- Reaction score
- 2
Μλκ, σαν τον Scofield ειναι :happy_5::happy_5:Σωστά... :twisted:
Μλκ, σαν τον Scofield ειναι :happy_5::happy_5:Σωστά... :twisted:
Με το....τζακούζι....δεν γίνεται κάτι; :cool_8:ντεν εκω κοτερο καρντια μου :cool_3:
Να σου πώ γιατί...
Γιατί εσένα ή τον preve ή τον Stelexos σας τρώει το άγχος και απο την μιά μερα στην άλλη μπορείτε να βρεθείτε απο τα ψηλά στα χαμηλά...
Ενώ στο Δημόσιο δεν έχεις τέτοια προβλήματα. Είσαι άνετος, χαλαρός και ο μισθός τρέχει "μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει" που λένε
λοιπόν...
σας αφήνω... παω για υπνάκια γιατι το βράδυ ολο και κατι θα σκαρωσω για το γενεθλιο οπόταν πρέπει να ειμαι φρέσκος
:-D
Ναι, αλλά ο Michael δεν έχει μαλλιά. Ο Ρέγκουνας όμως έχει! :happy_5: :happy_5:Μλκ, σαν τον Scofield ειναι :happy_5::happy_5:
εσύ στις φλάντζες σου!καλα ,τοση ωρα ουτε ενα προξενιο δεν τελειωσατε?
Πριν: Michael ScofieldΜλκ, σαν τον Scofield ειναι :happy_5::happy_5:
Δημόσιο.......πφφφφφ. :happy_4:Ενώ στο Δημόσιο δεν έχεις τέτοια προβλήματα. Είσαι άνετος, χαλαρός και ο μισθός τρέχει "μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει" που λένε
το αριστερό είναι στον HOTBIRD και το δεξί στον ΑΣΤΡΑ!!!:cool_4:ΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ....
Φτού! Εγώ δηλαδή δεν έχω καμία ελπίδα; :happy_8:dream_GR είσαι μέσα στο μυαλό μου.
Αυτά ακριβώς εννοούσα
πάντως η ΙΡΕΝΕ το είπε ξεκάθαρα ο δημόσιος υπάλληλος είναι χαλαρός, δεν εχει αγχος, δεν σκέφτεται την μπίζνα του, δεν εχει στρές, δεν εχει αυτό το κομπλαρισμένο του αρτηριοσκληρωτικού άνδρα... είναι ανετος, εχει αρκετό ελεύθερο χρόνο να τον περνάνε μαζί, έχει την σιγουριά του μισθού, εχει πολλά να πάρει μια γυναίκα απο εναν καλό δημόσιο υπάλληλο.
Το βασικότερο είναι οτι θα εχει κερδίσει εναν ήρεμο ανθρωπο, που όλα θα κυλάνε σαν ρολοι, σργό ρολόι ίσως αλλά θα κυλάνε όλα, στο σπίτι όλα θα είναι ήρεμα, στο οδήγημα όλα θα είναι καλά... θα ζούνε ενα γενικό Νιρβάνα... καλό ύπνο το βράδυ, ορεξη για πολλά... τυχερή η γυνάικα που θα βρεί τέτοιο ανδρα...!!!
Φτού! Εγώ δηλαδή δεν έχω καμία ελπίδα; :happy_8:
Ξεχνάς τη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία όμως. Είναι πρόβλημα σε τέτοια θέματα π.χ. "Δε φταίω εγώ αγάπη μου αν είσαι ανοργασμική. Αυτό που έπρεπε να κάνω τό 'κανα. Να, δες λίγο Filmnet που τσάμπα το πληρώνω αλλά σιγά γιατί το πρωί έχω να ξυπνήσω" :happy_5:Το βασικότερο είναι οτι θα εχει κερδίσει εναν ήρεμο ανθρωπο, που όλα θα κυλάνε σαν ρολοι, σργό ρολόι ίσως αλλά θα κυλάνε όλα, στο σπίτι όλα θα είναι ήρεμα, στο οδήγημα όλα θα είναι καλά... θα ζούνε ενα γενικό Νιρβάνα... καλό ύπνο το βράδυ, ορεξη για πολλά... τυχερή η γυνάικα που θα βρεί τέτοιο ανδρα...!!!
Αμέσως εσύ! Ζηλιάρα! :happy_8:Πώς δεν έχεις!
Τα ψυχιατρεία γεμάτα είναι!