NAVI BOX. Επιτέλους σωστή πλοήγηση στις επώνυμες οθόνες 2DIN

Reaction score
0
Απάντηση: NAVI BOX. Επιτέλους σωστή πλοήγηση στις επώνυμες οθόνες 2DIN

ερωτηση, τους χαρτες πως τους κατεβαζεις στο μηχανακι?? αναβαθμισεις παιρνει ευκολα? εχει συνδεση usb ή BT ?

Reaction score
41

ερωτηση, τους χαρτες πως τους κατεβαζεις στο μηχανακι?? αναβαθμισεις παιρνει ευκολα? εχει συνδεση usb ή BT ?

Ο (καλός μεν, απρόσεκτος δε) μαθητής Αρτέμης, να σηκωθεί και να κάτσει τιμωρία στη γωνία. :116: :138: :136: :136:

Το NAVI BOX δέχεται κάρτες SD στις οποίες υπάρχουν οι χάρτες.
Ουσιαστικά όπως και σε ένα φορητό πλοηγό (pda ή pna)
Για usb δεν ξέρω γιατί δεν έχω δει το μηχάνημα από κοντά.
Λογικά θα έχει usb για σύνδεση με pc, αλλά θα ρωτήσω και θα μάθω!

Πολλά είναι ακόμα τα optional της συσκευής όπως κάμερα οπισθοπορείας, ψηφιακός τηλεοπτικός δέκτης, σύστημα τηλεματικής, ασύρματος ανιχνευτής ραντάρ, LaserJammer, δέκτης TMC ελέγχου κυκλοφορίας, επικοινωνία Bluetooth κ.α.
Το ΒΤ όπως βλέπεις υπάρχει η δυνατότητα να μπει!!

Τη συσκευή συνοδεύει ασύρματο RFtouchpad τηλεχειριστήριο σε περίπτωση που η εργοστασιακή οθόνη δεν είναι αφής.
Και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό.
Αφού μπορεί να μην συνεργάζεται μια οθόνη άμεσα (πχ γιατί δεν είναι αφής) οπότε μέσω τηλεχειριστηρίου RF (δεν χρειάζεται οπτική επαφή με την συσκευή) μπορείς να έχεις κανονικά την πλοήγησή σου.

Και κάτι τελευταίο.
Το κόστος θα παίζει γύρω στα 500€ (όσο ένα καλό pna) και μένει να:
1. δούμε λίστα συσκευών που υποστηρίζει (πέρα όσων έχουμε ήδη δει)
2. τελική τιμή
3. κόστος extra αξεσουάρ
4. μερικές φωτογραφίες ακόμα &
5. να το δοκιμάσω και ζωντανά

:107: :121: :126:

Reaction score
0

ναι βρε κουκλε, οκ για τις SD αλλα!!!!, εγω εχω σε DVD ολους τους χαρτες της Ευρωπης οι οποιοι για να αποθηκευτουν στην SD καρτα, πρεπει να συνδεσω το PDA με το PC, διοτι το λογισμικο που εχω δεν ξερω αν μπορει να το γραψει απλως σε μια SD και να λειτουργησει κανονικα στο NaviBox, για αυτο ρωταω, γιατι αν πρεπει να αγορασω ξανα τους χαρτες ειδικα για το Navibox αστο καλυτερα. Επισης δεν διευκρινιζεται αν η συνδεση BT ειναι για επικοινωνια με PC ή για κινητο τηλ κλπ κλπ κλπ. Οποτε αγαπητε Ιωαννη δεν ειμαι τοσο απροσεκτος!!!!!!! :116::116::116: :136::136::136:

Reaction score
0

καμια ενημερωση??????

Reaction score
0
Μετά το Πάσχα θα αρχίσει η διάθεση του και θα έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα.

Μέχρι στιγμής,ισχύουν τα λεγόμενα του φίλτατου Γιάννη!:105:

Reaction score
2
Άντε ρε παιδιάάάά θα το γεννήσω...εχω πάρει πόσα τηλέφωνα τον κύριο Φώτη ντρέπομαι να ξαναπάρω τον έχω πρήξει!! Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ NaviBox σε κάθε εργοστασιακή!! Alpine IVAD310 speaking mr.Fotis

Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη

Reaction score
41

Μπορείς να τον ρωτάς όσες φορές θέλεις!!
Με λίγη ευγένεια όλα γίνονται!

Μου έχει στείλει ένα επεξηγηματικό email τόσες μέρες και ακόμη να το ανεβάσω..... :141:

Απόψε κατά 90% :107:

Reaction score
41

Αυτή είναι η εικόνα του NAVI BOX όπως την διάβαζα πριν από 2 εβδομάδες από email του Φώτη!
Συνεπώς θα υπάρχουν κάποια καινούρια στοιχεία που θα μάθω και θα ενημερώσω!!

Προς το παρόν (ενημέρωση 16/04/08) έχουμε και λέμε:

Outsourcing said:

1. Φτιάξαμε κύκλωμα mute (εδώ στην εταιρία) για να μπορεί να κάνει σίγαση ελεγχόμενη από το μηχάνημα (head unit) κάθε φορά που υπάρχουν φωνητικές οδηγίες. Έτσι το σύστημα είναι πανομοιότυπο με το original navi box της κάθε εταιρίας.

2. Έχει audio video player για σχεδόν όλα τα αρχεία. Μένει να δω αν υποστηρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους.

3. Μέχρι 40 giga hard disk (αυτούς που δεν χρειάζονται και εξωτερική τροφοδοσία) μπορεί και τους υποστηρίζει , όπως ακόμα και οποιοδήποτε usb stick.

4. Περιμένω τα νέα μοντέλα από Kenwood για δοκιμή. Από όσο γνωρίζω θα παίξουν κανονικά.

5. Μέχρι στιγμής τα Alpine / Panasonic λειτουργούν τέλεια ακόμα και με το mute. Τα Kenwood θέλουν λίγο ακόμα δουλειά σχετικά με τα φωνητικά τους. Πιστεύω μέχρι τέλος εβδομάδας να είμαι έτοιμος και με αυτά.

6. Για το κάθε μηχάνημα το καλώδιο RGB / touch / audio θα είναι έξτρα με μια τιμή από 10 – 25 € .

7. Η κάθε συσκευή ( head unit) λειτουργεί διαφορετικά ως προς τις προτεραιότητες του τι θα βλέπουμε στο μόνιτορ και του τι θα ακούμε από τα ηχεία. Όσες μονάδες έχουν είσοδο RGB στο 99% κάνουν τα πάντα , δηλ. όλους τους συνδυασμούς.

8. Όσα δεν έχουν είσοδο RGB (λογικά δεν υποστηρίζουν και την οθόνη αφής εκτός του JVC 810 που το κάνει) έχουν πιο φτωχό menu με αποτέλεσμα να πρέπει να ακούμε από το ηχείο του navi box τις φωνητικές εντολές ενώ βλέπουμε την πλοήγηση στο μόνιτορ , και ακούμε ράδιο από τα ηχεία.
Αλλά και σε αυτό υπάρχει λύση με την προσθήκη ενός μικρού ενισχυτή / διαχειριστή ήχου από την www.i-sotec.de ο οποίος μπορεί να κάνει mute και να μιξάρει τον ήχο αυτόματα.

9. Νέα για τα Pioneer περιμένω ακόμα αλλά σίγουρα θα παίξουν.

10. Όποιος ενδιαφέρεται να φτιάξει το εργοστασιακό μηχάνημα του αυτοκινήτου του μπορούμε να το στείλουμε στο εργοστάσιο ( με τα έξοδα αποστολής του πελάτη) και να φτιαχτεί και το touch και το RGB από τον κατασκευαστή. Καμιά εβδομάδα διαδικασία είναι που πρέπει να μείνει εκεί.

Αύριο θα προσπαθήσω να βρω χρόνο για να μιλήσω με τον Φώτη και να δω τι εξελίξεις υπάρχουν!!
Αυτά προς το παρόν...... :107:

Reaction score
2
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Η εμπορική διάθεση πότε ξεκινάει? Από που μπορώ να το προμηθευτώ? Ο κύριος Φώτης μου ανέφερε ενα κατάστημα στην πόλη μου, μπορώ να πάω και ρωτήσω σήμερα αύριο και να τους πω ποιό τύπο πηγής εχω και να μου δώσουν το "κουτι" και τα αντίστοιχα καλώδια? Υπάρχει περίπτωση ομαδικής παραγγελείας μήπως μας βγεί λίγο φθηνότερα? Πολλές ερωτήσεις για σήμερα : ) Καλή μέρα σε όλους.

Reaction score
172

Αυτο το μαραφετι δειχνει να ειναι πολυ καλο και η τιμη του για αυτα που κανει ειναι καλη.
Ψαχνω να βρω κανενα τεστ αλλα δεν εχω βρει κατι ακομη.Αν καποιος βρει κατι ας μας το πει.

Reaction score
41

Αυτο το μαραφετι δειχνει να ειναι πολυ καλο και η τιμη του για αυτα που κανει ειναι καλη.
Ψαχνω να βρω κανενα τεστ αλλα δεν εχω βρει κατι ακομη.Αν καποιος βρει κατι ας μας το πει.

Φάνη οι συσκευές είναι ήδη Ελλάδα και την Τρίτη θα βρίσκονται στην OutSourcing.
Με άλλα λόγια μέσα στη βδομάδα θα βρίσκονται σε καταστήματα πώλησης.

Υπολογίζουμε για την συσκευή γύρω στα 490 με 500€ και λίγα χρήματα παραπάνω αν αγοράσει κανείς κάποια extras (bluetooth, ενισχυτή i-sotec, καλώδιο RGB-touch κλπ)

Την συσκευή έχω ήδη συνεννοηθεί να δοκιμάσω και να ανεβάσω σχόλια και φωτό.

Και βεβαίως περιμένω και άλλες ενημερώσεις από τον Φώτη Σωτηριάδη για να σας τις πω!!

Reaction score
172

Την συσκευή έχω ήδη συνεννοηθεί να δοκιμάσω και να ανεβάσω σχόλια και φωτό.
Ωραια λοιπον.
Οταν κανεις το τεστακι κανονισε να εχεις κι αλλη μια συσκευη με destinator 7 για να δεις τα -+.
Αυτο το λεω μονο και μονο επειδη δεν ξερω την ευκολια της συσκευης στο να κλειδωνει δορυφορους.
Παντως απο οσα εχω διαβασει μονο + βλεπω:137:

Reaction score
2
Αναμένουμε με αγωνία...θα ήθελα να δω και μια φώτο απο το τι περιλαμβάνει το κουτί μέσα και ιδιαίτερα το μέγεθος-σχήμα της κεραίας gps για να κάνω μια μελέτη που μπορώ να το χώσω μιας και ο χώρος γενικότερα είναι περιορισμένος.

Reaction score
2
Ακόμα στο τελωνείο είναι ? Έτσι μου είπαν οταν τηλεφώνησα τη Δευτέρα..

Reaction score
41

Τα μηχανήματα είναι στην εταιρία!!
Θα έχω φωτογραφίες (σύντομα) από τα μηχανήματα από όλες τις οπτικές γωνίες.

Η εξωτερική κεραία είναι μαγνητική μεγέθους περίπου σπιρτόκουτου (μικρότερη)
Η εσωτερική αντίστοιχου μεγέθους μπορεί να μπει κάπου στο κέντρο του ταμπλό (δεν θυμάμαι αν είναι ίδια σε σχήμα με την εξωτερική)

Αυτά προς το παρόν!! :107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.480
Members
38.326
Νεότερο μέλος
Greg14