6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 - 2 Σεπτεμβριου 2007

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ο 6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 θα διεξαχθει στις 2 Σεπτεμβριου 2007 στο αυτοκινητοδρομιο Μεγαρων .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Ελληνικό Σύλλογο Ιδιοκτητών Alfa Romeo Τετάρτη,
Παρασκευή 18:00 – 22:00 και Κυριακή 11:00 – 14:00 , 2106180122 ή στο 6944769848

Επισης πληροφοριες για το προγραμμα αγωνιστικων εκδηλωσεων του συλλογου οπως και των κανονισμων μπορειτε ν αντλησετε εδω : http://www.alfaclub.gr/phpBB/viewtopic.php?t=343

Ενημερωση σχετικα με τις αγωνιστικες εκδηλωσεις , εδω : http://www.alfaclub.gr/phpBB/viewforum.php?f=3

Reaction score
51
Απάντηση: 6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 - 2 Σεπτεμβριου 2007

Ρένο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα πόσα πληρώνουμε είσοδο??

Θέλω πολύ να έρθω. Ελπίζω να τα καταφέρω.....
Τρέχει ακόμα το Α156SW 2.5 V6??

Eσύ θα κατέβεις με την κούκλα σου???

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: 6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 - 2 Σεπτεμβριου 2007

Ρένο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα πόσα πληρώνουμε είσοδο??

Θέλω πολύ να έρθω. Ελπίζω να τα καταφέρω.....
Τρέχει ακόμα το Α156SW 2.5 V6??

Eσύ θα κατέβεις με την κούκλα σου???
Γιαννη η εισοδος ανεκαθεν ηταν και θα ειναι δωρεαν .

Το Α156SW ειναι πια 3.2GTA και για τους μη γνωριζοντες ανηκει στον Λευτερη Κυλιακουδη .
Εγω θα τρεξω οπως παντα , πορωμενος γαρ , προσπαθωντας να φτασω τον SuperΛευτερη (μαραζι εχω να πιασω καποτε σε χρονους αυτο το GTA)!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Να επισημανω οτι μπορει να συμμετασχει οποιοσδηποτε θα ηθελε ακομα και με αυτοκινητα μη Alfa Rοmeo .

Το κοστος συμμετοχης θα κυμαινεται απο 80-100 ευρω και περιλαμβανει ελευθερες δοκιμες μεχρι λιγο πριν την εκκινηση του αγωνα και 1 δοκιμαστικο γυρο και , ως συνηθως , 4 χρονομετρημενους .

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τρεχεις κι ολας ματια μου?
Καλα, για να βγεις πρωτος θα σου στειλω μερικους-μερικους να σου κανουν τρισαγιο:happy_5:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Τρεχεις κι ολας ματια μου?
Καλα, για να βγεις πρωτος θα σου στειλω Κογια και Μπλατσιο να σου κανουν τρισαγιο:happy_5:
χα χα χα

....αν με κυνηγαει ο Ντοχερτης , σιγουρα θα βγω πρωτος !! :crazy_3: :crazy_3:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μπορουμε αν θελετε να συνδιοργανωσουμε ενα αγωνα οπου θα τρεξουν και αυτοκινητα του avsite και να υπαρξει και ειδικη κατηγορια !!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μπορουμε αν θελετε να συνδιοργανωσουμε ενα αγωνα οπου θα τρεξουν και αυτοκινητα του avsite και να υπαρξει και ειδικη κατηγορια !!
Εχμ, θα επιτρεπεται να δανειστω αυτοκινητο απο καποιον που δουλευει μαζι μου?"happy_1"

Reaction score
51
Απάντηση: Re: 6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 - 2 Σεπτεμβριου 2007

Kαλή ιδέα Ρένο!!
Αλλά δεν ξέρω πόσοι από εμάς έχουν την διάθεση να βάλουν το αυτοκίνητό τους στην πίστα (λόγω φθορών κυρίως: λάστιχα, σύστημα μετάδοσης, σινεμπλόκ και λάστιχα)
Είχαμε αναφέρει παλιότερα να κανονίζαμε μια "κόντρα" στο παραλληλοδρόμιο που έχει έτοιμα αυτοκίνητα εκεί......

Πάντως σου εύχομαι καλή επιτυχία Ρένο :cool_4: :happy_4:

Υ.Γ. Αν τα καταφέρω να ανέβω, θα κάνουμε μια βόλτα με την κούκλα σου??

Reaction score
51
Απάντηση: Re: 6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 - 2 Σεπτεμβριου 2007

Τιποτα, τιποτα, κι αυτο Ιταλικο ειναι:prof:

Τα cabrio απαγορεύονται!!!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Χώρια που χρειάζονται και χέρια και κυρίως γρήγορες αντιδράσεις...Και λόγω ηλικίας Νώε τις έχεις χάσει......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
51
Απάντηση: 6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 - 2 Σεπτεμβριου 2007

Θα το προσπαθήσω!!
Για να δούμε.....

Ρένο ευχαριστώ για την είσοδό μου στην κούκλα...
Ακόμα και αν δεν τα καταφέρω, η κίνηση εξακολουθεί να μετράει!!! :cool_4: :happy_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: 6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 - 2 Σεπτεμβριου 2007

Θα το προσπαθήσω!!
Για να δούμε.....

Ρένο ευχαριστώ για την είσοδό μου στην κούκλα...
Ακόμα και αν δεν τα καταφέρω, η κίνηση εξακολουθεί να μετράει!!! :cool_4: :happy_4:
Επαυξανω .....

προσφεροντας και οδηγηση !! Φερε κρανος !

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Επειδη τα "Μεγαρα" ειναι δυσκολα για αρχαριους προτεινω αν καποια στιγμη υλοποιηθει η ιδεα περι συμμετοχων απο το AVSITE αυτο να γινει στο ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ (μεγαλη πιστα καρτ , στα πρωτα διοδια Αθηνων-Λαμιας) στο οποιο η ταλαιπωρια των αυτοκινητων ειναι μικρη .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Η εκδήλωση αφιερώνεται στη μνήμη του διακεκριμένου μηχανικού Alfa Romeo Κωνσταντίνου Παραστατίδη. Η Λέσχη αποτίει φόρο τιμής στον εκλιπόντα και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Η τιμη οριστηκε στα 100 ευρω ανα συμμετοχη .

Θα γινουν 1 δοκιμαστικος και 4 χρονομετρημενοι γυροι . Επιβραβευεται ο καλυτερος συνολικος χρονος των 4 γυρων .

Δηλώστε συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου ή στο 694 483 2720 και 694 476 9848 μέχρι την Κυριακή, 26 Αυγούστου 2007

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.892
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962