Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Reaction score
13
Υπάρχουν φίλοι που ακούν όγκο από τα ηχεία τους και νομίζουν ότι έχουν πολύ χαμηλό, ενώ στην ουσία ο όγκος που εκλαμβάνουν ως πολύ χαμηλό είναι 100-150 HZ!!!! Λ.Σ.
+1Συνηθως 6.5" παραλληλα γουφερ.Αλλα οχι μονο.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Άκουσα άλλα δύο συστήματα με ANALYSIS και ήταν μέτρια.
Η μεγάλη απογοήτευση ήταν τα Martin Logan Summit.
Απαράδεκτος ήχος.
Πολύ χειρότερος από το σήστημα που είχα ακούσει με τα πιούριτυ.
Κύριε Τσαντουλή μήπως μπορώ να ακούσω το σύστημα σας;
Θα με υποχρεώσετε γιατί έχω χάσει τη μπάλα.

Αγαπητέ Φίλε ο ελεύθερος χρόνος μου αυτό τον καιρό είναι ελάχιστος.

Επειδή όμως δεν θα ήθελα μια ευγενική μου άρνηση να ληφθεί

από κάποιους καλοθελητές σαν μεθόδευση με σκοπό να αποφύγω

αρνητικά σχόλια για το σύστημά μου θα σε περιμένω την

Κυριακή το απόγευμα.

Αν ο Καφάτος και ο Λάμπρου μου αφήσουν για ένα

ακόμη Σαββατοκύριακο ένα σετ πηγής+τελικού ενισχυτή

Halcro (που δοκιμάζω εδώ και καιρό) τότε θα έχεις

την δυνατότητα να αξιολογήσεις και αυτά !

Έχεις p.m. με το τηλέφωνό μου.

υγ. Φέρε ότι απαιτητικό υλικό έχεις σε CD , σε βινύλιο

ή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο .

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Αγαπητέ Φίλε ο ελεύθερος χρόνος μου αυτό τον καιρό είναι ελάχιστος.

Επειδή όμως δεν θα ήθελα μια ευγενική μου άρνηση να ληφθεί

από κάποιους καλοθελητές σαν μεθόδευση με σκοπό να αποφύγω

αρνητικά σχόλια για το σύστημά μου θα σε περιμένω την

Κυριακή το απόγευμα.

Αν ο Καφάτος και ο Λάμπρου μου αφήσουν για ένα

ακόμη Σαββατοκύριακο ένα σετ πηγής+τελικού ενισχυτή

Halcro (που δοκιμάζω εδώ και καιρό) τότε θα έχεις

την δυνατότητα να αξιολογήσεις και αυτά !

Έχεις p.m. με το τηλέφωνό μου.

υγ. Φέρε ότι απαιτητικό υλικό έχεις σε CD , σε βινύλιο

ή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο .
Κύριε Τσαντουλή σε ευχαριστώ πολύ.
Θα τα πουμε τηλεφωνικά .

Reaction score
0
Μετά απο αυτή την ζωηρή, αλλά και τόσο ουσιαστική και ενημερωτική συζήτηση, προτείνω η επόμενη ομαδική ακρόαση να περιλαμβάνει σύγκριση πάνελ με κουτιά! (τώρα πως οργανώνεται αυτό...) Στην συνέχεια, ας ακολουθήσει debate. Πάντως, νομίζω, ότι όλοι μας, σε κάποια φάση των ...αναζητήσεών μας, "περάσαμε" απο τις "πόρτες" με τον ενα ή τον άλλο τρόπο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Για δώσε κι άλλο. Έχεις κάνει μετρήσεις σε πάνελ με κάποιο μετρητικό αυτής της δυνατότητας και σε τι χώρο;

...
Οι μετρήσεις έγιναν σε χώρο γνωστού Έλληνα κατασκευαστή ηχείων. Ο χώρος έχει δεχτεί κάποιες περιποιήσεις χωρίς ακρότητες όμως.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ξέρεις γιατί επιμένω Πέτρο; Γιατί αναρωτιέμαι αν οι μετρήσεις σε έναν χώρο, βγάζουν θέσφατα και για έναν άλλον. :126:

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Ξέρεις γιατί επιμένω Πέτρο; Γιατί αναρωτιέμαι αν οι μετρήσεις σε έναν χώρο, βγάζουν θέσφατα και για έναν άλλον. :126:

...
Νίκο να διευκρινίσω ότι πολύ ευχαρίστως να σου απαντώ σε ένα θέμα αν το γνωρίζω (και μόνο αν το γνωρίζω). Δυστυχώς τύπους δήθεν, που από τα γραφόμενα τους φαίνεται η ασχετοσύνη τους λέγοντας άλλα τη μια και άλλα την άλλη ενώ το παίζουν ξερόλες, τους αγνοώ πλήρως. Λυπάμαι αλλά κουράζει...
Λοιπόν ο τρόπος που λειτουργεί ένα μετρητικό σύστημα (αν το ρυθμίσεις έτσι) δεν του επιτρέπει να επηρεάζεται από το χώρο. Οπότε μπορείς να θεωρείς τις μετρήσεις αξιόπιστες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.938
Νίκο να διευκρινίσω ότι πολύ ευχαρίστως να σου απαντώ σε ένα θέμα αν το γνωρίζω (και μόνο αν το γνωρίζω). Δυστυχώς τύπους δήθεν, που από τα γραφόμενα τους φαίνεται η ασχετοσύνη τους λέγοντας άλλα τη μια και άλλα την άλλη ενώ το παίζουν ξερόλες, τους αγνοώ πλήρως. Λυπάμαι αλλά κουράζει...
Λοιπόν ο τρόπος που λειτουργεί ένα μετρητικό σύστημα (αν το ρυθμίσεις έτσι) δεν του επιτρέπει να επηρεάζεται από το χώρο. Οπότε μπορείς να θεωρείς τις μετρήσεις αξιόπιστες.
Ε... χμ... μάιστα. Δηλαδή βρέθηκε επιστήμονας που έκανε τη MLSSA να μετρήσει 50Hz χωρίς να επηρεάζεται από το χώρο; Να υποψιαστώ ότι είναι ο ίδιος επιστήμονας από τον οποίο περιμένουμε και εκπλήξεις στα καλώδια;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νίκο να διευκρινίσω ότι πολύ ευχαρίστως να σου απαντώ σε ένα θέμα αν το γνωρίζω (και μόνο αν το γνωρίζω).
Επειδή βλέπω ότι σκαμπάζεις που λέμε στο χωριό μου, γι αυτό κι εγώ σε πρήζω.
Δεκτόν για τις συγκεκριμένες μετρήσεις στον συγκεκριμένο χώρο. Όμως η απόκριση ενός ηχείου στο φάσμα που συζητάμε, θα αλλάζει με τον τρόπο που είπαμε ασχέτως αν τα ηχεία είναι σε 20μ2 ή σε 60μ2, αν τα ντουβάρια είναι από μπετόν ή έχουν αποσβεστικό σοβά, αν το δωμάτιο έχει βαριά έπιπλα ή γυάλινες επιφάνειες κλπ κλπ;
Δυστυχώς τύπους δήθεν, που από τα γραφόμενα τους φαίνεται η ασχετοσύνη τους λέγοντας άλλα τη μια και άλλα την άλλη ενώ το παίζουν ξερόλες, τους αγνοώ πλήρως. Λυπάμαι αλλά κουράζει...
Ακόμη και σε ένα φόρουμ, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις τους συνομιλητές σου, κάτι που όμως δεν σου συνιστώ γιατί συνήθως το "αλατοπίπερο" είναι αυτοί με τους οποίους τα χνώτα μας δεν ταιριάζουν. Άσε που καμιά φορά δεν ξέρεις πως εξελίσσονται τα πράγματα στο μέλλον. :126:

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Ε... χμ... μάιστα. Δηλαδή βρέθηκε επιστήμονας που έκανε τη MLSSA να μετρήσει 50Hz χωρίς να επηρεάζεται από το χώρο; Να υποψιαστώ ότι είναι ο ίδιος επιστήμονας από τον οποίο περιμένουμε και εκπλήξεις στα καλώδια;
Το ΜLSSA κατά τη διαδικασία της μέτρησης βγάζει μια κόκκινη γραμμή σε κάποια συχνότητα κάτω από την οποία η μέτρηση του δε μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη και μόνο. Σύγκριση μεταξύ δύο καταστάσεων μπορείς να κάνεις.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Επειδή βλέπω ότι σκαμπάζεις που λέμε στο χωριό μου, γι αυτό κι εγώ σε πρήζω.
Δεκτόν για τις συγκεκριμένες μετρήσεις στον συγκεκριμένο χώρο. Όμως η απόκριση ενός ηχείου στο φάσμα που συζητάμε, θα αλλάζει με τον τρόπο που είπαμε ασχέτως αν τα ηχεία είναι σε 20μ2 ή σε 60μ2, αν τα ντουβάρια είναι από μπετόν ή έχουν αποσβεστικό σοβά, αν το δωμάτιο έχει βαριά έπιπλα ή γυάλινες επιφάνειες κλπ κλπ;
Ακόμη και σε ένα φόρουμ, έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις τους συνομιλητές σου, κάτι που όμως δεν σου συνιστώ γιατί συνήθως το "αλατοπίπερο" είναι αυτοί με τους οποίους τα χνώτα μας δεν ταιριάζουν. Άσε που καμιά φορά δεν ξέρεις πως εξελίσσονται τα πράγματα στο μέλλον. :126:

...
Σαφέστατα για τις συχνότητες που μιλάμε ο χώρος έχει τη πρώτη λέξη αλλά καλό είναι να ξέρεις τι θα περιμένεις από μια αλλαγή ώστε να το εκμεταλλευτής προς όφελος σου...

Reaction score
0
Χίλια ευχαριστώ στον κο Τσαντουλή που με ανέχτηκε χθες μέχρι τις τρείς
μετά τα μεσάνυχτα.
Μεγάλη εμπειρία.Μεγάλο μάθημα.

Μέσα σε 5,5 ώρες γκρεμίστηκε η χαιφιντελάδικη
κουλτούρα που τόσο καιρό παίρνω από τα περιοδικά και τους «ειδικούς».
Τελικά εγώ αποφάσισα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
μετά τα μεσάνυχτα.

Τελικά εγώ αποφάσισα.
Μπράβο άντε με το καλό!
Τι αποφάσισες;

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
μετά τα μεσάνυχτα.

Τελικά εγώ αποφάσισα.
ZHMIAΡΗ ΒΑΣΙΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΑΓΑΣΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ......ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos