Δοκιμάζοντας έναν κινητήρα F1

Reaction score
51
[youtube]gSHToyGIxWE[/youtube]

Ένα εντυπωσιακό βιντεάκι από τις δοκιμές του μοτέρ ενός μονοθεσίου.
Δεν γνωρίζουμε αν είναι φετινό μονοθέσιο ή όχι οπότε το χρώμα (πορτοκαλί?) δε βοηθά στο να συμπεράνουμε ποια ομάδα είναι.

Εκτός από τον εντυπωσιακό ήχο το πιο extreme είναι το πυράκτωμα των εξατμίσεων. Τρομερές θερμοκρασίες

Reaction score
164
Εμένα μου άρεσε ο τύπος στα δεξιά, που μοιάζει στα μαλλιά με τον Ρεγκούνα.
Εκτός από καραφλός, πρέπει σίγουρα να είναι και κουφός! Όλοι έχουν βουλώσει τα αυτιά και αυτός... χαμπάρι!

Reaction score
51
Εμένα μου άρεσε ο τύπος στα δεξιά, που μοιάζει στα μαλλιά με τον Ρεγκούνα.
Εκτός από καραφλός, πρέπει σίγουρα να είναι και κουφός! Όλοι έχουν βουλώσει τα αυτιά και αυτός... χαμπάρι!

Άρα δε του μοιάζει μόνο στα...μαλλιά!!
Αλλά και στ' αυτιά.....Είναι κι εκείνος κουφός....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5
Επειδή έχω βρεθεί σε τόση απόσταση από F1 μονοθέσια, όταν τα βάζουν μπροστά και τα δοκιμάζουν (στο Goodwood Festival of Speed), πραγματικά μιλάμε για εκκωφαντικό θόρυβο, που σίγουρα τρυπάει τύμπανα αν δεν προσέξεις.
Τώρα, μερικοί μπορεί να είναι ήδη ημίκουφοι, οπότε δεν τους ενοχλεί...:lol:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Δοκιμάζοντας έναν κινητήρα F1

Επειδή έχω βρεθεί σε τόση απόσταση από F1 μονοθέσια, όταν τα βάζουν μπροστά και τα δοκιμάζουν (στο Goodwood Festival of Speed), πραγματικά μιλάμε για εκκωφαντικό θόρυβο, που σίγουρα τρυπάει τύμπανα αν δεν προσέξεις.
Τώρα, μερικοί μπορεί να είναι ήδη ημίκουφοι, οπότε δεν τους ενοχλεί...:lol:
Το ότι μπορεί να φοράνε ωτοασπίδες παίζει ή ακόμα και με αυτές πρέπει να κλείσεις τα αυτιά σου. :?:
Η μόνη εμπειρία που έχω από κάτι παρόμοιο είναι από μοτοσυκλέτες και αυτές αρκετά παλιά, προ motogp με τα 500αρια τα δίχρονα:crazy_3: .
Εκεί οι ωτοασπίδες έφτανα ακόμα και για μισό μέτρο απόσταση από το κινητήρα που βρισκόταν στον πάγκο.

Reaction score
164
Άρα δε του μοιάζει μόνο στα...μαλλιά!!
Αλλά και στ' αυτιά.....Είναι κι εκείνος κουφός....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Σοβαρά; Είναι σαν να λέμε ότι έχεις τετράμετρο πιάτο στις 13 μοίρες και δεν πιάνεις Nova! :happy_5:

GTX

Reaction score
39
Το αμάξι είναι φετινό Renault και ντροπή σας που δε το έχετε καταλάβει :happy_5::happy_5::happy_5:

Όταν βλέπεις να δοκιμάζουν κινητήρες F1 (σε βίντεο :happy_5:) είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό που πυρώνουν έτσι :crazy_1::crazy_1:

Ο ήχος είναι τέλειος αλλά όταν είχαν V10 ήταν ακόμα καλύτερος :cool_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.885
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain