- Reaction score
- 21.923
Η συσκευασία του ενισχυτή, υπάρχει;
Κωστα καλη ερωτηση.Μιχάλη, απο περιέργεια, ποιό είναι το πιο "extreme" ενισχυτικό που έχεις φτιάξει ποτέ? Κάποιος "cost-no-object" τελικός, ας πούμε?...
Συσκευασια για Βολο ? :crazy_3:Η συσκευασία του ενισχυτή, υπάρχει;
Τα ρέστα μου... :bravo:Eγω ποτε δεν θα εφτιαχνα Cost-no-object και με τιποτε.
Κατι τετοιο δεν θα ηταν εγω.
Ειμαι βεβαιως κατα της κακως νοουμενης οικονομιας οταν πρεπει να προκυψει ενα συγκεκριμενο αποτελεσμα. Πιστευω και εφαρμοζω αυστηρη ομοιογενεια στα μηχανηματα μου.
Θεωρω οτι το σχεδιαστικο μεγαλειο (οπου υπαρχει) δεν μπορει να το υποσκελισει καμμια ακροτητα σε εξαρτηματα, χρυσαφια, κρυογεννεσεις και λοιπα κουδουνια. Υποφερω οταν βρισκομαι αντιμετωπος με εργα ανθρωπινης ματαιοδοξιας που συνηθως συνυπαρχει με πνευματικη στενοτητα και ελλειψη αναγνωρισης. Οσο για την Υψηλη Πιστοτητα πιστευω οτι θα επρεπε και θα μπορουσε να γινει κτημα περισσοτερων. Η Audio Craftworks ειναι στημενη στην βαση αυτης ακριβως της προσπαθειας.
:rei:Κωστα καλη ερωτηση.
Eγω ποτε δεν θα εφτιαχνα Cost-no-object και με τιποτε.
Κατι τετοιο δεν θα ηταν εγω.
Ειμαι βεβαιως κατα της κακως νοουμενης οικονομιας οταν πρεπει να προκυψει ενα συγκεκριμενο αποτελεσμα. Πιστευω και εφαρμοζω αυστηρη ομοιογενεια στα μηχανηματα μου.
Θεωρω οτι το σχεδιαστικο μεγαλειο (οπου υπαρχει) δεν μπορει να το υποσκελισει καμμια ακροτητα σε εξαρτηματα, χρυσαφια, κρυογεννεσεις και λοιπα κουδουνια. Υποφερω οταν βρισκομαι αντιμετωπος με εργα ανθρωπινης ματαιοδοξιας που συνηθως συνυπαρχει με πνευματικη στενοτητα και ελλειψη αναγνωρισης. Οσο για την Υψηλη Πιστοτητα πιστευω οτι θα επρεπε και θα μπορουσε να γινει κτημα περισσοτερων. Η Audio Craftworks ειναι στημενη στην βαση αυτης ακριβως της προσπαθειας.
E, χμ, ναι...Συσκευασια για Βολο ? :crazy_3:
ΚωσταE, χμ, ναι...
Να σου πω ένα μυστικό? Μόλις τον πάρει στα χέρια του θα τον βραχυκυκλώσει... :happy_9:Κωστα
Θα προσπαθησω να κανω κατι για να αποκτησεις δικη σου αποψη, και εαν σου αρεσει θα σε ενδιεφερε να φτιαξεις εναν ?
Ο ενισχυτής κλήθηκε να οδηγήσει τα pioneer s-1ex .Μερικές ερωτήσεις :
Οταν λες ότι στην Ηχοέκφραση ακούστηκε μόνο το 20% των δυνατοτήτων του ενισχυτή σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ?
Μερικές ερωτήσεις :
Τα συμπεράσματα που βγήκαν από τις ακροάσεις ήταν από την triode ή την ultralinear λειτουργία ?
Ποιά λειτουργία θα προτιμούσες τελικά αν είχες δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου ηχείου για την κάθε περίπτωση ?
Στο σπίτι μου όχι .Μήπως υπάρχει ακουστική εμπειρία από CJ premier 11 ? Συγκριτικά πως ακούστηκε ο Audio Craftworks?
Όχι απαραίτητα!Δηλαδη βουρ για Martin Logan και Αudio Craftworks?
Ο ενισχυτής κλήθηκε να οδηγήσει τα pioneer s-1ex .
Ηταν εντελώς κρύος και δεν έγινε καμία επιλογή των συνοδών
που θα έδιναν το βέλτιστο αποτέλεσμα .
Δεν υπήρξε δηλαδή κανένα fine tuning (ούτε καν tuning)
του συστήματος !
Ακόμη και τα καλώδια των ηχείων ήταν "χάρχαλα" στις
μπόρνες του ενισχυτή γιατί υπήρχε κάποιο πρόβλημα
με τις "μπανάνες" τους.
Αυτά φυσικά έγιναν για λόγους έλλειψης χρόνου
αφού το κύριο μέλημα εκείνης της ημέρας ήταν η ακρόαση
των pioneer και ο scout έφτασε απροειδοποίητα και πολύ
καθυστερημένα...
Να σου πω ένα μυστικό? Μόλις τον πάρει στα χέρια του θα τον βραχυκυκλώσει... :happy_9:
Ειπα και γω τι βολτες τον εχει κανει και δεν τον πηρα χαμπαρι.:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:Βασίλη, μία μικρή διόρθωση: τα ηχεία ήταν τα Canton Vento Reference 5DC. Οι συνθήκες ήταν ακριβώς έτσι όπως τις περιγράφεις. :cool_4:
Έλα ρε Mike... Τί βόλτες να πάει με ένα ενισχυτή αγκαλιά δηλαδή ο άνθρωπος?! :mrgreen:Ειπα και γω τι βολτες τον εχει κανει και δεν τον πηρα χαμπαρι.:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Έλα ρε Mike... Τί βόλτες να πάει με ένα ενισχυτή αγκαλιά δηλαδή ο άνθρωπος?! :mrgreen:
Και βάλεεεεε... :happy_9:Τι σου κανει η τεχνολογια....
Βγαζεις απο την Φωτο εναν περιπου 60αρη...
Ευχαριστώ Φίλε!!!Παρα πολυ καλη παρουσιαση Βασιλη.
Μπραβο και στον Μιχαλη για το ενισχυτικο του.
Ελπιζω οι παρουσιασεις να συνεχιστουν με ΑΜΕΣΩΣ επομενη αυτη των Σπικομ.