On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
418
Αυτό που μου είπαν από το τμήμα του iptv είναι ότι επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα να βάλουν κάποιο κλείδωμα macrovision στην component έξοδο (το ζήτησε η nova) το απενεργοποίησαν.

Reaction score
0
Παιδιά, η εταιρεία αυτή που θέλει να ονομάζεται εταιρεία τηλεπικοινωνιών, καλό είναι αν τους έχει απομείνει και λίγη τσίπα πάνω τους, να την κλείσουν...
Είναι απλά ερασιτέχνες και τραγικά αποτυχημένοι.
Έχουν εγκλωβίσει 80.000 κόσμο με τις απατεωνιές τους και ανάθεμα αν 10.000 από αυτούς είναι μερικώς ευχαριστημένοι και ίσως μερικές εκατοντάδες εντελώς ευχαριστημένοι.
Οι άνθρωποι έχουν καταφέρει συνδρομητές (ναι, είμαι ένας από αυτούς) που τους στηριξαν από το Φεβρουάριο του 2007 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, να έχουν αποκτήσει τρομακτικά προβλήματα και να φεύγουν για άλλους παρόχους και ΟΤΕ!
Εκεί μας κατάντησαν οι ανύπαρκτοι.
Να γυρίζουμε στον ΟΤΕ.
Κλείνω λέγοντας σε όλους όσους ετοιμάζονται να πέσουν στην παγίδα αυτών των απατεώνων, να την κάνουν με ελαφρά πριν είναι πολύ αργά.
Και όσοι έπεσαν θύματα τους, να κάνουν καταγγελία της σύμβασης και να φύγουν.
Άλλωστε η "εταιρεία" αυτή δεν έχει πολύ χρόνο ζωής ακόμα (γνωστό σε όλους τους "από μέσα" ) και ήδη αρκετά σημαντικά στελέχη και άξιοι τεχνικοί έχουν αποχωρήσει...

Reaction score
418
Άλλωστε η "εταιρεία" αυτή δεν έχει πολύ χρόνο ζωής ακόμα (γνωστό σε όλους τους "από μέσα" ) και ήδη αρκετά σημαντικά στελέχη και άξιοι τεχνικοί έχουν αποχωρήσει...
Πάλι καλά που μας ενημέρωσες για να ψάξω αλλού για δουλειά.:142:

Reaction score
14
Παιδιά, η εταιρεία αυτή που θέλει να ονομάζεται εταιρεία τηλεπικοινωνιών, καλό είναι αν τους έχει απομείνει και λίγη τσίπα πάνω τους, να την κλείσουν...
Είναι απλά ερασιτέχνες και τραγικά αποτυχημένοι.
Έχουν εγκλωβίσει 80.000 κόσμο με τις απατεωνιές τους και ανάθεμα αν 10.000 από αυτούς είναι μερικώς ευχαριστημένοι και ίσως μερικές εκατοντάδες εντελώς ευχαριστημένοι.
Οι άνθρωποι έχουν καταφέρει συνδρομητές (ναι, είμαι ένας από αυτούς) που τους στηριξαν από το Φεβρουάριο του 2007 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, να έχουν αποκτήσει τρομακτικά προβλήματα και να φεύγουν για άλλους παρόχους και ΟΤΕ!
Εκεί μας κατάντησαν οι ανύπαρκτοι.
Να γυρίζουμε στον ΟΤΕ.
Κλείνω λέγοντας σε όλους όσους ετοιμάζονται να πέσουν στην παγίδα αυτών των απατεώνων, να την κάνουν με ελαφρά πριν είναι πολύ αργά.
Και όσοι έπεσαν θύματα τους, να κάνουν καταγγελία της σύμβασης και να φύγουν.
αυτός και αν είναι αφορισμός....

Τι μας λές βρε σύ?

Συνταρακτικό νέο...

τόσα θύματα μαζεψαν σε ενα χρόνο? Πωπωπωπω..... τι απατεώνες....

Αρχίζω να ψάχνω για πάροχο καινουργιο... κρίμα γιατί η απροβλημάτιστη 16άρα γραμμή που εχουμε στην δουλειά δεν εχει πέσει ποτέ... 10 μήνες τώρα και κρίμα που γλιτώνω 100 ευρώ τον μήνα σε διεθνείς Τ/Φ κλησεις.... κρίμα να ξαναγυρίσω τώρα στην γύρα...... ψάχνοντας για αλλο provider:135::135::135::135::135:

πωπω κρίμα μεγάλο....

Reaction score
5
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Τελεια γραμμη, ποτε κομμενη, 15.6Mbps/1023Kbps, καθαρο και τσαμπα τηλεφωνο, nonstop TV...
Σε γρηγορα τορρεντς σταθερο download 1.1mb/s (κοβει προφανως για την TV) και upload στα 110kb/s...
Και ολα αυτα με 35+4ευρω το μηνα...?
Για ποιον ΟΤΕ μιλας...?

Οκ, οταν χρεωνε τα τηλ ηταν καπως... αλλα αυτο εχει σταματησει εδω και 7 μηνες...

Reaction score
5
κι εγώ λυπάμαι. θα αφήσω το υπέροχο 1.5MB/s που βλέπω κάθε φορά στο uTorrent, τα τσάμπα τηλέφωνα (που εδώ κι ενα χρόνο έχω απροβλημάτιστα) για να παω στον οτέ (ή σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία...)

Reaction score
164
Επιστροφή στον πολιτισμό...
Επιτέλους, από σήμερα έχω τηλέφωνο και internet σπίτι, μετά από 4.5 μήνες ταλαιπωρίας από την HOL.
Πολύτιμη η βοήθεια το γνωστού-αγνώστου τον οποίο και ευχαριστώ πολύ! :126:
Έχω τηλέφωνο, έχω Internet, αλλά δεν έχω τηλεόραση... Στο TV-Box αναβοσβήνουν --:--, χωρίς να μπορεί να πάρει την ώρα, όπως λέει το manual. Όταν το ανοίγω γράφει "Η υπηρεσία δεν είναι σε λειτουργία, αλλά έχετε την πρόσβαση στα κανάλια DDT". ERT digital κτλ βλέπω κανονίκα, αλλά το On REC "ΔΕΝ"...
Πρέπει να κάνω τίποτα που δεν έχω χαμπάρι;

Reaction score
5
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Επιστροφή στον πολιτισμό...
Επιτέλους, από σήμερα έχω τηλέφωνο και internet σπίτι, μετά από 4.5 μήνες ταλαιπωρίας από την HOL.
Πολύτιμη η βοήθεια το γνωστού-αγνώστου τον οποίο και ευχαριστώ πολύ! :126:
Έχω τηλέφωνο, έχω Internet, αλλά δεν έχω τηλεόραση... Στο TV-Box αναβοσβήνουν --:--, χωρίς να μπορεί να πάρει την ώρα, όπως λέει το manual. Όταν το ανοίγω γράφει "Η υπηρεσία δεν είναι σε λειτουργία, αλλά έχετε την πρόσβαση στα κανάλια DDT". ERT digital κτλ βλέπω κανονίκα, αλλά το On REC "ΔΕΝ"...
Πρέπει να κάνω τίποτα που δεν έχω χαμπάρι;
Βασίλη χρησιμοποιείς το router της On? Γιατί αν έχεις άλλο router (όπως εγώ πχ) ξέχνα την TV :133:

Reaction score
164

Βασίλη χρησιμοποιείς το router της On? Γιατί αν έχεις άλλο router (όπως εγώ πχ) ξέχνα την TV :133:
Της On...
Τελικά δούλεψε μετά απο βάλε-βγάλε καλωδίων.Ψιλοκόλλησε 1-2 φορές, αλλά κατά τα άλλα, οκ!

Reaction score
164
Έχουμε και λέμε:
Noise Margin: 8/11 (up/down)
Attenuation: 14/30 (up/down)

Upload: 1023 Kbps.
Download: 11994 Kbps.

Πώς είναι; Προσωπικά, στην αίσθηση, το βρίσκω αργό. Ενδεικτικά, από το Speedtest έχω 6112 up και 820 down με ping 59ms.
Κάτι που μου έκανε εντύπωση ως νούμερο, χωρίς να ξέρω τι σημαίνει:
Interleaved Path FEC Correction: 195/124218 (Near/Far end indicator)

Αυτό το TV Box, πολυκολλάει ή μου φαίνεται;
Τις μισές φορές στο On rec βλέπω μαύρο, μετά όταν επιστρέψω στον πίνακα επιλογής, εκεί που διαλέγουμε μέρα και πρόγραμμα, τα tabs που έγραφε τις ημέρες είναι άδεια και για να παίξει πάλι θέλει on/off...

Reaction score
14
καλά νουμερα εχεις, οχι τέλεια αλλά αρκετά καλά. Ισως εχεις περιθώριο να πάς στα 16 αλλά και πάλι με 11db noise margin δεν εχεις πολλά περιθώρια.

Απο την αλλη το attenuation 30 δείχνει οτι είσαι κοντά 2.5χλμ μακριά απο το κέντρο (συνεγκατάστασης της ΟΝ) οπότε είσαι σχετικά ΟΚ και οχι εντελώς κοντά.

Το ON REC είναι λίγο ιδιόρυθμο αλλά θα επρεπε αν παιζει καλά ειδικά αν το Ιντερνετ είναι ανενεργό (δεν κατεβάζεις τις κάλτσες σου απο downloads κλπ κλπ)

Mϊλα αυριο με τον γνωστό αγνωστο Σωτήρα(η) μας!!!

Reaction score
164
O Σωτήρης μου είπε ότι εκεί είμαι καλά για να μην έχω αποσυνδέσεις. Και φυσικά τον πιστεύω, απλά κουβέντα κάνουμε. :126:

Κάτι άλλο: υπάρχει περίπτωση να συνδέσω σε μία πρίζα το Router της On, για να παίζει το TV Box και σε άλλη μπρίζα ή επάνω στο Router της On να συνδέσω άλλο, καλύτερο Wifi router;
Έχω την εντύπωση ότι το Wifi του δεν είναι το καλύτερο σημείο του εξοπλισμού της On...

Reaction score
418
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχουμε καλά χαρακτηριστικά γραμμής (όπως του Βασίλη), αλλά η ταχύτητα δεν είναι τόσο γρήγορη και υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν έχουμε καλά χαρακτηριστικά γραμμής (χειρότερα από του Βασίλη), και η ταχύτητα είναι καλύτερη από την παραπάνω περίπτωση.

Ως λύση αυτού του προβλήματος (και πολλών άλλων βλ. iptv, αδικαιολόγητα disconnectons κλπ) έρχεται να δώσει το νέο firmware για το cpe 1.26.
Ήδη τεστάρεται και αναμένεται.
Υπομονή.

Reaction score
14
ευχομαι να βελτιώνει και γραμμές με attenuation 45 και noise margin 6 (στα 2.5mbit)!!!

Reaction score
5

Κι εμένα σας λέω... Αυτή η ρουφιάνα η ΟΝ, χάλια με πάει :138::138::138:

Σώτηρη μου χρωστάς 4Kbps να φτάσω τα 16000 :142::142::142:
Αν και 16Mbit είναι 16384Κbps :138:

Μου χρωστας δλδ 388Kbps :140::140:

Attachments

Reaction score
418
ευχομαι να βελτιώνει και γραμμές με attenuation 45 και noise margin 6 (στα 2.5mbit)!!!
Γιάννη
Μετά από δοκιμές που έγιναν σε ένα συνάδελφο, με χαρακτηριστικά περίπου σαν τα δικά σου, έπαιξε στα 4.8.
Για να δούμε λοιπόν.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.313
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90