Δεν μπορω να συνδεθω με το emule μεσω router. Βοηθεια!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Μου ηρθε σημερα το router της Phillips που δινει η Conn-x και ενω πριν το emule συνδεονταν κανονικα, τωρα δεν συνδεεται με τιποτα!! Τι να κανω ρε παιδια?? Τα εχω παρει στο κρανιο μιλαμε!!

HV

Reaction score
0
Den eimai sto pc mou twra kai den exw ellhnika...Prepei apla na akoikseis ta ports sto router gia na synde8ei to emule....diabase to manual tou Philips kai des pou kai pws anoigeis ta ports...Meta apla bale to port pou anoikses sta options tou Emule kai eisai etoimos.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ρε παιδια, δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ!! Ουτε manual, ουτε οδηγιες, ΤΙΠΟΤΑ!! Που να τους παρει και να τους σηκωσει!! Ακομα και τα pdf στο cd, δεν ανοιγουν!

HV

Reaction score
0
An mpeis sto 192.168.1.2 ( ayto nomizw exei to philips ) kai akolou8hseis tis o8ones kapou ekei 8a sou emfanhsei eite FIREWALL eite WAN...Mesa ekei anoigeis ta ports...Twra an den to exeis ksanakanei pote einai kapws dyskolo akoma kai gia to Philips pou exei thn pio eykolh alla kai xazh diadikasia port forwarding.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δεν μπορω να συνδεθω με το emule μεσω router. Βοηθεια!!

Ακομα και τα pdf στο cd, δεν ανοιγουν!
Μην νομίζεις ότι φταίει το δικό σου.......έχω 4 router του Οτέ(Sagem, Baudtec) και σε κανένα από τα 4 δεν ανοίγει το αρχείο pdf από το cd.........:617::617::617::617::617:

HV

Reaction score
0
Leei an proxwrhseis se peretairw options....Apla prepei na psakseis pou exei eite to option FIREWALL eite to option WAN.

HV

Reaction score
0
Leyterh egw 1 fora to doulepsa prin kairo kai to eftiaksa na exei ports anoixta...Twra den 8ymamai ti ekana akribws gia na sou pw...Apo tosous edw mesa den to exei 1 an8rwpos ?

Reaction score
0

Και δεν ειναι μονο αυτο, αλλα και η
ταχυτητα που ειναι σημαντικα μικροτερη! Σερνεται!!
Πες μου ότι είχες 1Mbit και έκανες αναβάθμιση στα 4Mbit...........:609:

Reaction score
0

Αυτο εκανα... Αλλα αυριο, θα το ξεκανω...

Είχα κάνει κι εγώ ακριβώς το ίδιο τον περασμένο Δεκέμβρη.....και παρόλο που μέσα στο router έγραφε 4Mbit.......κατέβαζα το ίδιο με πριν....110kb/s στην καλύτερη περίπτωση......:141:......και πήγα και το έκοψα......μετά έκανα μια καινούργια σύνδεση με 2άρα γραμμή και τώρα είμαι μια χαρά........:126:

Reaction score
172

Reaction score
14
Από ότι διαβάζω στα φόρα το συγκεκριμένο router μόνο πηγή κακών είναι.

Μου φαίνεται ότι δεν θα κάτσω να σπάσω το κεφάλι μου για 50-100 €.
Θα πάω να χτυπήσω ένα linksys ή κάτι ανάλογο να ησυχάσω.:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.085
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK