ΝΕΟΙ AV ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ NAD

Reaction score
6.897
Στο σαιτ που παραθετω αναφερει κυκλοφορια ανοιξη-καλοκαιρι 2007 ενω δεν υπαρχει κανενα στοιχειο στην σελιδα της εταιρειας.Απλα το ανεφερα γιατι σαφως θα ενδιαφερει φιλους που προγραμματιζουν καποια αναβαθμιση (αλλωστε ειναι ακριβα μηχανηματα).

Reaction score
50
Πάντως τα μηχανήματα της NAD θεωρούνται περισσότερο προσανατολισμένα στη μουσική (για καλό το λέω αυτό!). Επίσης και με πολύ καλές οδηγικές ικανότητες.

Reaction score
4
Κανείς με True HD θα βγεί επιτέλους???

Οταν τα εγραφα εγω πριν 6 μηνες και ρωταγα ποτε θα βγουν ενισχυτες με τα καινουρια forma μου λεγατε τι να τους κανουμε και πως κανεις ετσι. :happy_5:

Βγαινουν Blu ray και HD dvd και ακομα δεν εχουμε HD ενισχυτες. Απαραδεκτο :mad_1:

Αν και εγω θα παιξω μπαλα με αναλογικη συνδεση για να μην παρω καινουριο ενισχυτη.
Και το ιδιο προτεινω σε ολους οσους εχουν ψιλοκαινουριους ενισχυτες.
Δεν χρειαζεται hdmi ο ενισχυτης. Μπορει να μεταφερει τον ηχο απο το HD dvd μεσω αναλογικης συνδεσης το ιδιο καλα.

Οσοι δεν εχουν ομως 7.1 καναλια στον ενισχυτη τους και θελουν πολυκαναλο ηχο στις ταινιες H θελουν να αγορασουν καινουριο γιατι εχουν παλιο, τοτε σε αυτη την περιπτωση αξιζει να προβουν στην αγορα καινουριου AV. :cool_4:

Θα ηθελα ομως και την αποψη σας επι του θεματος.
Πραγματικα απο οτι εχω διαβασει λενε οτι δεν θα εχει διαφορα ο ηχος αν συνδεσεις αναλογικα η ψηφιακα το HD dvd στους ενισχυτες.

Οποτε αυτο σημαινει οτι το καταραμενο και ευλογημενο HDMI το θελουμε περισσοτερο για HD εικονα αφου τον HD ηχο (true dolby 7.1 κτλ) τον παιρνουμε και απο την αναλογικη.

Με την λογικη αυτη εφοσον ευσταθει γιατι βγαινουν ενισχυτες με hdmi ?
Αφου στις περισσοτερες περιπτωσεις το hdmi του dvd μας και το scalling που κανει ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο του ενισχυτη.

Μηπως τα hdmi ειναι απλα Gadget ακια για να ανεβαζουν την χρηματικη του αξια?
Δεν λεω οτι δεν ειναι βολικο να εχει hdmi και ο ενισχυτης γιατι μπορεις να συνδεσεις απλα και ευκολα διαφορες συσκευες αλλα κατι ουσιαστικο προσφερει?

Κατα την ταπεινη μου αποψη δεν νομιζω, και ετσι θα κρατησω τον υπαρχων Pioneer vsx 1015 s και θα συνδεσω αναλογικα απο τις 5.1 εξοδους του μελλοντικου HD dvd που θα παρω καποια στιγμη με αυτες του ενισχυτη μου.

Και ακομα καλυτερα να βαλουν τα HD dvd και τα Blu ray 7.1 αναλογικες εξοδους για τον κοσμο που εχει AV με 7.1 oπως εγω :happy_9:

Μηπως ομως δεν βαλουν ποτε 7.1 αναλογικες στα HD & Blu ray dvd για να οδηγησουν τον κοσμο να <<πεταξει>> τους καινουριους AV που εχουν και να παρουν τους Μελλοντικους?

Σε πολλα παει το μυαλο μου και γενικοτερα βλεπω μια κοροιδια τα τελευταια χρονια απο ολους οσους εμπορευονται Home cinema προιοντα (εκτος του Ανδρεα) :happy_9: αλλα και απο τις ιδιες τις εταιριες που μας τα εχουν πρηξει με τα 100 forma που ολο κυκλοφορουν και ποτε δεν τα βλεπουμε.

-------------------------------------------------------------------------

Παιδια.
Κρατηστε τα λεφτα στην τσεπη και αφηστε τους να σφαχτουν. :crazy_1:

Μενουμε με τα upscale μας και οταν ερθει η στιγμη και ξεκαθαρισει το τοπιο τοτε βλεπουμε...

Εγω το πολυ να παρω κανα HD dvd και αυτο αν πεσουν οι τιμες και εχει 5.1 η 7.1 αναλογικες.

Συγνωμη αν ζαλισα και κουρασα.

Reaction score
50
Με την λογικη αυτη εφοσον ευσταθει γιατι βγαινουν ενισχυτες με hdmi ?
Αν και το απάντησες κατά βάση μόνος σου, προσωπική μου άποψη είναι για λόγους εντυπωσιασμού κυρίως. Σου λέει αν κάποιος που δε γνωρίζει πολλά πολλά (δηλ. οι περισσότεροι) δει δυο παρόμοια σε χαρακτηριστικά μοντέλα δίπλα δίπλα ποιο θα πάρει; Εκείνο που θα του κάνει μεγαλύτερη εντύπωση. Φουσκώνουμε λίγο τα watt, βάζουμε και κανένα HDMI παραπάνω (που ακούγεται εντυπωσιακό) και εδώ είμαστε. Άσε που πλέον όλοι οι ενισχυτές έχουν τέτοιες εισόδους/εξόδους, οπότε αν κάποιος κατασκευαστής δε βάλει το χαντακώνει λίγο το μοντέλο του (όχι γι' αυτούς που ξέρουν τι χρειάζονται, γι' αυτούς που δεν ξέρουν - αλλά αυτοί είναι το μεγαλύτερο κοινό).

Πέραν τούτου ο AV εξ' ορισμού είναι ένα μηχάνημα εικόνας-ήχου. Ως μηχάνημα εικόνας λοιπόν δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και μια τέτοια λειτουργικότητα, άσχετο αν κανείς (ε σχεδόν κανείς) δεν τη χρησιμοποιεί.

Και τέλος, σου λέει δεν ξέρεις, κάποιος μπορεί πράγματι να τη χρησιμοποιεί. Είτε ως switch (κυρίως) είτε ως scaler (λίγο χλωμό το κόβω αλλά κάποιους ίσως τους βολεύει). Για τέτοιες περιπτώσεις οι συγκεκριμένες είσοδοι/έξοδοι πράγματι βοηθάνε.

Τώρα για (λειτουργική) μεταφορά ήχου, έχουμε δρόμο ακόμα!

Reaction score
0
Καταρχην καλημερα στα παιδια και συγχαρητηρια για το υπεροχο site σας!

Λοιπον, μπαινω κατευθειαν στο θεμα, επειδη ηρθε ο καιρος να αγορασω και εγω εναν ενισχυτη.
Εχω ομως απογοητευτει και απο αυτα που υπαρχουν αλλα και απο τις τιμες τους...
Λοιπον, εν συντομια θα χρειαστω την πολυτιμη βοηθεια σας γιατι εχω τρελαθει. Καταρχην τα ηχεια μου ειναι τα εξης:
1. Κολωνες μπροστα: Focal Compalt
2. Surround Πισω Hafler Vrm6
3. Κεντρικο μπροστά καθως και κεντρικο πισω (6.1) εχω τα Hafler Vrm 26.

Οι ενισχυτε που σκεφτομαι με σειρα προτεραιοτητας ειναι οι εξης:
1. Sunfire Tgr-3 (4500 euro....)
2. Nad T785 (3200 euro..)
3. Nad T773 (1880 euro)
4.Nad T763 (1580 euro).
Ελεγα ρε παιδια να παω και σε Denon 4308 αλλα δεν τον βλεπω πολυ ¨σοι¨ ενισχυτη...

Παιδες εκλιπαρω για.... Help............................!!!!!:108::108:

Reaction score
0
Ωπα φιλε μου sorry δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι ο ενισχυτης δεν ειναι καλος. Απλα εμενα αποκλειστικα κάπως δεν μου καθεται καλα στο ματι... Μπορει βεβαια να ειναι και ο καλυτερος. Δεν ξερω γιαυτο ζηταω βοηθεια....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87