SONY 5300 ES ?

SOL

Reaction score
0
Υπαρχει γνωστος μου στη Γερμανια που βρηκε τον SONY 5300 ES με 1050 ευρω,ενω η φθηνοτερη τιμη στην Ελλαδα ειναι 1500 ευρω!Καλα το ξερω οτι σαν ποιοτητα ηχου δεν φτανει τους ενισχυτες της DENON ή της PIONEER,και της YAMAHA ακομα, αλλα σαν ευκαιρια μου αρεσει.
Τον εχει ακουσει καποιος στην πραξη ή εστω καποιος γνωστος του να δουμε αν αξιζει?(Περα απο τα διαφορα reviews απο περιοδικα και internet)Στο νησι που ειμαι ουτε για αστειο δεν υπαρχει για να τον ακουσω μονο κατοπιν παραγγελιας.
Τα ηχεια που εχω ειναι της CRYSTAL AUDIO :
κεντρικο : THX Center
sub :THX 12''
L-R :THX T3
surround :TS

Ερχεται ο γνωστος για Πασχα απο Γερμανια και εχω μεγαλο διλημα!Ουτε μεταφορικα δεν θα πληρωσω!
Πειτε τις αποψεις σας παρακαλω.

Reaction score
7
Αντί να σου φέρει τον Sony πές του να σου φέρει κανέναν Onkyo που σίγουρα θα είναι ευκαιρία και μάλιστα μεγαλύτερη από τον Sony.... Αν δεν σε ενδιαφέρει το Upscale πάρε κανέναν Onkyo 705 αλλιώς καρφωτός για 875. Επίσης πες του να σου πεί τι παίζει και με άλλες μάρκες όπως Denon, Yamaha, Pioneer κ.τ.λ. Τον Sony δεν τον έχω ακούσει αλλά αν κρίνω από τον δικό μου παλίο Sony STR-DB940QS και αν υποθέσω ότι η φιλοσοφία της εταιρίας στους A/V ενισχυτές είναι ίδια τότε να πώ ότι θα έχεις μια ποιοτική κατασκευή με εύχρηστα μενού και πολλές ευκολίες αλλά από οδήγηση και ποιότητα ήχου τίποτα ιδιαίτερο...και ειδικά σε μουσική. Πάντως ο 5300 έχει κορυφαία On-Screen Menu.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY 5300 ES ?

Αντί να σου φέρει τον Sony πές του να σου φέρει κανέναν Onkyo που σίγουρα θα είναι ευκαιρία και μάλιστα μεγαλύτερη από τον Sony.... Αν δεν σε ενδιαφέρει το Upscale πάρε κανέναν Onkyo 705 αλλιώς καρφωτός για 875. Επίσης πες του να σου πεί τι παίζει και με άλλες μάρκες όπως Denon, Yamaha, Pioneer κ.τ.λ. Τον Sony δεν τον έχω ακούσει αλλά αν κρίνω από τον δικό μου παλίο Sony STR-DB940QS και αν υποθέσω ότι η φιλοσοφία της εταιρίας στους A/V ενισχυτές είναι ίδια τότε να πώ ότι θα έχεις μια ποιοτική κατασκευή με εύχρηστα μενού και πολλές ευκολίες αλλά από οδήγηση και ποιότητα ήχου τίποτα ιδιαίτερο...και ειδικά σε μουσική. Πάντως ο 5300 έχει κορυφαία On-Screen Menu.
Συμφωνώ και επαυξάνω......οι Onkyo στη Γερμανία είναι πολλοί φθηνοί και ο 875 είναι ένας από τους καλύτερους ενισχυτές στον κόσμο.....:615:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87