Ο νεος προεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ειναι ο...

Ο νεος προεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ειναι ο...

• Βενιζελος

Votes: 20 31,3%
  • Παπανδρεου

Votes: 38 59,4%
  • Σκανδαλιδης

Votes: 6 9,4%

• Total voters
    64

Reaction score
0
Ο healler που είναι τελικά ρε παιδιά, περιμένει να δει ποιός θα βγει για να τον υποστηρίξει? :happy_9:
κοιτα να δεις,

εγώ δεν εχω αποψη, και δεν μπορω να γράφω ότι θέλω.

Απο τη στιγμή που εσυ, ενας ογκολιθος εξέφρασες αποψη, η δική μου περισέυει

και μην ξεχνιέσαι:

CostasD

"Επαγγελματίας"
Reaction score
19
Αν συμβαίνει αυτό πάντως, είναι λυπηρό... και θα πρέπει να τοποθετηθεί κάποιος γιατί έχει ξανα-αναφερθεί. :-?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
κοιτα να δεις,... εγώ δεν εχω αποψη...
Ενώ στα άλλα που έχεις, όλο τεκμηρίωση είσαι. Δεν αφήνεις τις πασοκιές να μας πεις ποιόν προτιμάς? Εσύ δεν θα ψηφίσεις?

Άντε βρε παιδί μου, νόμιζα ότι δεν το γλίτωσες το εγκεφαλικό με τις εκλογές. Σιδερένιος και καλοτάξιδος... :happy_4::happy_4:

p.s. Ωραία υπογραφή... :cool_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Απάντηση: Ο νεος προεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ειναι ο...

Ρε δε πα να βγει κι ο ....Γιομπαζολιας!!
Μηπως θ αλλαξει κατι στη ζωη μας?

Reaction score
3

Τι τα λέτε έτσι χονδρά Άνακτα και μας πηδάτε τη ψυχολογία μεσημεριάτικα.wall_1

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: Απάντηση: Ο νεος προεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ειναι ο...

Ρε δε πα να βγει κι ο ....Γιομπαζολιας!!
Μηπως θ αλλαξει κατι στη ζωη μας?
Α, δεν έχεις δίκιο. Εμένα με το που βγήκε το αποτέλεσμα των εκλογών, με πήρανε τηλέφωνο να μην πάω το πρωί στην δουλειά. Θα με πληρώνουν είπανε αυτοί κι εγώ θα κάααααααααθομαι... "happy_1"

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743

Με βγαζεις απο την δυσκολη θεση ρε Νικ.
Οποιος εχει τετοια αντιμετωπιση απο οποιαδηποτε κυβερνηση δικαιουται να τσουρομαδιεται για παρτη της.
Εμεις οι υπολοιποι που θελουμε κατι καλυτερο για ΟΛΟΥΣ ας κανουμε κατι παραπανω στη δουλεια μας και στο σπιτι μας για να κανουμε καλυτερη την ζωη τη δικη μας και των γυρω μας.
Το να πειραζετε συνεχως τον healler σε κατι που τον ενοχλει δεν ειναι σωστο.
Οπως να σας εκανε το ιδιο αυτος σε περιπτωση αντιθετου αποτελεσματος στις εκλογες.
Ξερεις οτι το πειραγμα για την πλακα ,ειναι το φαι μου αλλα οταν καποιος ενοχλειται ....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Ώπα ρε φίλε, μισό λεπτό γιατί δεν μου τα λες καλά.
Το πείραγμα δεν είναι τυχαίο. Δεν μπορείς προεκλογικά να βγάζεις ένα θέμα την ημέρα, κόπια από το site του πασόκ και να διαμαρτύρεσαι για το πείραγμα, όχι το δικό μου, όλου του site. Ή είσαι ή δεν είσαι και τέλος πάντων ας αποδεχθεί ο καθένας τις πράξεις του. Όταν το 90% των post του σε ένα audio video forum αφορούν κομματικά τι θέλεις να του κάνω? Και δεν φτάνει αυτό, φανατίζει και κανέναν από την άλλη πλευρά και γίνεται το μπάχαλο της αρκούδας.

Ε, ή κάθεσαι και αποδέχεσαι τις συνέπειες ή αρχίζεις τις κλάψες ή σηκώνεσαι και πας σε ένα φόρουμ για κομματικά για να ξεχαρμανιάσεις... :cool_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743

οκ ,θα καθομαστε λοιπον να περιμενουμε στη ''γωνια'' οποιον πει λ@λ@κια ?
Στο τελος τελος τα κομματικα δεν βοηθησαν ποτε ουτε την πλακιτσα ουτε τπτ!
Θα μπορουσες να ''του την πεις'' οταν εγραφε 90% κομματικα και οχι να περιμενετε τι θα γραψει και μετα να του πειτε για σκανδαλα κλπ.
Με αλλα λογια θες τωρα να βγουμε μερικοι και να σου κανουμε καζουρα για την 4 αρα που αρπαξες απο τον Θρασυβουλα?Ξεροντας ομως οτι μπορει να μην κοιμηθεις το βραδυ ,να δειρεις τα παιδια σου ,να βρισεις τον περιπτερα γιατι εισαι αρρωστακι?
Απο οτι βλεπεις μια χαρα τα λεω!

Reaction score
16.060
O Γεωργιος Παπανδρεου.Γι αυτον τον μηνα.

Μεχρι τον αλλο μηνα,ισως και να γυρει η πλαστιγγα....Σκευωρια!!!:happy_6:

Reaction score
164
Πιστεύω ότι θα είναι ο Παπανδρέου.
Ο Σκανδαλίδης, ανεξάρτητα αν είναι ικανός ή όχι, πιστεύω ότι δεν έχει καμία πιθανότητα.
Ο Βενιζέλος όσο περνάνε οι μέρες, τόσο λυσσάει για την καρέκλα. Κάποιος με τόσο τεράστια επιθυμία να γίνει αρχηγός, δεν μπορεί παρά αν γίνει αντιπαθητικός στο τέλος. Αν συνεχίσει έτσι, πιστεύω ότι και ο ίδιος θα σιχαθεί τον εαυτό του...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Re: Απάντηση: Ο νεος προεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ειναι ο...

Απο οτι βλεπεις μια χαρα τα λεω!
Πάλι δεν κατάλαβες μωρή, από τότε που το ξύρισες άλλος άθρωπας έγινες.
Αυτό του λέμε από την πρώτη στιγμή:
Στο τελος τελος τα κομματικα δεν βοηθησαν ποτε ουτε την πλακιτσα ουτε τπτ!
...και φυσικά το επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που ανοίγει τέτοια ωραία θέματα. Είναι και τα μόνα που ανοίγει άλλωστε. Τι θες τώρα λίνκια?...

- Αφού ξέβρεις ρε, για τον μπάοκ, χέστηκα... "happy_1"

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο νεος προεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ειναι ο...

Χαχαχα! Σκέφτομαι να το αφήσω κι εγώ αλλά φοβάμαι πως θα μοιάζω του ασχημομούρη του Andrew... "happy_1"

ασε που το μουσι ειναι πασοκτζιδικο:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο νεος προεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ειναι ο...

Χαχαχα! Σκέφτομαι να το αφήσω κι εγώ αλλά φοβάμαι πως θα μοιάζω του ασχημομούρη του Andrew... "happy_1"
Με ζουλευεις που ειμαι ομορφος ,καλλιεργημενος.... και διαβαζω ποιηση.:cool_11:
)()()(τσακα 3 κετσα .(γιαουρτια οταν κατεβεις) "happy_1"

Reaction score
5
Το καλυτερο δωρο για την ΝΔ θα ηταν να ξαναβγει ο Παπανδρεου... και ευτυχως για αυτην ο Βενιζελος κανει τα παντα για να γινει αντιπαθητικος και να μην βγει τελικα... Εχει καταλαβει το ΠΑΣΟΚ σε τι φαση βρισκεται ή ο καθενας κοιταει το κοντο του και το μακρυ του?
Διαλυση ωρα μηδεν!
Και απο καιρο ηθελα να πω κατι για το σλογκαν που δεν εκατσε στον παπανδρικο... τι παει να πει... "ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ?"... δηλαδη μια απλη αλλαγη δεν ειναι νεα? Υπαρχει περιπτωση να γινει παλαια αλλαγη? Αυτος που του το σφυριξε ηταν επισης αμορφωτο αμερικανακι ωστε να μην καταλαβει οτι δε στεκει αυτη η φραση?... Υπαρχουν πολυ καλυτερες... οπως: ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ,... ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ,... ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ,... ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...
Οχι τιποτα αλλο... αλλα τι θα πουν για τις αλλες εκλογες...?
"ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ"?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.525
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106