DENON AVR 3808

Reaction score
3
ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕ...!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ .ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ GUI ΒΟΗΘΑΕΙ...

Attachments

Reaction score
3
....ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ AUDISSEY CALIBRATION.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ FORUMS ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ SUB ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΕ 12 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ,ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 1,5 ΚΑΙ ΜΕ LEVEL -11,5DB.ETΣΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΑ ΜΑΝUAL.AKOMA KAI ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΧΕΙΑ Η ΣΤΑΘΜΗ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΑ 4 DB.OI AΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΚ.ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ RADIO ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ.ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΕ BLU RAY ΚΑΙ MULTICHANNEL PCM.ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ 3802 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΙΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ,ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ,ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,ΜΑΚΑΡΙ.ΑΚΟΜΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΛΑ.ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ SCALER ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕPSON (720 P)ΜΕΣΩ HDMI.ΣTHN TV ΔΙΝΩ ΜΕΣΩ COMPONENT.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΗΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ,ΠΑΙΔΕΣ.

Reaction score
968
....ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ AUDISSEY CALIBRATION.ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ FORUMS ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ SUB ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΕ 12 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ,ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 1,5 ΚΑΙ ΜΕ LEVEL -11,5DB.ETΣΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΑ ΜΑΝUAL.AKOMA KAI ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΧΕΙΑ Η ΣΤΑΘΜΗ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΑ 4 DB.OI AΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΚ.ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ RADIO ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ.ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΕ BLU RAY ΚΑΙ MULTICHANNEL PCM.ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ 3802 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΙΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ,ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ,ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ,ΜΑΚΑΡΙ.ΑΚΟΜΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΛΑ.ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ SCALER ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕPSON (720 P)ΜΕΣΩ HDMI.ΣTHN TV ΔΙΝΩ ΜΕΣΩ COMPONENT.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΗΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ,ΠΑΙΔΕΣ.
Πολύ καλή επιλογή receiver. Εδώ και 1.5 χρόνο έχω το προηγούμενο μοντέλο AVR-3806. Θα ευχαριστηθείς home cinema και όχι μόνο. Για την απόδοση του ραδιοφώνου δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Παίξε με την τοποθέτηση της κεραίας. Δυστυχώς οι κατασκευαστές receivers δεν δίνουν πλέον μεγάλη σημασία στον τομέα αυτό.

Reaction score
50
Καλορίζικος κι από εμένα! Είμαι σίγουρος ότι θα τον χαρείς!

Έχε πάντως υπόψη σου ότι η ρύθμιση της απόστασης του sub δεν είναι απαραίτητα λάθος. Προφανώς ο ενισχυτής "καταλαβαίνει" ότι το sub σου δεν είναι τόσο μακριά, αλλά με την απόσταση που δίνει προσπαθεί συχνά να διορθώσει άλλα προβλήματα ρύθμισής του (πχ. φάση). Γενικά το sub είναι ίσως απ' τα δύσκολα κομμάτια, που χρειάζεται προσεκτική ρύθμιση, παρόλο που πολλοί λένε "πέτα το σε μια γωνία και καθάρισες".

Reaction score
5
δεν ειναι λιγο ακριβοι οι denon σε σχεση με τους yamaha και τους onkyo για αυτα που προσφερουν?
γιατι σε αυτα τα λεφτα παιρνει κανεις τον κορυφαιο onkyo 875 η τον yamaha V3800...
Ρωταω γιατι θελω να παραγγειλω μεσα στον μηνα εναν ενισχυτη...

Reaction score
968
δεν ειναι λιγο ακριβοι οι denon σε σχεση με τους yamaha και τους onkyo για αυτα που προσφερουν?
γιατι σε αυτα τα λεφτα παιρνει κανεις τον κορυφαιο onkyo 875 η τον yamaha V3800...
Ρωταω γιατι θελω να παραγγειλω μεσα στον μηνα εναν ενισχυτη...
ή διαφορετικά, οι yamaha & onkyo είναι φθηνοί γι΄αυτά που δεν προσφέρουν!!!
Μην ξεχνάς ότι πληρώνει κανείς ..... παίρνει:cool_11:

Reaction score
3
φίλε μήπως τον ...ανταλλάσεις με τον 2807? :crazy_3:
ΩΡΑΙΟ ΑΣΤΕΙΟ!ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΕ DENON ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ 2 SURROUND HXEIA A KAI B KAI O DENON ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ONKYO 900 ΛΟΓΩ 2 HDMI OUT,MIA ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ TV KAI MIA ΓΙΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ.ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ SWITCH ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΕΞΟΔΟ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ.

Reaction score
5
ή διαφορετικά, οι yamaha & onkyo είναι φθηνοί γι΄αυτά που δεν προσφέρουν!!!
Μην ξεχνάς ότι πληρώνει κανείς ..... παίρνει:cool_11:
Μα ο onkyo 875 εχει και καλυτερων χαρακτηριστικων burr brown και τον επεξεργαστη του PS3 για βιντεο με ανωτερα χαρακτηριστικα απο αυτον του denon και παραπανω watt (στα 8ohm και οχι στα 6 που δηλωνει ο denon)...
Πως γινεται να πληρωνω οτι παιρνω... αφου παιρνω λιγοτερα...? Ή απλα ειναι η αισθηση του "οτι πληρωνει παιρνει κανεις" για να χαιρομαι?
Μπορεις να μου πεις ΤΙ πληρωνω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.248
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87