- Reaction score
- 10
Πριν αποφασίσουμε για το ποιός κατασκευαστής είναι πιο σοβαρός, δεν πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και άλλα θέματα εκτός από το ποιός παίρνει τις διεθνείς "περγαμηνές" και το ποιός έχει πιο ακριβά μοντέλα (κοινώς ποιός πουλάει πιο πολύ μούρη)?... Δηλαδή ώρες ώρες, απορώ με τα κριτήρια που θέτει ο κόσμος. Μήπως μπορούμε να σκεφτούμε κάπως διαφορετικά? Για παράδειγμα ποιός κατασκευάζει, ποιός παράγει πραγματικά τεχνολογία και ποιός είναι ένας απλός φασονατζής - συναρμολογητής?
Τελικά, όλα αυτά φυσικά και έχουν σχέση με το ποιός παίζει καλύτερα αλλά ο υποκειμενικός παράγοντας και το στήσιμο κερδίζει.
Οι διαφορές είναι τεράστιες και αυτό δεν μπορεί να είναι απλά μια υποκειμενική προσέγγιση όσο κι αν εγώ νομίζω, ότι για τις εντυπώσεις από το πρώτο ηχείο δεν έφταιγε μονάχα το ίδιο (αλλά έφταιγε και ο ενισχυτής του).
...
Νικο εχεις δικιο σε οσα λες. Το Kharma το παιδεψα πολυ και ποτε δεν επαιξε οπως ηθελα. Ισως περιμενα αλλα πραγματα.
Τι με OTL κορυφαιο, τι με λαμπα κορυφαια, τι με τρανζιστορ κορυφαιο, τι valhalla, τι emm labs, τι resolution audio.
Τζιφος, παντα πιστευα οτι θα το εφτανα εκει που φανταζομουν, εστω θα περιοριζα καποια ελλατωματα για τα γουστα μου, αλλα ποτε δεν τα καταφερα.