Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Status
Not open for further replies.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Το παρακάτω, που θεώρησα ότι μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους, το μεταφέρω σε μορφή εικόνας για ευνόητους λόγους που αφορούν τυχόν ευθύνη του site... Αν πάντως δεν πρέπει να είναι δημοσιευμένο, ας διαγραφεί.

Attachments

Reaction score
0
επειδη εχω τη μαρκα που εχει λεγεται οτι εχει το προβλημα, το εψαξα λιγο και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο ανθρωπος που (μαλλον) το ξεκινησε σαν φημη απλα τον κλεψαν και του ειπαν οι μπατσοι οτι εχουν γινει πολλα περιστατικα με την συγκεκριμενη μαρκα
βεβαια ο αστυνομικος δεν εχει κανει στατιστικη να δει ποσο τις % εχει πουλησει η συγκεκριμενη μαρκα

δηλαδη αν η εταιρεία Α εχει πουλησει 10.000 κομματια και η Β 5.000 ειναι απολυτα λογικο να γινουν διπλασιες κλοπες σε κλειδαριες της Α παρα της Β (επειδη το εχουν περισοτεροι)

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Επανέρχομαι στο θέμα γιατί μόλις τώρα αναφέρθηκε στις ειδήσεις ότι κλέφτες μπήκαν σε περιοχή της Αθήνας σε 4 διαμερίσματα με πόρτες ασφαλείας και τα άδειασαν χωρίς να παραβιάσουν τις κλειδαριές, που ήταν όλες της ίδιας μάρκας.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να δυσφημίσω μια εταιρεία, αλλά επειδή τα σπίτια δεν έχουν μέσα μόνο αντικείμενα αλλά και ανθρώπους, όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά...

Reaction score
3
Απάντηση: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Απλά χαζομάρες.
Εάν θες πάρε με τηλέφωνο να σου πω.

Reaction score
416
Εγώ άλλαξα πάντως την δική μου γιατί πριν μία εβδομάδα έκλεψαν φίλο μου. Άνοιξαν το σπίτι με κλειδί το οποίο ήταν κανονικά κλειδωμένο.
Οι μπάτσοι του είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Σε 3 κλειδαράδες που ρώτησαν μου επιβεβαίωσαν το παραπάνω.
Μάλιστα μου είπαν ότι οι διαρρήξεις αυξήθηκαν κατακόρυφα για να προλάβουν τα κλεφτρόνια πριν αλλάξει ο κόσμος κλειδαριές.
Αν δεν γινόταν διάρρηξη στο φίλο μου δεν θα άλλαζα κλειδαριά θεωρώντας το mail μούφα.

Reaction score
3

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΑ!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Re: Απάντηση: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Απλά χαζομάρες.
Σ΄ευχαριστώ για την προθυμία σου να μου εξηγήσεις!
Δεν είναι κάτι που με αφορά προσωπικά (δεν έχω τη συγκεκριμένη μάρκα), οπότε δεν θα σε ενοχλήσω και προσωπικά. Απλώς με ανατριχιάζει η σκέψη του πρακτικά "ανοιχτού" σπιτιού.

Ωστόσο, δεν παύει να με προβληματίζει το γεγονός: Αν δεν υπάρχουν πασπαρτού (και για να το αναφέρεις με τόση βεβαιότητα, έτσι θα είναι), αυτό σημαίνει ότι η αύξηση των περιστατικών σε συγκεκριμένα μοντέλα κλειδαριών οφείλεται σε κάτι άλλο, και μάλλον σε κάποιο weak spot του συγκεκριμένου τύπου, το οποίο κάποιοι πολυμήχανοι έχουν καταφέρει να εκμεταλλευθούν εξουδετερώνοντας το "απαραβίαστο". Κι αν συμβαίνει αυτό είναι εξίσου κακό με το να υπήρχε πασπαρτού, εφόσον το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Διαφορετικά δεν εξηγείται - το e-mail μπορεί κάλλιστα να είναι μούφα, αλλά με τις υπόλοιπες μαρτυρίες τι γίνεται; Οι ανταγωνιστές έχουν εξαγοράσει τα μέσα ενημέρωσης και την αστυνομία μαζί για να βγάλουν από τη μέση μια εταιρεία; Η συγκεκριμένη αγορά δεν δικαιολογεί ούτε μπορεί να στηρίξει με τα μεγέθη της τέτοιον εθνικής κλίμακας πόλεμο...

Reaction score
1

τα πασπαρτού είναι αυτά που ξεκλειδώνουν 2 φορές από τις 4 , σωστά; άρα όταν πέφτεις για ύπνο κλείδωνε 4 φορές ...

Reaction score
1
Δεν υπάρχουν πασπαρτού. Όταν μία φορά αναγκάστηκα να μπω στο δικό μου σπίτι που είχα κλειδώσει κ είχα χάσει το κλειδί, αναγκάστηκε να κόψει κάσες ο κλειδαράς. Εκείνο όμως που υπάρχει είναι το κλειδί υπηρεσίας (για την καθαρίστρια δηλαδή). Εκεί θέλει μέγιστη προσοχή!!!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Διαφορετικά δεν εξηγείται - το e-mail μπορεί κάλλιστα να είναι μούφα, αλλά με τις υπόλοιπες μαρτυρίες τι γίνεται; Οι ανταγωνιστές έχουν εξαγοράσει τα μέσα ενημέρωσης και την αστυνομία μαζί για να βγάλουν από τη μέση μια εταιρεία; Η συγκεκριμένη αγορά δεν δικαιολογεί ούτε μπορεί να στηρίξει με τα μεγέθη της τέτοιον εθνικής κλίμακας πόλεμο...
Ξέρεις πόσοι λένε ότι έχουν δει τον Έλβις, τις γοργόνες, UFO, οράματα με την Παναγία;
Ξέρεις πόσοι θεωρούν ότι του έχει αποκαλύψει ο Θεός την αλήθεια;
Αλήθεια ξέρεις πόσοι δεν κλειδώνουν τα βράδια τα σπίτια τους, ούτε ενεργοποιούν τους συναγερμούς τους και μετά λένε τα απίστευτα από ντροπή και μόνο;

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ

Reaction score
0

Απλά χαζομάρες.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΑ!
Ρε φιλε εμεις που δεν εχουμε τηλεφωνο
δεν θα μαθουμε ? :136:

Σοβαρα τωρα ,αν ξερεις επι του θεματος κατι
καλο ειναι να το αναφερεις για την ενημερωση ολων μας .

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Εγω i see dead people.
I see dumd people:140:

Ρε φιλε εμεις που δεν εχουμε τηλεφωνο
δεν θα μαθουμε ? :136:

Σοβαρα τωρα ,αν ξερεις επι του θεματος κατι
καλο ειναι να το αναφερεις για την ενημερωση ολων μας .
Σοβαρά τα λέω βρε Andrew.
Σκέψου απλά:
Εάν υπήρχε τέτοιο κλειδί που θα έπρεπε να φυλάσσεται καλέ μου φίλε; Ακόμα σκέψου ότι εάν η εταιρία είχε αφήσει μια τέτοια δυνατότητα τότε θα είχε ακυρώσει την ύπαρξή της, διότι εάν μπορούσε, έστω και με δυσκολία, κάποιος να το βρει τότε θα είχε καταρρεύσει όλο το σύστημα. Τέλος απλά θα σου πω ότι η τεχνολογία των κλειδαριών αυτών είναι τέτοια που προσαρμόζονται στο κλειδί και όχι το κλειδί σε αυτές, Συνεπώς μπορεί κάποιος να προσαρμόσει πολλές κλειδαριές να ανοίγουν με το ίδιο κλειδί αλλά ποτέ να ανοίγουν με δυο κλειδιά, Είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟ.
Αλήθεια σου λέω εάν θες παραπάνω από κοντά ή από τηλεφώνου, κάνω Alt+Tab και πάω για επόμενη ταινία, κάθομαι και τρώω ώρες από τη λάμπα του Infocus για να απαντάω σε εσένα ΡΕΜΑΛΙ ε ΡΕΜΑΛΙ:143: :143:

VG

Reaction score
0
Απλως προσεχτε ποιος ειναι αυτος που σας πουλαει-εγκαθιστα την κλειδαρια.
Γιατι μερικοι μπορει να αλλαξατε κλειδαρια γιατι κατι ακουσατε,και να βγειτε κουρεμενοι....

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Συνεπώς μπορεί κάποιος να προσαρμόσει πολλές κλειδαριές να ανοίγουν με το ίδιο κλειδί αλλά ποτέ να ανοίγουν με δυο κλειδιά, Είναι απλά ΑΔΥΝΑΤΟ.
Αυτο δεν ειναι το πασπαρτου που συζηταμε ? Η οχι...

Reaction score
3

Ναι βρε αγόρι μου
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ!

Reaction score
1.213

Ναι βρε αγόρι μου
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ!
Και γιατι μονο με αυτο , δεν υπαρχουν αλλα κλειδια που να τις ανοιγουν ? Αφου βλεπεις ταινιες jo..γιατι με απογοητευεις τωρα ?

Λυπαμαι..πιστευω οτι τα πασπαρτου υπαρχουν..και ειναι αναμεσα μας !!! :137: Σοβαρααααα...

Reaction score
3

Δεν υπάρχει κλειδί που να ανοίγει όλες τις κλειδαριές.
Η κάθε κλειδαριά ανοίγει μόνο με το κλειδί της.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.805
Members
38.240
Νεότερο μέλος
zzinon