Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Reaction score
0

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Αργησα λιγο..αλλα για την
Παντως απ την στιγμη που σ ενδιαφερουν τα νεα φορμα ,σωστα πας σε 4308!!!
Δεν ειναι τοσο τα φορμά, οσο το upscaling της εικονας και γενικώς ολες οι ευκολιες που εχει.
Αντικειμενικά ομως, στην ακουστικη ενος εργου και σε μουσική, ποιος απο τους δυο υπερτερει? Και ποιος υπερτερει σε δυναμη? Ας πουμε οτι εξεταζουμε μονο αυτα τα δυο σεναρια..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

Δεν ειναι τοσο τα φορμά, οσο το upscaling της εικονας και γενικώς ολες οι ευκολιες που εχει.
Αντικειμενικά ομως, στην ακουστικη ενος εργου και σε μουσική, ποιος απο τους δυο υπερτερει? Και ποιος υπερτερει σε δυναμη? Ας πουμε οτι εξεταζουμε μονο αυτα τα δυο σεναρια..
Απ την στιγμη που δεν εχουν δοκιμαστει σε τεστ και οι 2 μαζι,μονο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Reaction score
0

Απ την στιγμη που δεν εχουν δοκιμαστει σε τεστ και οι 2 μαζι,μονο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
Εστω.... Ας κανουμε υποθεσεις. Και εγω δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο απο το να σας δειξω εμπιστοσυνη...:432::432::432::432:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304

Εστω.... Ας κανουμε υποθεσεις. Και εγω δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο απο το να σας δειξω εμπιστοσυνη...:432::432::432::432:
Ναι αλλά εγω δεν μπορω να σε πάρω στο λαιμό μου.
Άλλα τα δικα σου συτιά και γούστα και αλλά τα δικα μου.
Και να μην δείχνεις εμπιστοσύνη παρά μόνο στα αυτιά και στην τέπη σου.Ούτε καν στα μάτια σου!!!!

Reaction score
0
Κατάλαβα.... Υπερτερει λιγο ο H/K σε αυτα τα δυο που ανεφερα.....
(Τωρα μη με ρωτησεις απο που το εβγαλα το συμπερασμα αυτο...!!!!)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
ΔΕΝ ΞΕΡΩ.Δεν τον έχω ακούσει.Και προφανως το συμπερασα το έβγαλες απο λόγια που ακούσες δεξια αριστερά ή βασιζομενος στο ότι η H/K είναι πιο hi-end εταιρία απο την denon?(κατι το οποίο δεν ξέρω αν ισχύει)

Reaction score
0
Θα κοιταξω καποια στιγμη συντομα να ανεβω Αθηνα και να ακουσω ή εστω να δω τους δυο ενισχυτες. Ενταξυ πραγματικα δεν την παλευω αλλο με αυτους τους δυο... Αν και οι πιθανοτητες πλεον του Η/Κ λιγοστευουν αλλα πρεπει να τα ξεδιαλύνω καλα τα πραγματα γιατι διαφορετικα θα μετανιωσω την οποια αποφαση μου...

Ατιμος ο κοσμος της τεχνολογιας.........

Reaction score
0

Reaction score
0
AVR 655 + 2 τελικους δικαναλους...
Για κανε ενα budget.... Ο καθε δικαναλος πρεπει να ειναι τουλαχιστον 2χ150...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Βοηθεια για αγορά Ενισχυτή....

Βρε συ ο 255 θα ερθει πριν το καλοκαιρι .
Οι δυο μεγαλοι θ αργησουν.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.304
sfinas αν δεν σ ενδιαφέρει η δικτύωση στον ενισχυτή ο κος Αρβανιτάκης έχει μια πολύ καλή προταση πιο πάνω.

Reaction score
0
Ωχ ο μαυρος... Δεν την παλευω αλλο..................
Με ενδιαφερει η δικτυωση, καθως και η ποιοτητα ηχου καθως και το upscaling και ολα τα παρεμφερη, καθως κ η ποιοτητα κατασκευης, καθως και ολα....
Το θεμα ειναι μεχρι να γινει η δικτυωση να μπορω να παιξω... ο 255 τι να κανει....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87