Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
5
2 συντονιστες πετανε καρφια και εξυπναδες σε ενα topic που μολις εκλεισε ενα flame και ενας χρηστης προσπαθει (ματαια) να τους κρατησει και του τη λενε...

ΕΔΩ πρεπει να επεμβει η ΔΟ (οπως συζητατε σε ενα αλλο τοπικ) γιατι φυσικα ενας χρηστης δε μπορει να τα βαλει με 2 mod αφου του τη "βγαινουν" και απο πανω και αλληλοϋποστηριζονται χωρις καμια λογικη αφου τσιγκλιζουν με τα σχολια τους προηγουμενες καταστασεις!...
Οι mods λυνουν προβληματα... και εδω τα δημιουργουν... (να'ταν μονο η πρωτη φορα ή οι μονοι mods...)

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

γιατι κρυβεις την πραγματικη σου απαντηση...?

Πολύ ωραια.
Σε ευχαριστώ για επαινετικά σου σχόλια.

Ο υπογράφων ως
εξυπνακιας που πετα καρφάκια και δημιουργός προβλημάτων
Cinemusic Ανδρεας.

Απορω γιατι με κρατανε ως συντονιστή αφου ειμαι τοσο πολυ για τα μπάζα;
Δυστυχως αντι να κανεις την αυτοκριτικη σου μετα απο αυτο που εγραψα, το παιζεις "στρουθοκαμηλος", αδιαφορεις για την ουσια και λες την εξυπναδα σου, για ακομη μια φορα, αλλα φυσικα κρυφα με PM...

Το θεμα ειναι οτι εισαι προβλεψιμος και αναμενομενος... το περιεργο θα ηταν να σκεφτοσουν και να απαντουσες νορμαλ χωρις ακομη μια εξυπναδουλα... γιατι απο τετοιες εχουμε ακουσει πολλες και καλυτερες! :happy_4:

Reaction score
6
Απάντηση: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Τωρα πως γίνετε εγω με μια τελεία θέλοντας να μην συνεχίσω ένα θεμα (που δεν υπάρχει ετσι και αλλιως) να γινετε αιτια για να δεχομαι τέτοιου ειδους χαρακτηρισμούς ,ειρωνείες και ότι ( με μια τελεία παρακαλω ) πράττω εξυπνακισμούς είναι απορίας αξιο.
Το pm αγαπητέ ( που όπως γνωρίζεις αφορούσε μονο εσενα και όχι τα υπόλοιπα μελη) απαντούσε στις προσβολές σου απέναντι μου.
Πράγματα που ως γνωστόν, (τα εχουμε πει και στο παρελθόν )δεν είναι απαραίτητο να αφορούν τρίτους.
Προφανως τωρα θα αισθανεσε πως με ξεσκέπασες.
Συγχαρητήρια ( αφου τα κατάφερες)

Τι κατάφερες βεβαια αυτό είναι αγνωστο…

Εν τελει εάν θελεις να συνεχίσεις το παραλήρημα σου ύβρεων απέναντι μου μπορείς να το κανείς αλλα επειδή δεν ενδιαφέρει κανενα καλύτερα καντο με pm.
Υποσχομαι πως εγω δεν θα σε ξεσκεπασω.:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
5
Συνεχιζεις με εξυπναδες περι ξεσκεπασματων, παραληρηματων και λοιπων αηδιων...
Δεν εχω κανενα τετοιο σκοπο ουτε σε ξερω και απο εχθες για να σου στειλω PM για κατι που αφορα ΟΛΟ το φορουμ και οχι εμενα και εσενα... αλλα προφανως ετσι αισθανεσαι οποτε ετσι και τα χαρακτηριζεις! εγω δεν εκανα προσωπικη επιθεση...
ειπα απλα οτι ΩΣ mod αντι να προσφερεις λειτουργημα... προσφερεις flames... ως ανδρεας με αφηνει αδιαφορο το τι κανεις... ως MOD πρεπει να προσεχεις και να καταλαβαινεις τα ΛΑΘΗ ΣΟΥ!...
(ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ!)

Δυστυχως ακομη δε το εχεις καταλαβει και εχεις χασει εκτος απο την ψυχραιμια και την μπαλα γενικα...

Τα περι "δε θελω να συνεχισω ενα θεμα και το κλεινω με μια τελεια και το παιζω οριμος", κλπ... δε στεκει... γιατι οταν ανοιγεις ενα θεμα εισαι προκλητικος και υπερανω κριτικης, και φερεσαι οπως φερεσαι προκαλοντας flame... θα δεχτεις κριτικη οπως κανεις κριτικη.. και δε θα το κλεισεις επειδη ετσι γουσταρεις με μια τελεια!

Δεν εχω σκοπο να καταφερω κατι... αλλα μη το παιζεις τρελλιτσα με μια τελιτσα!!!:happy_6:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Ακου "φιλε" για να τελειώνουμε με αυτην την χαζομαρα.
Εάν ήθελες να κανεις όπως λες κριτική για την κακη συμπεριφορά μου θα μπορούσες με όμορφο τροπο να μου υποδείξεις τα λαθη μου .
Αυτό θα μπορούσες να τον κανεις με κόσμιο τροπο η αν θέλεις με κάποιο pm .
Ειμαι δεκτικός σε οτιδήποτε με αφορά και δεν ειμαι υπεράνω της οποιαδήποτε κριτικής.
Εσυ όμως αντι αυτού ολη αυτην την ωρα με θίγεις με άδικους χαρακτηρισμούς .

ειπα απλα οτι ΩΣ mod αντι να προσφερεις λειτουργημα... προσφερεις flames...
Δημιουργώ flame;
Για πιο λόγο να το κανω αυτό;
Μηπως για να ανεβάσω την θεαματικότητα του site ( λες και το εχει αναγκη)
Εχω αναφέρει παραπανω ποιος ηταν ο λογος του μηνύματος μου.
Δεν θέλεις να το δεχτείς δικαίωμα σου.
Δεν μπορω να κάνω τιποτα για αυτό.
Μην μιλας όμως για κριτική καθως μονο αυτό δεν πράττεις με τα παραπάνω.

Οι mods λυνουν προβληματα... και εδω τα δημιουργουν... (να'ταν μονο η πρωτη φορα ή οι μονοι mods...)
Το να με κατηγορείς παραπάνω ότι δημιουργώ προβλημα σε ένα τοπικ είναι αδικο , και φυσικά αυτό δεν είναι κριτικη αλλα κατηγορία.
Και μάλιστα με κατηγορείς για πραγματα που ποτε δεν μου εχει παραπονεθεί κανεις όπως είναι η συμπεριφορά μου απέναντι σε κάποιον προσωπικά και γενικότερα στο φορουμ .

2 συντονιστες πετανε καρφια και εξυπναδες)
Επανελημένως με αποκαλείς ειρωνικά εξυπνάκια και αλλα φαιδρά και αυτό εσυ μετα το αποκαλείς κριτική.
Παραξενη εντύπωση εχεις για την κριτικη .

Λυπάμαι που για μια άλλη φορα σε αυτό το τοπικ παίρνω μερος αναφερόμενος σε πραγματα άσχετα με το τοπικ.
Αυτή την έννοια ειχε η τελεία και το pm αλλα εσυ το βιολί σου.

Reaction score
62
Τι διάολο βρε φούστη μου!!! Μεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι μας αντιμετωπίζουν σαν μπάτσους...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τελειώνει μάλλον ο πόλεμος...

Τι διάολο βρε φούστη μου!!! Μεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι μας αντιμετωπίζουν σαν μπάτσους...
Μερικοί με το που κάποιος πεί κάτι που δεν τους αρέσει ή απλά διαφωνεί μαζί τους και αυτός ο κάποιος τυγχάνει να είναι Συντονιστής..........άστα να πάει........:crazy_2: :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2:

Reaction score
5
Για να μην πω απλά ότι εξαντλήσαμε το αρχικό θέμα, γιατί σε 59 σελίδες μπορούμε άνετα να λύσουμε το Μεσανατολικό, να πω απλά ότι είναι το πρώτο κλειδωμένο thread από μένα και δεν είμαι περήφανος.
Η αντιπαράθεση παρακαλώ να γίνεται σε κόσμια πλαίσια (ακόμα και από τους φανατικούς) γιατί τώρα που ξεκίνησα, δεν με σταματάει τίποτα.
Σε όσους δεν αρέσει να πάνε αλλού να βρίζονται για το ποιά εταιρεία τους τα παίρνει πιο γλυκά.
Ευχαριστώ

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.241
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ