Αλλαγές στο μετρό

Reaction score
7.257
και με καμιά 100στή φορά περισσότερη ρύπανση, κυκλοφοριακό πρόβλημα από τους Ελληνάρες που θα χρησιμοποιούσαν ή θα πάρκαραν στις λωρίδες για να πάνε για καφέ, και σίγουρα λιγότερο πράσινο.
Δηλαδη αν στην Αθηνα κυκλοφορουσαν ακομα 100 λεωφορεια θα ειχαμε ρυπανση? (εχουμε υπεραρκετη).Οι λωριδες εκτος απο τα σημεια διασταυρωσης θα ηταν κλειστες αρα κανενας δεν θα μπορουσε να παρκαρει εκει,οσο για το πρασινο αν εννοεις το γκαζονακι αναμεσα στις γραμμες.....

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Αλλαγές στο μετρό

Για μένα τί προτείνετε που μου είναι απαραίτητο το μετρό μέχρι το Κορωπί?

Τί θα κάνω 6 μήνες;

Καμιά ιδέα...;
Μια καλή ιδέα είναι αυτή κυρία μου:happy_4:

Reaction score
5.238
Re: Απάντηση: Re: Αλλαγές στο μετρό

Μια καλή ιδέα είναι αυτή κυρία μου:happy_4:

Τί ακριβώς προτείνεις Jo...?Γιατί από Σύνταγμα με μετρό συνεχίζω ντουγρού προς Κορωπί.

Και στην επιστροφή βέβαια παίρνω κατευθείαν τον προαστιακό.

Από πού δηλαδή να παίρνω τον προαστιακό προς Κορωπί...;:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλαγές στο μετρό

Τί ακριβώς προτείνεις Jo...?Γιατί από Σύνταγμα με μετρό συνεχίζω ντουγρού προς Κορωπί.

Και στην επιστροφή βέβαια παίρνω κατευθείαν τον προαστιακό.

Από πού δηλαδή να παίρνω τον προσατιακό προς Κορωπί...;:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Μέχρι ΑΤΤΙΚΗ με το Μετρό, μετά μέχρι Νερατζιώττισα με το τραίνο (ΗΣΑΠ) και από εκεί Προαστιακός. Βγάλε και μια κάρτα για 6 μήνες να έχεις και έκπτωση.:cool_4:

Reaction score
5.238
Πω πωωωωωωωωωω...

Πόση ώρα θα κάνω...;

Από Νέο Κόσμο για Κορωπί με το μετρό κάνω περίπου 45'...

Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ ΠΟΛΥ Jo! :happy_4:

Reaction score
7.257
Δεν ειναι τραγικη για 6 μηνες αυτη η λυση απλα οταν μπαινεις στον Ηλεκτρικο ειναι σα να αλλαζεις χωρα,κατι σαν διακτινισμος στην Ουζουμπουρου.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Αλλαγές στο μετρό

Πω πωωωωωωωωωω...

Πόση ώρα θα κάνω...;

Από Νέο Κόσμο για Κορωπί με το μετρό κάνω περίπου 45'...

Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ ΠΟΛΥ Jo! :happy_4:
Βάλε κάτι παραπάνω διότι και λίγο αργότερα είναι τα μέσα και με τις μετεπιβιβάσεις χάνεις πάντα χρόνο.

Συνεπώς πάμε για μια ώρα.wall_1

Reaction score
54
Μεταφορικο μεσο σε μια μεγαλουπολη σημαινει πρωτα απο ολα γρηγορη μετακινηση στο προορισμο μας.Αν καποιοι ανηκουν στους ημερησιους "βολταδορους" και δεν βιαζονται αυτο δεν μετατρεπει το πιο αργο μεταφορικο μεσο (αρα και το πιο αχρηστο) σε χρησιμο.

Βολτα εχω κανει και εγω με το τραμ αλλα ειχα αυτον ακριβως το σκοπο,να κανω βολτα δηλαδη.

Και για να μιλησουμε και λιγο πιο "πρακτικα",ηταν αναγκη να φτιαχει το τραμ? Αν απλα στις θεσεις των γραμμων εμπαιναν 2 λωριδες αποκλειστικης κυκλοφοριας λεωφορειων θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα με καμια 100στη φορες λιγοτερα χρηματα.Αλλα ειπαμε,η "μιζα υπερανω ολων".
Σεφ - Γλυφαδα σε 29 λεπτα δεν κανει το μεσο αργο.
Τωρα φυσικα εαν πας να το παρεις απο το Γλυφαδα για να πας Συνταγμα, θα αργησεις. Οπως και η ιδια η Τραμ ΑΕ υποστηριζει, αυτες οι διαδρομες ειναι για αργοσχολους. Το Τραμ ενωνει γειτονιες και το κανει πολυ καλα, ο σκοπος του δεν ειναι να σε ταξιδευει απο τη μερια της Αττικης στην αλλη. Εκτος αυτου το μεσο δεν εχει ακομη (μετα απο τοσα χρονια κυκλοφοριας) απολυτη προτεραιοτητα, κατι που αποτελει παγκοσμια προτοτυπια.
Btw ολες οι Ευρωπαιες χωρες αρχιζουν και επεκτεινουν το τραμ σαν τρελες. Αποτελει πια τη μονη λυση για τα αστικα κεντρα.

Reaction score
14
Για μένα τί προτείνετε που μου είναι απαραίτητο το μετρό μέχρι το Κορωπί?

Τί θα κάνω 6 μήνες;

Καμιά ιδέα...;

Παντρέψου κάνα εξάμηνο νωρίτερα..:happy_9:

Reaction score
5.238
Δεν ειναι τραγικη για 6 μηνες αυτη η λυση απλα οταν μπαινεις στον Ηλεκτρικο ειναι σα να αλλαζεις χωρα,κατι σαν διακτινισμος στην Ουζουμπουρου.

Η οποία είναι πρωτεύουσα ποιας χώρας;

Reaction score
7.257
Giota ειναι απλα μια φανταστικη χωρα με αφρικανικο ακουσμα.Βεβαια ισως τελικα να προσβαλλουμε αδικα αυτη την ηπειρο.
Η μονη πραγματικη λυση ειναι οι επεκτασεις του μετρο και πυκνο δικτυο τοπικων γραμμων λεοφορειων,τα υπολοιπα για χαλαρες βολτες και καφεδακι στη παραλια (ιδανικο γι αυτο το ξαναγραφω).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.889
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962