Η αναμετρηση

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μετα απο το θεμα που ξεκινησε ο ΚΚ εδω
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=45203

θα ηθελα την αποψη σας για τις διαφορετικες ερμηνειες μεταξυ Γιαννη Πλουταρχου και Τζενης Βανου

Πλουταρχος

1.[youtube]hrpvbRnA5ws[/youtube]

2.[youtube]Mu-8PLrmnwA[/youtube]

Τζενη Βανου(δυστυχως εχω βρει μονο μερος των ασματων , εαν καποιος τα εχει ολοκληρα θα το εκτιμησω)

1.http://www.music-bazaar.com/music/bad/58i9wjtfaeg4lvd13i5b7zfe5jn5gw.mp3

2.http://www.music-bazaar.com/music/bad/4ejpyabvh4rqsh7buki38v9qu15nxh.mp3

Ποιος τα λεει καλυτερα λοιπον?

Reaction score
8
Μα θέλει και ρώτημα, καλή η προσπάθεια του Γιάννη, πραγματικά αξιόλογη φωνή αλλά το συναίσθημα που βγάζει και η ερμηνεία της Τζενούλας, αξεπέραστα.

Υπάρχουν κάποια τραγούδια που δε πρέπει να τα πειράζεις.:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Η αναμετρηση

Γραφικότητες .
Μπορεί αυτού του είδους η μουσική να μην συμπεριλαμβάνεται στα ακούσματα μου , αλλά είναι ηλίου φαεινότερο , ότι ο Γιαννάκης έφερε το τραγούδι στα μέτρα του , στο επίπεδο της αδιάφορης μέτριας λαϊκής φωνής που έχει και προσάρμοσε την ερμηνεία του στο γνωστό "κλαψοειδές" και επίπεδο ηχόχρωμα της . Κουραστικός όπως πάντα , εδώ με τις διασκευές αυτές αποδεικνύεται και θρασύς και ενδεχομένως χωρίς το απαραίτητο γνώθι σ' αυτόν . Κάτι σαν τους Bauhaus δηλαδή που είχαν ως όπενινγκ τρακ δίσκου τους το Third Uncle του Brian Eno και μετά ακολουθούσαν οι συνθέσεις τους . Σε αμφότερες τις περιπτώσεις η ερώτηση δεν μπορεί παρά να είναι μία : "Που πας ρε Καραμήτρο ;"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.674
Re: Απάντηση: Η αναμετρηση

Γραφικότητες .
Μπορεί αυτού του είδους η μουσική να μην συμπεριλαμβάνεται στα ακούσματα μου , αλλά είναι ηλίου φαεινότερο , ότι ο Γιαννάκης έφερε το τραγούδι στα μέτρα του , στο επίπεδο της αδιάφορης μέτριας λαϊκής φωνής που έχει και προσάρμοσε την ερμηνεία του στο γνωστό "κλαψοειδές" και επίπεδο ηχόχρωμα της . Κουραστικός όπως πάντα , εδώ με τις διασκευές αυτές αποδεικνύεται και θρασύς και ενδεχομένως χωρίς το απαραίτητο γνώθι σ' αυτόν . Κάτι σαν τους Bauhaus δηλαδή που είχαν ως όπενινγκ τρακ δίσκου τους το Third Uncle του Brian Eno και μετά ακολουθούσαν οι συνθέσεις τους . Σε αμφότερες τις περιπτώσεις η ερώτηση δεν μπορεί παρά να είναι μία : "Που πας ρε Καραμήτρο ;"
Υπερβάλεις. Η προσαρμογή του τραγουδιού στις φωνητικές δυνατότητες του Γιαννάκη ήταν αναπόφευκτη. Μήπως η Βάνου κάθε τραγούδι της διαφορετικά το έλεγε? Άλλο αν έχουμε σιχαθεί ομαδικώς να τον ακούμε δεξιά και αριστερά, σε σημείο που η χροιά και το ηχόχρωμα της φωνής του να μας γυρνάνε τα εντόσθια upside down. Για κάποιο λόγο πάντως, και οι δύο το ίδιο αδιάφοροι μου είναι. :happy_8:

...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η αναμετρηση

Υπερβάλεις. Η προσαρμογή του τραγουδιού στις φωνητικές δυνατότητες του Γιαννάκη ήταν αναπόφευκτη. Μήπως η Βάνου κάθε τραγούδι της διαφορετικά το έλεγε? Άλλο αν έχουμε σιχαθεί ομαδικώς να τον ακούμε δεξιά και αριστερά, σε σημείο που η χροιά και το ηχόχρωμα της φωνής του να μας γυρνάνε τα εντόσθια upside down. Για κάποιο λόγο πάντως, και οι δύο το ίδιο αδιάφοροι μου είναι. :happy_8:

...
Κι εμένα . Αλλά κουβέντα να γίνεται . "happy_1"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Υπηρχε μια παλαια βιντεοκασσετα με τον Ψαλτη με τιτλο "Μαντεψε τι κανω τα βραδυα"
Ε, λοιπον πολυ θα ηθελα να μαντεψω για μερικους-μερικους απο εδω μεσα για το τι κανουν τα βραδυα...:cool_11:

Reaction score
0
Απο ποτε η "καψουρα" ονομαζεται "εκτιμηση καλης φωνης " ? :happy_9:
Ημαρτον .
Επειδη την "αχίλλειο πτέρνα" του Κογια την λενε Πλουταρχο
θα την πληρωσει η Θεα Βανου ?:cool_11:
Εμ,τετοιες δηλωσεις κανει και εχει παραμεινει Ημιθεος ."happy_1"

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.977
Εχτές ακούγαμε από την Carmen και το "Μα είν' η σκέψη μου τρελή" από το Νότη. Φωνή καθάρια, καμπανιστή. Έδωσα ρέστα.

Και μη μου λέτε τώρα μλκς, ποιος είναι ο Νότης ...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Η αναμετρηση

Υπηρχε μια παλαια βιντεοκασσετα με τον Ψαλτη με τιτλο "Μαντεψε τι κανω τα βραδυα"
Ε, λοιπον πολυ θα ηθελα να μαντεψω για μερικους-μερικους απο εδω μεσα για το τι κανουν τα βραδυα...:cool_11:
Nα μαντεψεις?
Ελε βρε συ...
Να ΣΕ πω εγω!!!
Συντονιστης κατηγοριας πριν 10 νυχτες ηταν στον Μακη!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η αναμετρηση

Δεν μιλουσα μονο για σενα αλλα και για τον...αλεξιπτωτιστη.
Κυριως για αυτον.:cool_11:
Τουλαχιστον ο Κογιας-αν και ψευτοχαιεντας- εκτιμα την σωστη φωνη:cool_4:
Οσοι εκτιμούν την σωστή ....φωνή πάνε τα βράδια στην Σασα Μπάστα :crazy_3:
Crash courses in crash landing χωρίς αλεξίπτωτο

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Απάντηση: Η αναμετρηση

Γραφικότητες .

:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.121
Members
38.279
Νεότερο μέλος
vklops10