ΗΧΕΙΑ B&W

Reaction score
0
Καλησπέρα!Θα ήθελα τη γνώμη σας!Πηρα ενα ενισχυτή yamaha 5.1 RX-V361 (S) και σήμερα ψάχνωντας για ηχεία βρήκα τα εξής!Ηχεία b&w με 4 ηχεία μοντελο dm-303,το κεντρικο και το ενεργό sub της b&w!Είναι καινούργια αλλα στη μεταφορική σκίστηκαν ελάχιστα οι σίτες μπροστά!Γιαυτο το λογο μου το δίνουν το σετ 500€!Είναι καλή ευκαιρία η με κοροιδεύουν?΄
Ευχαριστώ

Reaction score
80
....Γιαυτο το λογο μου το δίνουν το σετ 500€!Είναι καλή ευκαιρία η με κοροιδεύουν?΄
Ευχαριστώ
Μία διευκρινιστική ερώτηση...

Τα "500 ευρώ το σετ" αφορούν ένα ζεύγος DM-303 ή την πεντάδα με το subwoofer μαζί ;

Reaction score
0
Για ολα μαζι ηταν η τιμη!τελικα ομως αποφασισα να παρω τα yamaha ns-125f για μπροστα,ns-p125 για souround,κεντρο και sub YST-SW225!Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!

Reaction score
13
Για ολα μαζι ηταν η τιμη!τελικα ομως αποφασισα να παρω τα yamaha ns-125f για μπροστα,ns-p125 για souround,κεντρο και sub YST-SW225!Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!

Δηλαδη δεν ενδιαφερεσαι πλεον για επισκευη των Philips ??

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Παντως τα B&W ειναι ηχητικα κατα πολυ καλυτερα των ΥΑΜΑΗΑ . Μα καλα που τα ειχαν ξεχασμενα τα B&W ;

Reaction score
0
Τα philips θα γίνουν μαλλον ξύλα για το άναμα του μαγκαλιού!Ευκαιρεία έψαχνε και η γυναίκα μου να φύγουν αυτες οι γκουμούτσες οπως ελεγε απο το σαλόνι!Αρα ολοκληρωτική αναβάθμιση!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.744
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88