Πού για service ενισχυτή;

Reaction score
19
Παιδιά καλησπέρα. Ένας γνωστός μου έχει εδώ και 6 περίπου χρόνια έναν ενισχυτή Creek 5350SE παρέα με ένα ζευγάρι Audio Spectrum Artemis II.

Το σύστημα το είχε αρκετό καιρό σε αχρηστία μέχρι που το ξαναέστησε πρότινος και παραπονιέται ότι ξαφνικά δεν έχει χαμηλές και πως δεν ακούγεται όπως παλιά (ο χώρος είναι ο ίδιος). Υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι στον ενισχυτή; (δοκιμάσαμε με διάφορες πηγές και δεν υπήρξε αλλαγή)

Γνωρίζετε κάποιο μαγάζι που θα μπορούσε να αναλάβει έναν σοβαρό έλεγχο του ενισχυτή και πιθανή επισκευή του;

:cool_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Πού για service ενισχυτή;

Mονο πηγες αλλαξατε?
Τεσταρατε πολικοτητα?
Αν υπαρχει δυνατοτητα δοκιμαστε τα ηχεια με αλλον ενισχυτη και τον ενισχυτη με αλλα ηχεια.
Αν τα εχετε κανει ολα αυτα....υπαρχει προβλημα!

Reaction score
2
Παιδιά καλησπέρα. Ένας γνωστός μου έχει εδώ και 6 περίπου χρόνια έναν ενισχυτή Creek 5350SE παρέα με ένα ζευγάρι Audio Spectrum Artemis II.

Το σύστημα το είχε αρκετό καιρό σε αχρηστία μέχρι που το ξαναέστησε πρότινος και παραπονιέται ότι ξαφνικά δεν έχει χαμηλές και πως δεν ακούγεται όπως παλιά (ο χώρος είναι ο ίδιος). Υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι στον ενισχυτή; (δοκιμάσαμε με διάφορες πηγές και δεν υπήρξε αλλαγή)

Γνωρίζετε κάποιο μαγάζι που θα μπορούσε να αναλάβει έναν σοβαρό έλεγχο του ενισχυτή και πιθανή επισκευή του;

:cool_4:
Ας μου τον φερετε στο μαγαζι να το κοιταξω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
για αρχη βαλτο να παιξει πολλες ωρες
αν ειναι να βγαλει κατι σε πυκνωτες να το κανει τωρα
μην αρχισω τα χαιενταδικα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.144
Members