Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Σας είχα μιλήσει για τον συγκεκριμένο class-T ενισχυτή εδώ. Όπως είχα γράψει και σε άλλο thread αργότερα, τελικά αντικατέστησε τον NAD C350 στο σύστημά μου γιατί, τουλάχιστον στα αυτιά μου, το χώρο μου και το σύστημα μου, απλά δεν υπήρχε σύγκριση μεταξύ των δύο. Έχω την έκδοση 10 αλλά πλέον έχει αναβαθμιστεί στην 10.1 η οποία έχει αρκετές σημαντικές αλλαγές και μία επιβάρυνση στην τιμή της τάξεως των $10 (αυτά έχει το HiEnd! "happy_1").
Στο 6moons είχαν κάνει ένα preview το οποίο πήρε πολύ χρόνο για να γίνει full review, σε σημείο που νόμιζα ότι τον είχαν ξεχάσει. Σήμερα, τελικά, βγήκε το review και κατάλαβα το λόγο της καθυστέρησης. Ο David Kan του 6moon μάλλον κόλλησε με τον ενισχυτή πιο πολύ από εμένα και δοκίμασε όλους τους πιθανούς συνδιασμούς με 1, 2, 4 ενισχυτές και σε πολλά διαφορετικά συστήματα! Μια ματιά στο review και θα καταλάβετε τι εννοώ. To Βlue Moon Award το τσίμπησε πάντως. :happy_6:
Θα αφήσω τον David Kan να πει τα υπόλοιπα. Απλά θα σας πω ότι, από τέλη Γενάρη που επέστρεψα Αγγλία, δεν έχει περάσει μέρα που να μη μου λείψει το ηχοσύστημά μου (sorry mom! :crazy_3: ).
Review
[Στην ουσία η πρώτη σελίδα είναι το preview κι από τη δεύτερη ξεκινάει το full review.]
Attachments
-
68,2 KB Προβολές: 188
-
109,7 KB Προβολές: 166
-
113,7 KB Προβολές: 968