χαρά δηλαδή!

Reaction score
4
μπααααα

Απλά μετά θα σκοτώνουν τις HDDVD ταινιες (αν επικρατήσει το BR) κι εγώ θα αποκτήσω την καλύτερη συλλογή HDDVD ταινιών! χιχιχιιχι

Αλλωστε εγώ το PS3 Μπορεί να το πήρα για το BR αλλα το μισό είναι του αδεφού μου για να παίζει PRO.

Οποτε πάλι υπερ μου ειναι...

Οπως και να το κάνω ειμαι Θεος...

Reaction score
4
Σωστά... Αν "χάσει" το HD-Dvd, τo drive του 360, για εμένα, θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του. Ήξερα γιατί το πήρα. Το πολύ-πολύ να δανειστώ όλες τις ταινίες του Giorgio-n. Έτσι θα μου βγει 1€/ώρα ταινίας. Μια χαρά δηλαδή!
Δεν πιστευω με τιποτα οτι θα βγει συντομα νικητης και χαμενος σε αυτην την ιστορια. Μεχρι να γινει θα εχεις κανει την αποσβεση σου και το γουστο σου.

Οπως και να το κάνω ειμαι Θεος...
:lol: :mrgreen: :lol:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Απλά μετά θα σκοτώνουν τις HDDVD ταινιες (αν επικρατήσει το BR) κι εγώ θα αποκτήσω την καλύτερη συλλογή HDDVD ταινιών! χιχιχιιχι
Μα κι εγώ εκεί στοχεύω.......το ότι κάποια στιγμή θα επικρατήσει το blu-ray έναντι του hd-dvd είναι αναμενόμενο........το θέμα είναι να αντέξει το hd-dvd όσο περισσότερο μπορεί..........και να ρίξουν τόσο τις τιμές στις ταινίες που θα πάρω καμιά 20ριά-30αριά μαζί..........γιατί όπως και να το κάνουμε η Uni είναι το αγαπημένο μου studio(μαζί με τις Fox & Buena Vista)......γι' αυτό περιμένω να πέσει το HD-E1 στα 299Ε(346Ε το βρίσκω τώρα)...........και θα συμβούλευα κι άλλους να κάνουν το ίδιο...............εκτός αυτού τα HD-E1/HD-XE1 είναι κορυφαία και σαν upscaling dvd players........:prof:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Μα κι εγώ εκεί στοχεύω.......το ότι κάποια στιγμή θα επικρατήσει το blu-ray έναντι του hd-dvd είναι αναμενόμενο........το θέμα είναι να αντέξει το hd-dvd όσο περισσότερο μπορεί..........και να ρίξουν τόσο τις τιμές στις ταινίες που θα πάρω καμιά 20ριά-30αριά μαζί..........γιατί όπως και να το κάνουμε η Uni είναι το αγαπημένο μου studio(μαζί με τις Fox & Buena Vista)......γι' αυτό περιμένω να πέσει το HD-E1 στα 299Ε(346Ε το βρίσκω τώρα)...........και θα συμβούλευα κι άλλους να κάνουν το ίδιο...............εκτός αυτού τα HD-E1/HD-XE1 είναι κορυφαία και σαν upscaling dvd players........:prof:
Αυτή παίζει να είναι η χειρότερη συμβουλή αγοράς που έχω ακούσει ποτέ!!! Πάρε το (χ) γιατί σύντομα θα καταργηθεί και θα είναι τσάμπα. :crazy_2: Εκτός του ότι πολύ δύσκολα θα ευοδωθεί αυτό το σενάριο, είναι εντελώς κουκουρούκου (yes offense "happy_1" ) σαν λογική: δώσε 300 τώρα, για να δώσεις άλλα 300 σε ταινίες και μετά πατάρι.

Η μόνη σωστή συμβουλή σε κάποιον αποστασιοποιημένο από το θέμα είναι να κάνει υπομονή. Αν τον τρώει να πάρει κάτι τώρα θα βρει το δρόμο μόνος του.

Θα επαναλάβω και το μάντρα μου: όχι δύο formats, ένα και μοναδικό και ας το λένε HD-DVD, Blu-ray ή Χαράλαμπο. Μία ενοποιημένη πλατφόρμα με όλες τις ταινίες και γρήγορες κυκλοφορίες είναι το μόνο που μπορεί να αντικαταστήσει το DVD. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Θα επαναλάβω και το μάντρα μου: όχι δύο formats, ένα και μοναδικό και ας το λένε HD-DVD, Blu-ray ή Χαράλαμπο. Μία ενοποιημένη πλατφόρμα με όλες τις ταινίες και γρήγορες κυκλοφορίες είναι το μόνο που μπορεί να αντικαταστήσει το DVD. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δύο formats. Θα έχουμε όλοι universal players και ούτε θα μας νοιάζει τι είναι το δισκάκι μας.
Θυμάστε τι γινόταν με τα +R και -R; Συμμαχίες, συμφωνίες, διαφωνίες "τι recorder να πάρω" κτλ και σήμερα κανένας σχεδόν δεν ενδιαφέρεται αν γράφει σε + ή -, μιας και όλα παίζουν παντού.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Αυτή παίζει να είναι η χειρότερη συμβουλή αγοράς που έχω ακούσει ποτέ!!! Πάρε το (χ) γιατί σύντομα θα καταργηθεί και θα είναι τσάμπα. :crazy_2: Εκτός του ότι πολύ δύσκολα θα ευοδωθεί αυτό το σενάριο, είναι εντελώς κουκουρούκου (yes offense "happy_1" ) σαν λογική: δώσε 300 τώρα, για να δώσεις άλλα 300 σε ταινίες και μετά πατάρι.

Η μόνη σωστή συμβουλή σε κάποιον αποστασιοποιημένο από το θέμα είναι να κάνει υπομονή. Αν τον τρώει να πάρει κάτι τώρα θα βρει το δρόμο μόνος του.

Φίλε marvin εσύ έχεις άλλη άποψη επί του θέματος........μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχει και η πιθανότητα η Universal να μουλαρώσει και να μην πάει προς την μπλε μεριά..........κι έτσι το hd-dvd θα συνεχίσει και θα έχουμε 2 formats.........συμφωνώ μεν ότι αν ήταν ένα format θα αντικαταστούσε το dvd πιο γρήγορα αλλά αφού είναι δύο ας γίνει ότι θέλει.......anyway η συμβουλή μου απευθυνόταν περισσότερο προς τους κόκκινους οπαδούς......με ότι αυτό συνεπάγεται.......:respect:

Reaction score
1
2 ειδήσεις που ξεκαθαρίζουν περαιτέρω το τοπίο:

1. Η FOX (blu ray only studio) φαίνεται ότι αποκτά τα δικαιώματα της ταινίας HALO (τίτλου flagship του ΧΒΟΧ).

2. Tίτλος άρθρου από το ZDnet: Blu-ray vs HD DVD: game over. Blu-ray won

http://blogs.zdnet.com/storage/?p=149

Χαρακτηριστικό απόσπασμα: It is safe to buy that Blu-ray disk player now
The biggest loser in this is Toshiba. They’ve put a lot of time and money behind HD DVD. Microsoft is also a loser, partly as a supporter and partly because their add-on Xbox HD DVD player sales will tank. The folks who bought one can’t be feeling too good about Microsoft’s judgement.

Τα σχόλια δικά σας..

Σε κάθε περίπτωση (όπως λέει κι ο Marvin), μη βιαστείτε να παραγγείλετε το HD-DVD player σας.

Reaction score
164
Το 1 το θεωρώ απλά χωρίς καμία σημασία. Ναι το Halo είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και καμία ταινία άξια λόγου.

Reaction score
1
Το 1 το θεωρώ απλά χωρίς καμία σημασία. Ναι το Halo είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και καμία ταινία άξια λόγου.
Δεν είπα ότι πρόκειται για σημαντική ταινία..

Το σχόλιο αφορά στο οξύμωρον του θέματος:

Η ταινία που βασίζεται στον flagship τίτλο της Microsoft, δε θα κυκλοφορήσει παρά μόνο στο αντίπαλο φορμά..

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.242
Members
38.293
Νεότερο μέλος
KosmasTR