Οι γερμανοί ξανάρχονται...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στην Deutsche Telekom το 20% του ΟΤΕ

Η MARFIN INVESTMENT GROUP (MIG) σε σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει ότι υπεγράφη συμφωνία με την DEUTSCHE TELEKOM AG για την πώληση 98,026,324 μετοχών του ΟΤΕ προς 26 Ευρώ ανά μετοχή συνολικής αξίας 2,5 δισ. ευρώ. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 7 Μαΐου 2008 και τελεί υπό την αίρεση εγκρίσεως σχετικού αιτήματος της DEUTSCHE TELEKOM AG από την Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων της Ελλάδος.

Επίσης η συμφωνία έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG και το Εκτελεστικό Διοικητικό Συμβούλιο της DEUTSCHE TELEKOM AG, τελεί όμως υπό την αίρεση της εγκρίσεώς της και από το Επιβλέπον Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας (Supervisory Board).

Η Deutsche Telekom, σε ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί ότι ήλθε σε συμφωνία με την Marfin Investment Group (MIG), δυνάμει της οποίας η Deutsche Telekom θα αποκτήσει το σύνολο των μετοχών Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος ΑΕ (ΟΤΕ) κυριότητος της MIG, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό κατά τι μικρότερο του 20 % του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ, έναντι 26 Ευρώ ανά μετοχή και συνολικώς 2,5 δισ. Ευρώ περίπου. Η συμφωνία τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεώς της από το Εποπτικό Συμβούλιο της Deutsche Telekom, καθώς και της υπογραφής συμφωνίας μετόχων με το Ελληνικό Δημόσιο, όπως και της λήψεως της εγκρίσεως της Διυπουργικής Επιτροπής για την αύξηση του ποσοστού της Deutsche Telekom στον ΟΤΕ, προς πραγματοποίηση των στρατηγικών της στόχων.

Η έναρξη συνομιλιών μεταξύ της DT και του Ελληνικού Δημοσίου για την επίτευξη συμφωνίας αναμένεται να ξεκινήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

www.kathimerini.gr

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πρέπει να είναι η μεγαλύτερη επένδυση ever στην Ελλάδα, από ξένο επενδυτή.

...

Reaction score
4.724
Και από ότι φένεται θα γίνει και η μεγαλύτερη εξαγορά ΔΕΚΟ από ξένο επενδυτή.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Οι γερμανοί ξανάρχονται...

Δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο και με τη ΔΕΗ???
Ετσι πρεπει,για να δουμε γιατι το καλοκαιρι θα εχουμε
διακοπες οχι λογω απεργιας αλλα ελλειψης μοναδων ενεργειας,καταλαβαινετε ποσοι γεροι θα μας χαιρετισουν..

VG

Reaction score
0
Ειναι μαλλον καλο το οτι τον αγορασε γερμαναράς του κλάδου και με τεχνογνωσια.
Αν εμενε ως ειχε το μονο που θα εκανε θα ηταν να μας αυξανει το παγιο καθε τρεις και λιγο,δεν ηξεραν να κανουν και τιποτα αλλο...α θα παιρνανε και την κορη του Μαγγινα να δουλεψει.

Reaction score
4.724
Μετά θα κράζουμε για τα καρτέλ των τηλ/νιων για την εξάρτηση του Στρατού και της Αστυνομίας από μία πολυεθνική και πολλά άλλα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991
... ενώ τώρα, που δεν εξαρτώνται από μια πολυεθνική, θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι;

Reaction score
8
Απάντηση: Οι γερμανοί ξανάρχονται...

Ποσο ευχαριστημενοι με τονους σκουπιδια,διακοπες ρευματος οποτε
τους κ@υλωσει σε λιγο θα πουμε & το νερο νερακι,ημαρτον..
Πρεπει να φυγουν οι κηφηνες που μας το παιζουν μαγκες με τα
δικα μας λεφτα ολοι τους..

Reaction score
4.724
... ενώ τώρα, που δεν εξαρτώνται από μια πολυεθνική, θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι;
Εμένα πάντως μου αρέσει που η φθηνότερη κιλοβατόρα της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα και ΔΕΝ μου αρέσει που πίνω το πιο ακριβό γάλα της Ευρώπης.
Βελτιώσεις και ρυθμίσεις παντού μπορούν να γίνουν για να γίνουν καλύτερα τα πράματα δεν είναι ανάγκη να πουλιούνται όλα τάχαμ για καλό (μόνο της τσέπης κάποιων).

Reaction score
0
Απο την μία να χαρούμε για την μεγάλη αυτή επένδυση, απλα λίγο συγκρατημένα , γιατί απ' ότι άκουσα τις μετοχες τις πούλησε η MIG ενω κάλιστα θα μπορούσε να της είχε πουλήσει το ελληνικό δημόσιο οπότε και αυτα τα εκατομμυριάκια να τα πάρει εκείνο και όχι η MARFIN, απ' ότι λένε κάποια λαμογιά έγινε και αγόρασε η MARFIN όλες αυτές τις μετοχές και τις πούλησε στους γερμανούς σε διπλάσια τιμή......

Reaction score
0
Εμένα πάντως μου αρέσει που η φθηνότερη κιλοβατόρα της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα και ΔΕΝ μου αρέσει που πίνω το πιο ακριβό γάλα της Ευρώπης.
Βελτιώσεις και ρυθμίσεις παντού μπορούν να γίνουν για να γίνουν καλύτερα τα πράματα δεν είναι ανάγκη να πουλιούνται όλα τάχαμ για καλό (μόνο της τσέπης κάποιων).
+1000000000000

Reaction score
0
Απο την μία να χαρούμε για την μεγάλη αυτή επένδυση, απλα λίγο συγκρατημένα , γιατί απ' ότι άκουσα τις μετοχες τις πούλησε η MIG ενω κάλιστα θα μπορούσε να της είχε πουλήσει το ελληνικό δημόσιο οπότε και αυτα τα εκατομμυριάκια να τα πάρει εκείνο και όχι η MARFIN, απ' ότι λένε κάποια λαμογιά έγινε και αγόρασε η MARFIN όλες αυτές τις μετοχές και τις πούλησε στους γερμανούς σε διπλάσια τιμή......
Μην το ξαναπεις αυτο.
Η κυβερνηση της σεμνοτητας, της ταπεινότητας και της διαφάνειας ΔΕΝ κανει λαμογιες.

Αυτά αλλού, όχι εδω μέσα.-

Reaction score
0
Μη στενοχωριέσαι...

Τι έχει μεινει αλλωστε?

Η ΔΕΗ, ο ΟΣΕ, τα μισα ΕΛΤΑ και η ΕΥΔΑΠ

Θα φύγουν και αυτά και μετά θα παρουν σειρά τα νησάκια...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Οι γερμανοί ξανάρχονται...

Μην το ξαναπεις αυτο.
Η κυβερνηση της σεμνοτητας, της ταπεινότητας και της διαφάνειας ΔΕΝ κανει λαμογιες.

Αυτά αλλού, όχι εδω μέσα.-
:142::142::142:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef