- Reaction score
- 418
Αυτό που μου είπαν από το τμήμα του iptv είναι ότι επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάλουν κάποιο κλείδωμα macrovision στην component έξοδο (το ζήτησε η nova) το απενεργοποίησαν.
Πάλι καλά που μας ενημέρωσες για να ψάξω αλλού για δουλειά.:142:Άλλωστε η "εταιρεία" αυτή δεν έχει πολύ χρόνο ζωής ακόμα (γνωστό σε όλους τους "από μέσα" ) και ήδη αρκετά σημαντικά στελέχη και άξιοι τεχνικοί έχουν αποχωρήσει...
αυτός και αν είναι αφορισμός....Παιδιά, η εταιρεία αυτή που θέλει να ονομάζεται εταιρεία τηλεπικοινωνιών, καλό είναι αν τους έχει απομείνει και λίγη τσίπα πάνω τους, να την κλείσουν...
Είναι απλά ερασιτέχνες και τραγικά αποτυχημένοι.
Έχουν εγκλωβίσει 80.000 κόσμο με τις απατεωνιές τους και ανάθεμα αν 10.000 από αυτούς είναι μερικώς ευχαριστημένοι και ίσως μερικές εκατοντάδες εντελώς ευχαριστημένοι.
Οι άνθρωποι έχουν καταφέρει συνδρομητές (ναι, είμαι ένας από αυτούς) που τους στηριξαν από το Φεβρουάριο του 2007 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, να έχουν αποκτήσει τρομακτικά προβλήματα και να φεύγουν για άλλους παρόχους και ΟΤΕ!
Εκεί μας κατάντησαν οι ανύπαρκτοι.
Να γυρίζουμε στον ΟΤΕ.
Κλείνω λέγοντας σε όλους όσους ετοιμάζονται να πέσουν στην παγίδα αυτών των απατεώνων, να την κάνουν με ελαφρά πριν είναι πολύ αργά.
Και όσοι έπεσαν θύματα τους, να κάνουν καταγγελία της σύμβασης και να φύγουν.
Άλλωστε η "εταιρεία" αυτή δεν έχει πολύ χρόνο ζωής ακόμα (γνωστό σε όλους τους "από μέσα" ) και ήδη αρκετά σημαντικά στελέχη και άξιοι τεχνικοί έχουν αποχωρήσει...
Βασίλη χρησιμοποιείς το router της On? Γιατί αν έχεις άλλο router (όπως εγώ πχ) ξέχνα την TV :133:Επιστροφή στον πολιτισμό...
Επιτέλους, από σήμερα έχω τηλέφωνο και internet σπίτι, μετά από 4.5 μήνες ταλαιπωρίας από την HOL.
Πολύτιμη η βοήθεια το γνωστού-αγνώστου τον οποίο και ευχαριστώ πολύ! :126:
Έχω τηλέφωνο, έχω Internet, αλλά δεν έχω τηλεόραση... Στο TV-Box αναβοσβήνουν --:--, χωρίς να μπορεί να πάρει την ώρα, όπως λέει το manual. Όταν το ανοίγω γράφει "Η υπηρεσία δεν είναι σε λειτουργία, αλλά έχετε την πρόσβαση στα κανάλια DDT". ERT digital κτλ βλέπω κανονίκα, αλλά το On REC "ΔΕΝ"...
Πρέπει να κάνω τίποτα που δεν έχω χαμπάρι;
Της On...Βασίλη χρησιμοποιείς το router της On? Γιατί αν έχεις άλλο router (όπως εγώ πχ) ξέχνα την TV :133:
Κι εσύ? :111::203:ευχομαι να βελτιώνει και γραμμές με attenuation 45 και noise margin 6 (στα 2.5mbit)!!!
Γιάννηευχομαι να βελτιώνει και γραμμές με attenuation 45 και noise margin 6 (στα 2.5mbit)!!!