- Reaction score
- 4.656
Θα τον εκδικηθούμε και πίστευε ό,τι θέλεις! Δεν είμαι καταπιεστικός! :happy_5:
Αν θέλεις εκδίκηση να σε βοηθήσω βρε παιδί μου!
Πάντα να βοηθήσω τον συνάνθρωπο!
Θα τον εκδικηθούμε και πίστευε ό,τι θέλεις! Δεν είμαι καταπιεστικός! :happy_5:
Όχι, μόνο σε υπόθετο!To.....κερ-ατ-όλ....βγαίνει και σε αλοιφή; :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Επίσης...θεραπεύει ...αυτό που εννοεί; "happy_1" "happy_1" "happy_1"
Μα εγώ θα εκδικηθώ για σένα. Για το ότι σε παράτησε ο Λάμπρος για την-πώς-τη-λένε :happy_9:Αν θέλεις εκδίκηση να σε βοηθήσω βρε παιδί μου!
Πάντα να βοηθήσω τον συνάνθρωπο!
Irene_K την λένε:happy_8: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Μα εγώ θα εκδικηθώ για σένα. Για το ότι σε παράτησε ο Λάμπρος για την-πώς-τη-λένε :happy_9:
Ε, με τη μία; Μάντεψε! :happy_8:ΠΟΙΟΣ;
Α, γειά σου! Irene... Irene_K!Irene_K την λένε
Μην της κολλάς πολύ γιατί έχει πάει και στρατό όπως μάθαμε πρόσφατα. Σε catfight σε "έχει" άνετα.Λάμπρο....
ΕΓΩ ΄Η ΑΥΤΗ
Ηint: Εβαπτισθη εις την κολυμβηθρα του Σιλωαμ :happy_9:Ερώτηση-Κουϊζ:
Ποιός γνωστός δεν ήρθε χτες γιατί ήταν... άπλυτος; :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Αυτό δεν είναι νέο. Οι περισσότεροι άντρες στην ηλικία της έχουν πάει στρατό. :happy_8:Μην της κολλάς πολύ γιατί έχει πάει και στρατό όπως μάθαμε πρόσφατα. Σε catfight σε "έχει" άνετα.
Ηint: Εβαπτισθη εις την κολυμβηθρα του Σιλωαμ :happy_9:
Δηλαδή το Ειρήνη ήταν ψεμματα που μου είπες;;;Irene_K την λένε:happy_8: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
και που το ξέρεις ότι με "έχει";Μην της κολλάς πολύ γιατί έχει πάει και στρατό όπως μάθαμε πρόσφατα. Σε catfight σε "έχει" άνετα.
(Φωνάξτε μας να δούμε όπως και να 'χει :happy_8: )
ακυρο...για την Γιώτα έλεγες...Μην της κολλάς πολύ γιατί έχει πάει και στρατό όπως μάθαμε πρόσφατα. Σε catfight σε "έχει" άνετα.
(Φωνάξτε μας να δούμε όπως και να 'χει :happy_8: )
Ναι!!!Δηλαδή το Ειρήνη ήταν ψεμματα που μου είπες;;;
Αδερφε, 2 τα τινα:που εχω πάει;;;; μπαχαχαχαχαχαχα
να σε λέω "μωρο μου" να τελειώνουμε ή ακομα θες ώριμους; :cool_3:Ναι!!!
Θέλω ώριμουςνα σε λέω "μωρο μου" να τελειώνουμε ή ακομα θες ώριμους; :cool_3:
θέλε... δεν μας περισσεύουν όμως... θα πρέπει να περιμένεις...Θέλω ώριμους
Ωχ προβλέπω να μπλέκουμε τους τα "μωρά" με τις "μωρές" εδώ μέσα και να γίνεται της "κούνιας (του μωρού) το κάγκελο"!!! :shock: 8)να σε λέω "μωρο μου" να τελειώνουμε ή ακομα θες ώριμους; :cool_3: