Ενοχλητικοι παροχοι

Reaction score
172
Πριν απο λιγο εκανα εναν εργαζομενο της τελλας και χεστηκε πανω του:142:
Με πηρε-με αποκρυψη-και αρχισε το μπιρι μπιρι.
Οταν του ειπα να μου δωσει τα στοιχεια του και ενα τηλ για να τον παρω εγω και γιατι με ενοχλει χωρις να εχω ζητησει απο την τελλας ενημερωση, αρχισε να κανει γαργαρες το μπιρι μπιρι.
Και φυσικα μου εκλεισε στα μουτρα το τηλ.

Εχουμε καμμια ιδεα για να απαλλαγουμε απο τραπεζικους σωτηρες και φοβερους παροχους χωρις παγιο Οτε;:142::142::142:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Προσωπικά δεν χάνω ευκαιρία να ρωτάω όπου μπορώ... αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη: Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μη γίνονται αποδεκτές οι κλήσεις με απόκρυψη; Αν δεν υπάρχει, γιατί άραγε; τεχνικά δεν νομίζω να είναι ανέφικτο...

Τώρα αν κάποιος θέλει να μην τη χρησιμοποιεί αυτήν την επιλεκτική φραγή, θα μπορεί, αλλά και μόνο που θα υπάρχει, αυτές οι ενοχλητικές "μπίζνες" θα γίνει αντιληπτό ότι δεν έχουν πια μεγάλο πεδίο δράσης και θα αραιώσουν...

Reaction score
172
Απάντηση: Ενοχλητικοι παροχοι

Η φορτνετ το εχει σιγουρα.
Το θεμα ειναι οτι ο τροπος αυτος της επιθετικης διαφημισης ειναι τριτοκοσμικος.
Ο ΑΒ δε με περνει τηλ να μου πει οτι εχει προσφορα μουσταρδες αυτη την εβδομαδα-χωρις παγιο οτε παντα-.:143:

Reaction score
4.904
Ολοι αυτοί που τηλεφωνούν είναι απο τρίτες εταιρείες που αναλαμβάνουν φασόν να κλεισουν πελάτες για άλλες (οπως Τελλας, Αλτεκ, Φορθνετ κλπ) και πληρώνονται...με το κομμάτι, δηλαδή με τις νεες συνδεσεις που θα πετύχουν! Σε μένα μιά φορά η κοπέλλα που τηλεφωνούσε, αφού είδε ότι δεν υπάρχει διάθεση αγοράς, μου ειπε στα ίσια "κάντε μία σύνδεση να πληρωθώ κι εγω ...και την ακυρώνετε αμέσως μετά"! Επίσης κάποιοι λένε και χοντρα ψεματα με μόνο στόχο να πετύχουν συνδέσεις...

Reaction score
172

Αυτο ειναι γνωστο αλλα η ενοχληση παραμενει.
Κι εγω θελω να πληρωθω αλλα δεν ενοχλω κανεναν!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ενοχλητικοι παροχοι

Προσωπικά δεν χάνω ευκαιρία να ρωτάω όπου μπορώ... αλλά ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη: Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μη γίνονται αποδεκτές οι κλήσεις με απόκρυψη; Αν δεν υπάρχει, γιατί άραγε; τεχνικά δεν νομίζω να είναι ανέφικτο...

Τώρα αν κάποιος θέλει να μην τη χρησιμοποιεί αυτήν την επιλεκτική φραγή, θα μπορεί, αλλά και μόνο που θα υπάρχει, αυτές οι ενοχλητικές "μπίζνες" θα γίνει αντιληπτό ότι δεν έχουν πια μεγάλο πεδίο δράσης και θα αραιώσουν...

Kαι στην ΗΟΛ γίνεται εκτός και αν κάνω μεγάλο λάθος... απευθείας στο ρουτερ ορίζεις τι θες και τι όχι.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Re: Απάντηση: Re: Ενοχλητικοι παροχοι

Kαι στην ΗΟΛ γίνεται εκτός και αν κάνω μεγάλο λάθος... απευθείας στο ρουτερ ορίζεις τι θες και τι όχι.
Όσοι έχουν τηλεφωνία από τον ΟΤΕ δηλαδή... στο πηγάδι...?

Reaction score
172

Προς το παρων ναι Μαρια.
Παντως εγω ετοιμαζω μεγαλο χουνερι για τον επομενο...
Αν ολα πανε καλα θα εχουμε ενα υπεροχο mp3.
Ε δεν παει αλλο..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.423

Δε σηκώνω ποτέ το τηλέφωνο όταν βλέπω απόκρυψη κλήσης και στο σταθερό και στο κινητό.

Reaction score
0
Καλά οτι είναι ενοχλητικοί....είναι....

Το καλύτερο για να ξεμπερδεύεις εύκολα απο τέτοιους είναι να τους βγάζεις πάντα σκάρτους....δηλ. να τους αποδεικνύεις, ακόμα και με ψέμματα, οτι ο δικός σου provider είναι 3 φορές καλύτερος απ' αυτόν που προσφέρουνε. Κάνεις και την πλάκα σου στο φινάλε....

Αφήστε που καμιά απ' αυτές τις εταιρείες δεν είναι αξιπιστη.... Λογικό δεν είναι??
Είναι όλες καινούριες μικρές εταιρείες που είναι χρεωμένες για τα τουλάχσιτον πρώτα 5 τους χρόνια.

Οικογενειακός φίλος είναι τεχνικός στην Τελλάς.... Τυχαίνει να βρισκόμαστε στη γειτονιά και να λέμε διάφορα....Μου λέει ευτράπελα....

- Ένα βράδυ που είχε ανέβει πολύ η ζήτηση άρχισε να τους "καπνίζει" ένας ολόκληρος σέρβερ
- Άλλο βράδυ που είχα με το ζόρι ίντερνετ επικοινώνησα μαζί του μου λέει οτι κοπήκανε κάτι καλώδια με οπτικκές ίνες στην Γαλλία και σέρνεται όλο το δίκτυο
- Φορές που να κολλάνε όλοι οι υπολογιστές τους μαζί και να μην μπορούν να κάνουν κάτι....

Αυτό σημαίνει οτι δεν μπορούν οικονομικά να επενδύσουν πολλά με αποτέλεσμα να μήν αντέχουν πολλούς χρήστες οι συνδέσεις τους....

Όλες αυτές οι καινούριες: Τελλάς, HOL, on telecoms, forthnet, vivodi και λοιπές είναι όλες τα ίδια σ&@^@!!!!!

Πιστεύω πως ο ΟΤΕς θα είναι ο πιο σταθερός απ' όλους. μπορεί με όλα τα ίδια πακέτα να δίνεις 10ευρώ παραπάνω το μήνα απ' τις άλλες εταιρείες αλλα ξέρω οτι δεν θα πάρω ποτέ το support center.

Μια φορά που δεν είχα ίντερνετ, πήρα το σαππόρτ της τελλάς και το σήκωσε μετυα απο 20 λεπτά αναμονής μια γλυκήτατη κοπελίτσα....!!!! της εξήγησα τι γίνεται.... το μόνο που κατάλαβε είναι οτι έχουμε το ίδιο modem....!!
Και η απάντηση που μου έδωσε ήταν: "Τι να σας πω.... δεν ξέρω...."

Support Center σου λέει μετά!!!!

Reaction score
8
Εγω παντως οταν με παιρνουν απο τετοιες εταιρειες, τους λεω μισο λεπτο περιμενετε, τους βαζω την μουσικουλα της αναμονης και τους αφηνω μεχρι να βαρεθουν και να κλεισουν.
Αν ξαναπαρουν, παλι το ιδιο.

Reaction score
172
Απάντηση: Re: Ενοχλητικοι παροχοι

Εγω παντως οταν με παιρνουν απο τετοιες εταιρειες, τους λεω μισο λεπτο περιμενετε, τους βαζω την μουσικουλα της αναμονης και τους αφηνω μεχρι να βαρεθουν και να κλεισουν.
:142:

Reaction score
2
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!! :142::142::142::142:

Reaction score
62
Εγώ πάλι τους λέω ότι....μετακόμισα ή ότι είμαι ο.....γιός μου!!!:142::142::142::142::142:

Reaction score
14
σε εναν που είχα πολυ΄όρεξη επαιξα το εξής:

Απαντάω την κληση με μαγκιά και κοφτά πολύ

Ναι, ποιός?

- Τον κύριο Κοτζιά

Ποιός είναι στην γραμμή?

- Γεωργόπουλος λέγομαι... και τηλεφωνώ απο...

πρίν προλάβει να μιλήσει του λέω

Κύριε Γεωργόπουλε, τον κύριο Κοτζιά τον ξέρετε καιρό?

- εεεεε οχι .... τι ...

Κυριε Γεωργόπουλε είσθε γνωστός του κυρίου Κοτζιά??

- τι με ρωτάτε κύριε.. μπορώ να.... να μιλήσω...

Τι να μιλήσετε κύριε, σας ερωτώ ποιά η σχέση σας με τον κύριο που μου ζητάτε??

- Μα ποιός είσθε?

Αστυνόμος Δημητρόπουλος, και είμαστε στην οικία του κυρίου Κοτζιά και ερευνούμε την δολοφονία του αυτή την ώρα με συναδέλφους απο το ηθών και την ασφάλεια Κηφισιάς.

Γνωρίζετε καλά τον μακαρίτη τον κύριο Κοτζιά...

- εεεε οχι....

Τι οχι τότε τι τον καλέσατε στο τηλέφωνο...
Σας παρακαλώ δώστε μου το ΑΔΤ σας και όλα τα στοιχέια σας και να μεταβείτε στο τμήμα ασφαλείας Κηφισιάς για την ενορκη σας κατάθεση και μαρτυρία, να μας βοηθήσετε στην εξυχνίαση του στιγερού εγκλήματος.... του φίλου σας... του Γιάννη....

- Τι μου λέτε κύριε αστυνόμε.... δεν τον ξέρω...

Δεν τον ξέρετε... αρνήσθε να βοηθήσετε την αστυνομία....
Μήτσο (με το τηλέφωνο καπελωμένο) εντόπισε σε παρακαλώ την κλήση και πηγαίνετε αν συλλάβετε τον κύριο Γεωργόπουλο που εχω στην γραμμή μου φαίνεται ύποπτος...

Οπως καταλαβαίνετε και σαν καλαμπούρι να το πάιξετε μετράει... αν το τσιμπίσει ο τύπος ή ή τύπα στο τηλέφωνο την εχετε με λίγη μαγκιά κάνει να αλλάξει πάμπερ!!!! Και δουλειά μετά....

Reaction score
41

Αστυνόμος Δημητρόπουλος εδώ!!
Με ζήτησε κανείς??? :137: :138: :142: :143:

Γιάννο!
Είσαι απίστευτος!! :137:
Ακόμα και από Rcd να παίζει (με τα ενδιάμεσα κενά) θα κάνει πολύ κόσμο να τρέχει....
Ακόμα χτυπιέμαι!! :116: :138: :135:

Reaction score
147
κοιμαμαι και χτυπαει το τηλ.ερχεται η μητερα μου το σηκωνει και ακουω μια φωνη.

"ναι για σας σας τηλεφωνουμε απο την on telecoms!"
μπαμ το κλεινει στη μαπα η μητερα μου.στα καπακια χτυπαει το τηλεφωνο.

το σηκωνει η μανα μου και λεει!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!
και απο μεσα ο τυπος να φωναζει:ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ!!!!!
και κλατς του το κλεινει στα μουτρα.χαχα

Reaction score
14
Δηλώνεις στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων ότι δεν θες τα στοιχεία σου (και τα τηλέφωνα) να είναι βορά στις εμπορικές διαθέσεις του καθενός...και πάπαλα.

Οι ενοχλούντες είναι υποχρεωμένοι προτού ενοχλήσουν να συμβουλευτούν αυτή την λίστα ειδάλλως ο ενοχλούμενος έχει τη δυνατότητα να τους σύρει στα δικαστήρια.

Δική μου ιστορία.

α) Citibank.
Κάθε μέρα (μα κάθε μέρα) και επί τρίμηνο, τηλέφωνο σε ακατάλληλη ώρα για να με δανειοδοτήσουν.
Κάθε (μα κάθε φορά) τους έλεγα να με διαγράψουν από τον κατάλογο τους γιατί δεν ενδιαφέρομαι.
Την προτελευταία τους απείλησα. (Telemarketers είναι...χέστηκαν)
Την τελευταία πήρα την ίδια την τράπεζα.

Ζητώ το αρμόδιο τμήμα, ζητώ κάποια διευθύντρια και αφού της περιγράφω το πρόβλημα και της ζητώ να σταματήσει η ενόχληση της λέω επί λέξη.
-Έχετε υπόψη σας και μεταφέρετε παρακαλώ και στο marketing της τράπεζας ότι λόγω της συγκεκριμένης συμπεριφοράς εγώ, η γυνάικα μου και τα άτομα που επηρρεάζουμε, δεν πρόκειτε ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ να χρησιμοποιήσουμε για οτιδήποτε την τράπεζα σας.
Θα χρησιμοποιήσουμε Alphabank, θα χρησιμοποιήσουμε Eurobank, θα χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε ανταγωνιστή της Citibank. Καταλάβατε;
-Επίσης θα προσπαθήσω να αποτρέψω οποιονδήποτε γνωστό μου σκεφτεί να χρησιμοποιήσει την τράπεζα σας από το να το κάνει.
-Την επόμενη φορά που θα χτυπήσει το τηλέφωνο μου για προώθηση προιόντων της τράπεζας σας θα κινηθώ νομικά εναντίον της.
Έγινα κατανοητός;
Καλή σας ημέρα.

Η Citibank από τότε δεν ξανακάλεσε ποτέ.

Β) Σημερινο. Vivodi.

-Γεια σας, είμαστε από την Vivodi και θα σας απαλλάξουμε από το πάγιο του ΟΤΕ.
-Γεια σας, θα μας απαλλάξετε μια μάντρα, ποιος σας είπε οτι θέλω να απαλλαγώ, απαλλάξτε με από την παρουσία σας όσο πιο γρήγορα μπορειτε. Και διαρκώς.
Χαίρεται.
(Και το απαραίτητο καντήλι στο τέλος.)

Reaction score
2
Καλά το τελευταίο ήταν λίγο άκυρο...Δεν νομίζω ότι καντήλια χρειάζονται ειδικά όταν απευθύνεσαι σε έναν απλό υπάλληλο...

Reaction score
3
Εμένα με παίρνουν από την On συνέχεια...

"Ρε παιδιά ΟΝ έχω. Έλεος δηλαδή"
"Α αλήθεια;"
τουτ τουτ τουτ τουτ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.085
Members