Επειδή το ψάχνω πολύ καιρό τώρα και έχω φάει τα μάτια μου σε όλο το ίντερνετ, θέλω να ενημερώσω για κάτι που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση αγοράς ενισχυτή με hdmi 1.3a σήμερα. Μετά από κατέβασμα των manual των εν λόγω ενισχυτών κατέληξα στο ΣΙΓΟΥΡΟ συμπέρασμα ότι, ενώ κάνουν γενικά upscale από αναλογικές πηγές προς hdmi, σε περίπτωση που τροφοδοτήσουμε την είσοδο με ψηφιακό σήμα μέσω hdmi και θέλουμε πάλι έξοδο σε hdmi ΔΕΝ κάνουν upscale αλλά λειτουργούν μόνο ως passthrough. Και αυτό ενδιαφέρει όλους τους κατόχους συσκευών που έχουν ήδη έξοδο με hdmi και θέλουν να κάνουν upscale (όπως εγώ), π.χ. dvdr. Έτσι θα πρέπει ή να ΜΗΝ κάνουμε upscale σε αυτήν την περίπτωση ή να συνδέσουμε την πηγή στον ενισχυτή αναλογικά (component+ήχο), κάτι που βέβαια μας στερεί από όλα τα πλεονεκτήματα του hdmi. Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να κάνω upload και τα manual για να δείτε από μόνοι σας. Αντίθετα ο denon 3808 (ενώ υστερεί σε πολλά άλλα σημεία) γίνεται λόγος ρητά ότι μπορεί να το κάνει. Περιμένω σχόλια ή παρατηρήσεις επί αυτών και αν το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023