Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.213
Το κλειδί πασπαρτού “Κλειδί Εργοταξίου” όπως κανονικά λέγεται, χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ όταν μία πολυκατοικία είναι στο στάδιο της ανέγερσης και δεν κατοικείται, για να διευκολυνθούν τα συνεργεία που εργάζονται εκεί. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στην οικοδομή και τα σπίτια είναι έτοιμα προς κατοίκηση, τοποθετείται στον ομφαλό της πόρτας ο μοναδικός συνδυασμός ο οποίος παραδίδεται σφραγισμένος μαζί με τα κλειδιά που του αντιστοιχούν, παρουσία του πελάτη. ΟΤΑΝ θα γίνει η τοποθέτηση του συνδυασμού το κλειδί εργοταξίου ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

Κατσε θα βρω την παγιδα εδω και θα επανελθω...:137:

Παντως για καποιο λογο το σφραγισμενος και το παρουσια πελατη δεν με συγκινουν ιδιαιτερα..

Reaction score
3
Απάντηση: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Εάν φοβάσαι Μελέτη, πας σε κάποιον κλειδαρά μακριά από το σπίτι σου, αγοράζεις ένα σετ από κλειδιά συμβατά με την κλειδαριά σου, διαμορφώνεις την κλειδαριά σου σύμφωνα με τα νέα κλειδιά και όλα είναι καλά.
Η παγίδα ξέρεις που είναι;
Στην αμορφωσιά που μας δέρνει.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Εάν φοβάσαι Μελέτη, πας σε κάποιον κλειδαρά μακριά από το σπίτι σου, αγοράζεις ένα σετ από κλειδιά συμβατά με την κλειδαριά σου, διαμορφώνεις την κλειδαριά σου σύμφωνα με τα νέα κλειδιά και όλα είναι καλά.
Η παγίδα ξέρεις που είναι;
Στην αμορφωσιά που μας δέρνει.

Καλα δεν επιμενω... πασο...εξαλλου εγω κινδυνο δεν εχω..:137:

Υ.Γ http://www.lockmaster.gr/products/index.php?action=showpic&cat=4&pic=21

Ετσι για να μην λες οτι δεν υπαρχουν....:204::204::204::204:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Καλά... παντελώς άσχετα με κλειδαριές ασφαλείας :136:

Ετσι ξεκιναει το πραγμα...απο τα μικρα..και φθανει μεχρι την πορτα σου !!

Jo...αφου υπαρχει η ..τεχνολογια ..γιατι το αρνιεσαι ? :138:

Reaction score
176
Το κλειδι υπηρεσιας, δεν ειναι κλειδι πασπαρτου (εργολαβικό), και ανοιγει την κλειδαρια μονο εφ΄οσον δεν ειναι κλειδωμενη πανω απο 2 φορες . Παραδινεται μαζι με το κανονικο σετ κλειδιων (ειναι διαφορετικου χρωματος), και βασικα προοριζεται για το προσωπικο καθαριοτητας του διαμερισματος και για καθαρισμο του σπιτιου εν τη απουσια του ιδιοκτηκτη. Με αυτο τον τροπο η προσβαση του υπηρετικου προσωπικου στην κατοικια, ειναι ελεγχομενη, αναλογως με το ποσες φορες θα κλειδωσει ο ιδιοκτητης.

Για "ευκολες" κλειδαριες ασφαλειας πολλα λεγονται, και ακομα πιο πολλα εχουν γραφτει στο τυπο, εγω παντως, (καλως η κακως), αλλαξα την κλειδαρια μου με μια ποιοτικοτερη, για τελειως προληπτικους λογους.

Reaction score
62
Εγώ πιστεύω ότι οι μισές κλοπές γίνονται απο αμέλεια του ιδιοκτήτη, ή υπερβολική σιγουριά. Πόσε φορές έχω ακούσει απο άλλους, "ώχου ρε γυναίκα τι να βάλω σιδεριά, εμάς θα κλέψουνε στον 5ο? Υπάρχουν κι άλλοι όροφοι απο κάτω". Φυσικά δεν γνωρίζει ο ενλόγω κύριος ότι περισσότερε διαρρήξεις σημειώνονται σε ψηλούς ορόφους, παρά σε χαμηλούς που είναι περισσότερο ταμπουρωμένοι.
Κι εγώ πόσες φορές έχω φύλει απο το σπίτι, ξεχνώντας παράθυρο μπάνιου ανοικτό, ή ξεχνάω να βάλω συναγερμό...μιά φορά όμως θα σου κάτσει η στραβή και θα είναι κρύα...

Reaction score
14
'η λύση είναι μία... καλή ασφάλιση και φυσικά σκύλος... όλα τα άλλα είναι ημίμετρα...

Ο συναγερμός, όσο ευκολα ενεργοποιείται τόσο ευκολα γίνεται jammed. οι κλειδαριές όσο καλές και ασφαλείας να είναι ειδικά αν είναι σούπερ επώνυμες και πασίγνωστες τόσο ευκολο είναι να βρούν οι κλέφτες κενά ασφαλείας και να τις παραβιάσουν σαν βούτυρο.

Θωρακισμένες πόρτες εχουν και αυτές την τέχνη παραβίασης... trust me!!

μπάρες, σύρτες και αμπάρες, κάγκελα βέργες και όλα τα συναφή εχουν το κοπτικό τους και ευκολα μάλιστα...

Αν Θελουν να μπούν και σε εχουν βάλει στόχο θα μπούν βρεξει χιονισει. Αν μάλιστα εχουν μυρισθεί και τίποτε όμορφο θα μπούν ακόμα και όταν κοιμάσαι.

Η λύση είναι μία και σας την ξαναλέω, καλή ασφάλεια και αστους να τα πάρουν όλα. Αρκεί να σου εχουν παραβιάσει την πόρτα, γιατι αν μπούν με κλειδί και δεν εχουν παραβιάσει πολλές ασφαλιστικές κάνουν νερά και δεν αποζημιώνουν.

Καλού κακού όσο γνωρίζω και ενα κοπρόσκυλο με καλή μύτη κανει καλή δουλειά...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

'η λύση είναι μία... καλή ασφάλιση και φυσικά σκύλος... όλα τα άλλα είναι ημίμετρα...

...
Απλά Γιάννη πρέπει να παραδεχτούν όλοι όσοι εμπορεύονται συστήματα ασφάλειας πως ότι κλειδώνει – ξεκλειδώνει (με ή χωρίς βία) και να αφήσουν κατά μέρος της μ@λ@κίες για τα πασπαρτού με τα οποία προσπαθούν να καλύψουν τις εγγενείς αδυναμίες που έχει κάθε σύστημα ασφάλειας.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Καλού κακού όσο γνωρίζω και ενα κοπρόσκυλο με καλή μύτη κανει καλή δουλειά...
+1. Αρκεί, όπως νομίζω ότι έχω ξαναπεί, το βράδυ να βρίσκεται απαραίτητα μέσα στο σπίτι και όχι στην αυλή. Μόνο έτσι είναι βέβαιο ότι θα "κάνει τη δουλειά του" και δεν θα εξουδετερωθεί και αυτό (και στο κάτω-κάτω και για τη δική του προστασία, γιατί δεν παύει να είναι ένα ζωντανό και όχι αντικείμενο που η αξία του είναι μόνο χρηματική).

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.550
Απάντηση: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Καλά ο James Bond πως καταφέρνει πάντα και ανοίγει όλες τις κλειδαριές;
Το έχω δει που το κάνει. Τι δηλαδή ψέματα είναι;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Παιδιά, θα ήθελα να παρακαλέσω για το συγκεκριμένο θέμα να μη γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες εταιρείες. Ευχαριστώ!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Περί κλειδαριών ασφαλείας...

Απλά Γιάννη πρέπει να παραδεχτούν όλοι όσοι εμπορεύονται συστήματα ασφάλειας πως ότι κλειδώνει – ξεκλειδώνει (με ή χωρίς βία) και να αφήσουν κατά μέρος της μ@λ@κίες για τα πασπαρτού με τα οποία προσπαθούν να καλύψουν τις εγγενείς αδυναμίες που έχει κάθε σύστημα ασφάλειας.
ετσι σωστά τα λές

Ακούστε τι εγινε στο σπίτι φίλου.

Θωρακισμένη πόρτα "KSILOMENOS DOORS" με 88 πετούγιες και αλλά 32 χιλιάδες σίδερα που ασφαλίζουν πάνω κάτω δεξιά αριστερά.

Κλειδώνει την πόρτα πάει για ύπνο και αφήνει όπως όλοι μας (και εγω μεχρι πρότινως) τα κλειδιά πάνω στην κλειδαριά απο την πίσω μεριά (του σπιτιού φυσικά!!!)

ερχεται κλεφτρόνι 5 η ώρα τα ξημερώματα και ακούστε τί έκανε το θηριο....

Εβαλε μια λεπτή σιδηροατσαλίνα (στρογγυλή) με χερούλι "Τ" στην άλλη ακρη πασπαλισμένη στην superglue (logo στιγμής) μέσα στην κλειδαριά. Το εχωσε όσο μέσα πήγαινε μέχρι που βρήκε και κόλλησε πάνω στο κλειδί που ήταν μέσα στην κλειδαριά όπως σα είπα. μετά γυρνέι το σερούλι στην ακρη της βέργας και τσάκ ξεκλειδώνει σαν να είχε το κλέιδί μαζί του από έξω....

Ανετος και κύριος και όπως σας είπα χωρίς παραβίαση. Ο φίλος εχασε εναν χαρτοφύλακα με επιταγές, γραμμάτια, αποδείξεις, πελατολογια, το προτοφόλι με ταυτότητα διαβατήριο κάρτες κλπ και 900 ευρώ μετρητά, ακόμα ψάχνει την τηλεόραση του και την φωτογραφική καθώς και το αμάξι του με το οποίο και εφυγε ο κλέφτης...

Η ασφάλεια λεει οτι επειδή δεν εχει παραβιασθεί η πόρτα και ετσι δεν εχουν απόδειξη κλοπής. Και η ασφάλεια (ασφαλιστική οχι η ΕΛΑΣ) λέει οτι κλοπή μπορεί να είναι σκηνοθετημένη για απάτη πρός την Ασφαλιστική εταιρία.... χεσε μέσα δηλαδή. 5 μήνες και ακόμα ακρη δεν βρήκε...

Reaction score
4
Δεν βρεθηκε η κολλα στην ακρη του κλειδιου?
Δεν βρεθηκε στα εργαστηρια τριβη απο την βεργα μεσα στην κλειδαρια?

Τριβη η οποια μπορει να φανει οτι εγινε απο την εξωτερικη μερια της πορτας.

Με την λογικη αυτη ΠΟΤΕ δεν θα μπορουσαμε να παρουμε την ασφαλεια απο μια κλοπη.
Καλλιστα θα μπορουσε η ασφαλιστικη να μας πει οτι μονοι μας σπασαμε την πορτα για να παρουμε τα ασφαλιστρα.

Εκτος αν πληρωνει μονο αν βρεθει νεκρο καποιο μελος της οικογενειας μεσα στο σπιτι.

Ας κανει την δουλεια της η αστυνομια σωστα και μπορει να αποδειξει ΑΝΕΤΑ με τα δυο στοιχεια που εδωσα οτι η πορτα παραβιαστηκε.

Κρατα μας αν θες ενημερους για αυτο το περιστατικο γιατι μου εχει κανει εντυπωση !!!
Θα ηθελα να μαθω αν τελικα η αστυνομια δωσει το πορισμα οτι επροκειτο για διαρρηξη.

Reaction score
5
Maniac, πολύ CSI βλέπεις. Τι νομίζεις ότι είναι η Ε.Α; NYPD??? :136::114:
Ήρθε ο μουστακαλής, δεν βρήκε αποτυπώματα, έφυγε. Σιγά μην ασχοληθούν παραπάνω.

Reaction score
4
Maniac, πολύ CSI βλέπεις. Τι νομίζεις ότι είναι η Ε.Α; NYPD??? :136::114:
Ήρθε ο μουστακαλής, δεν βρήκε αποτυπώματα, έφυγε. Σιγά μην ασχοληθούν παραπάνω.
Mα εδω μιλαμε οτι ο ανθρωπος ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ !!!
Κανονικα επρεπε να αναγκαζε την Αστυνομια να παρει την κλειδαρια στα εργαστηρια! Ειχε το δικαιωμα να απαιτησει εξεταση της.

Τωρα εδωσε πατημα στην Ασφαλιστικη.

Δεν ειναι αναγκη να δεις csi. :116: Απλη λογικη εβαλα.

Ετσι και αλλιως ο dream μας μιλησε για την βεργα και την κολλα.
Ποιος εβγαλε το πορισμα αυτο οτι κατα αυτο τον τροπο εγινε η διαρρηξη?
Αν οχι η αστυνομια ποιος αλλος?

Η αστυνομια δεν εχει δωσει γνωματευση στην ασφαλιστικη οτι ηταν διαρρηξη? Αν την εχει δωσει στην ασφαλιστικη εταιρια ειναι υποχρεωμενη να δωσει την αποζημιωση.
Ισχυει το πορισμα της αστυνομιας η των εμπειρογνωμονων της Ασφαλιστικης τελικα? Μην τρελαθουμε !!!

Reaction score
1.213
ΡΕ DREAM τι καλη ασφαλιση λες...αφου εσυ ο ιδιος εφερες το παραδειγμα με τον αλλο που τραβιεται ακομα..συν οτι αν καταφερουν και μπουν μεσα κανεις δεν εγγυαται τη δικη σου ασφαλεια.Συναγερμοι , συρτες , αντε και κανα σκυλι για για αυτους που τα συμπαθουν.

Reaction score
4
Η μονη ασφαλεια ειναι οταν κλειδωνεις την πορτα σου για βραδυ να βαζεις και ενα τηγανι με καυτο λαδι απο πανω.

Μετα ας μπει οποιος θελει...

Προσοχη μην ξεχαστεις ποτε ομως και δεν το βγαλεις οταν θες να φυγεις απο το σπιτι. :116:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.806
Members
38.240
Νεότερο μέλος
zzinon