- Reaction score
- 5
σκάσε παντρεμένε (σύντομα... :happy_9::happy_9::happy_9Ρε Λαμπρούκο....δεν αφήνεις και τίποτα για μάς???:happy_5:
σκάσε παντρεμένε (σύντομα... :happy_9::happy_9::happy_9Ρε Λαμπρούκο....δεν αφήνεις και τίποτα για μάς???:happy_5:
Γιώτα εσύ είσαι φίλη μου... Η Ειρήνη είναι...κάτι άλλοrof:
Λαμπρο τη γ@#$σες...!!!άι λοβ γιου του Γιωτούλα :happy_9::happy_9:
δεν έχει σχέση...έχω τον Καφάτο πρότυπο!!!:happy_5: :happy_5:σκάσε παντρεμένε (σύντομα... :happy_9::happy_9::happy_9![]()
Ειρηνούλα η Γιώτα ειναι φίλη μου...Λάμπρο....
ΕΓΩ ΄Η ΑΥΤΗ
Εγώ στα είπα χθές, ότι έμπλεξες με λάθος άτομα....:happy_8: :happy_8::mad_3: ΛΑΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! :mad_2: :mad_3: :mad_2: :mad_3:
Ακρατό... εγώ μία λέξη θα σου πω:Μην του βάζετε διλήμματα του παιδιού...
Υ.Γ. Αν σου περισεύει καμία γυναίκα τεράστιε greek lover ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ...
:happy_8: :happy_8: :happy_8:
αφού ξέρεις οτι προτιμαω εσένα... εσύ ομως μου κανεις κόλπα... μου λες για μεγαλους ωριμους ανδρες...:mad_3: ΛΑΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! :mad_2: :mad_3: :mad_2: :mad_3:
Τελικά έχεις δίκιο... αρχίζω και το καταλαβαίνωΕγώ στα είπα χθές, ότι έμπλεξες με λάθος άτομα....:happy_8: :happy_8:
με ρώτησες ποτέ και σου είπα οτι την έχω;; :crazy_1::crazy_1::crazy_1:Τελικά έχεις δίκιο... αρχίζω και το καταλαβαίνω
Δεν έχει την ωριμότητα που θέλω ο Regunus
Κι άλλος κατάσκοπος μας προέκυψε... wall_1Ακρατό... εγώ μία λέξη θα σου πω:
ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑ!!!! :twisted:
Τί έγινε Laguna? Φάγαμε πόρτα??? :mrgreen:με ρώτησες ποτέ και σου είπα οτι την έχω;; :crazy_1::crazy_1::crazy_1:
εσύ γιατι μπλεκεσαι τώρα; :happy_6:Τί έγινε Laguna? Φάγαμε πόρτα??? :mrgreen: