αποτελεσματα απο αντικατασταση αναρτισης σε BMW Ε 36 COUPE

Reaction score
264
Οσοι θελετε να αντικαταστησετε την κουρασμενη αναρτιση τησ μπεμπας σας ,εχω να σα προτεινω BΙLSTEIN χοντροεμβολα με ελλατηρια χαμηλωματοσ HR
κοκκινα (3.5 cm εμπρος και 1cm πισω).Εχθες το απογευμα την εβαλα στο αμαξι μου και επαθα πλακα.Ουτε κοπαναει (παρολο τα 17αρια),αντιθετος ειναι παρα πολυ ανετο,δεν γερνει στισ στροφες και απο τιμονι τρελη αισθηση.Αξιζει με χιλια σας λεω,αφου ειναι το 3ο αμαξι που εχω εως τωρα στα χερια μου και εχω περασει απο 9 διαφορετικες μαρκες αναρτισης απο το 1999 εως και τωρα.

Υ.Γ. Ολες οι κασανδρες που μου λεγανε για τρελο κοπανημα με τα χοντρομπουκαλα τωρα κανουνε την παπια.Παιδια απο αμαξι σε αμαξι αλλαζουνε πολλα πραγματα.:crazy_3::cool_4::happy_4:

Reaction score
51
Απάντηση: αποτελεσματα απο αντικατασταση αναρτισης σε BMW Ε 36 COUPE

Με γεια.
Καλά χιλιόμετρα!!!:happy_4: :cool_4:

Από συμπεριφορά άλλαξε κάτι με τήν νέα ανάρτηση?
Πχ σε συνθήκες 70%+ είναι πιο ουδέτερο, πιο υποστροφικό, πιο υπερστροφικό??
Η αίσθηση στην φάση του turn in?? Καλύτερη ή χειρότερη??

Πάντως είναι δεδομένο ότι θα ενθουσιαζόσουν Τάκη.
Γιατί (αναγκαστικά) συγκρίνεις με την μέτρια προς κακή συμπεριφορά που είχε η προηγούμενη (ουζαρισμένη, με μικρό συντελεστή απόσβεσης συμπίεσης και επαναφοράς, ελατήρια που πιθανότατα να είχαν χάσει ύψος και συντελεστή σκληρότητας κλπ).

Η νέα ανάρτηση τι δυνατότητες ρύθμισης έχει??
Μόνο απόσβεση ή μπορείς να κάνεις και άλλες? (πχ προφόρτιση, ρύθμιση ύψους, ρυθμιζόμενα πιατέλα κλπ)
Πόσο το...κουστουμάκι??

Reaction score
264
Απάντηση: αποτελεσματα απο αντικατασταση αναρτισης σε BMW Ε 36 COUPE

Με γεια.
Καλά χιλιόμετρα!!!:happy_4: :cool_4:

Πάντως είναι δεδομένο ότι θα ενθουσιαζόσουν Τάκη.
Γιατί (αναγκαστικά) συγκρίνεις με την μέτρια προς κακή συμπεριφορά που είχε η προηγούμενη (ουζαρισμένη, με μικρό συντελεστή απόσβεσης συμπίεσης και επαναφοράς, ελατήρια που πιθανότατα να είχαν χάσει ύψος και συντελεστή σκληρότητας κλπ).

Η νέα ανάρτηση τι δυνατότητες ρύθμισης έχει??
Μόνο απόσβεση ή μπορείς να κάνεις και άλλες? (πχ προφόρτιση, ρύθμιση ύψους, ρυθμιζόμενα πιατέλα κλπ)
Πόσο το...κουστουμάκι??
γιαννη τα χοντρομπουκαλα bilstein ειναι τυπου upside-down,(και επισκευαζομενα)δεν εχουνε εξωτερικη ρυθμιση οπως τα κιτρινα koni που ειχα στο προηγουμενο ibiza,γιατι απλα ειναι αυτορυθμιζιμενα.στα παραπανω που ανεφερες εχεις σε ολα δικιο,απλα περιμενα να ειναι κουτσουρακι λογω 17αρια,αλλα αντιθετος ειναι εντελος υπερβολικα ανετο το αμαξι.ο καφες στη θηκη που εχω στον αεραγωγο μολις που κουνιεται.εχω παθει πλακα σου λεω, θα κανω και γαμο το ταξιδακι στισ 3 του αλλου(γυθειο-φαρσαλα=600χλμ).ειναι εντελος ουδετερο(μεχρι αηδειας για εναν ''πισωγλενταρακο'').οσο το στριβεις τοσο ποιο πολυ σε πληροφορει το τιμονι και ας μην εχω κανει ευθηγραμιση.το μαλι 550 για εμενα

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Re: Απάντηση: αποτελεσματα απο αντικατασταση αναρτισης σε BMW Ε 36 COUPE

Τάκη, αν μπορείς φτιάξε ένα γράφημα με 3 άξονες για το μαθηματικό εδώ πέρα, κι αν μπορείς έναν πίνακα για να έχει να διαβάζει. wall_1

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: αποτελεσματα απο αντικατασταση αναρτισης σε BMW Ε 36 COUPE

Τάκη, αν μπορείς φτιάξε ένα γράφημα με 3 άξονες για το μαθηματικό εδώ πέρα, κι αν μπορείς έναν πίνακα για να έχει να διαβάζει. wall_1
ψαχνω να βρω χαρτι μιλιμετρε.:crazy_3:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.889
Members
38.627
Νεότερο μέλος