Eurovision

Reaction score
14
Περάσαμε Πρώτοι??? Η απλά μας ανακοίνωσαν πρώτους?

Δεν βλέπω την Ισις!!! Την φάγατε...!!!!

Reaction score
14
ΕΥΓΕ τραβέλι δεν είναι... πάντως....!!!!

Πάντως ευτυχώς η γαλοπούλα της Ιρλανδίας εμεινε εξω...

Αχ τα κοκκαλάκια του Τζώννυ Λόγκαν θα κάνουν κρακ κρακ...

Reaction score
164
(Πειράζει που σιχαίνομαι όλο αυτό το δήθεν και στημένο πανηγύρι; Πειράζει που ανακατεύομαι με όλους αυτούς τους Γιουροβιζιονολόγους; Πειράζει που θα μου άρεσε να πατώσουμε για να βλέπω τις αντιδράσεις όλων αυτών που το έχουν αναγάγει σε μέγα εθνικό και πολιτιστικό θέμα;)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.964
Απάντηση: Re: Eurovision

Xfader νομίζω πέσαμε μέσα στα γούστα σου εεεε???
Στο κεφάλι ναι!!!
Αλλά θέλει κάποιες μετατροπές για να έχουμε πλήρες πακέτο. :137: Αρχίζοντας από το στήθος!

Reaction score
14
(Πειράζει που σιχαίνομαι όλο αυτό το δήθεν και στημένο πανηγύρι; Πειράζει που ανακατεύομαι με όλους αυτούς τους Γιουροβιζιονολόγους; Πειράζει που θα μου άρεσε να πατώσουμε για να βλέπω τις αντιδράσεις όλων αυτών που το έχουν αναγάγει σε μέγα εθνικό και πολιτιστικό θέμα;)
αν εσενα σε πειράζει... γούστο σου... και σεβαστό.

Σε όσες χώρες γνωρίζω και εχω φίλους (Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Βέλγιο) δεν ξέρουν κάν ποιός θα πάει να τους εκπροσωπήσει...!!!

Μόνο εμείς και οι ανατολικές χώρες το εχουμε ανάγει εθνική υπερηφάνεια.... και εθνικό σπόρ!

Reaction score
1.846
Απάντηση: Re: Eurovision

Εμένα όχι. :125:
Λυπάμαι που θα σας τη χαλάσω, αλλά η Γιουριβίζιον είναι ένα πολυδάπανο, στημένο πανηγύρι.

Μόνο που δεν έχει κλαρίνα. Επί σκηνής.

Για πίσω απ' τις κάμερες, δεν ξέρω. :125:
Δεν είμαι κουτσομπόλα. :601:
Και θα πατώσουμε. Είναι ανάδρομος ο Ερμής φέτος, τα άστρα μου μέσα! :138:

Reaction score
4
Τι λετε μωρε παιδια?
Ειστε ολοι σας ΑΣΧΕΤΟΙ !!!

Ισα ισα που ευτυχως που υπαρχει και η Eurovision και βγαζουμε προς τα εξω τον Ελληνικο πολιτισμο μεσω της μουσικης μας.

:143::143::143:

Reaction score
5
Μόνο εμείς και οι ανατολικές χώρες το εχουμε ανάγει εθνική υπερηφάνεια.... και εθνικό σπόρ!
Γιατί δεν έχουμε και τίποτε άλλο βρε Γιάννη! Περιμένουμε κανα ποδόσφαιρο και κανα πανηγυράκι να βγούμε πρώτοι για να έχουμε και εμείς να λέμε. Έτσι ξεμυτίζουμε από τον πάτο...

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Eurovision

Στο κεφάλι ναι!!!
Αλλά θέλει κάποιες μετατροπές για να έχουμε πλήρες πακέτο. :137: Αρχίζοντας από το στήθος!

κάτσε να σε φτιάξω τότε... τις κράταγα αν θα πέρναγε στον τελικό!!!

για 36άρα πάντως καλή έιναι!!!:124::124::124:

το στήθος με λίγο απο αυτό θα είναι μούρλια...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.964
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eurovision

το στήθος με λίγο απο αυτό θα είναι μούρλια...
Αυτό εννοώ! Τέτοια επένδυση στο κεφάλι και τα υπόλοιπα natural... Κάπου δεν κολλάει. :144:

Reaction score
60

ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!!!

Ani Lorak Shady lady

[YOUTUBE]eRF94MGwCmU[/YOUTUBE]

ΠΟΛΥΥΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ !!!

Reaction score
25.788
καλα ρε σας αρεξε πολωνια?
δηλαδη ελεος ναουμ, μαζι με ολλανδια δουλευουν την νταλικα στα μεγαλα ταξιδια.

αρμενια ουκρανια και εγχωρια αγορα με οποια σειρα θετε ναουμ

Reaction score
14
Λοιπόν Γυροβιζιόν τέλος το Καλομοιράκι μας 3ο και αξιο.

Οι Ρωσσία Ουκρανία με τα σίγουρα ποντάκια απο τις χώρες τους είχαν απο την αρχή μια σίγουρη διαφορα απο κάθε άλλη χώρα. Ακόμα και μουγκό να εστελναν πόντους θα έπερναν!!!

Η Ελλάδα με μια αρκετά καλή εμφάνιση απο την Καλομοίρα που κατα την κρίση μου ήταν ενα κλίκ κάτω απο την πολύ καλή παρουσία της στον ημιτελικό, πήγε πολύ καλά και τιρουμένων των αναλογιών πήρε αξια την τρίτη θέση. Το τραγούδι μας δεν είχε ουτε δάφνες μελωδίας, στίχου και ποίησης αλλά ήταν φρέσκο πιασάρικο, και είχε πολύ καλή σκηνική κίνηση και ενέργεια. Το Καλομοιράκι εδωσε αέρα νεανικό και μια φρεσκάδα που μόνο μια κοπέλλα χωρίς την έπαρση της Ντίβας θα εδινε. Ισως και αυτό αρεσε γενικά σε πολλές χώρες.

Απο τις 43 χωρες που ψηφισαν (42 στην ουσία μιάς και η ίδια η χώρα μας δεν μπορεί να μας ψηφίσει πήραμε πόντους απο 36 χώρες) (Ισλανδία (φτού σας παγοψυχρόπολοι), Πορτογαλια (Ακόμα τους τσούζει ο Σάββας), Φινλανδία, Νορβηγία, Λάτβια, Λιθουανία δεν μας εδωσαν ούτε ενα κουκούτσι!!!)

Πήραμε 6 12άρια σύνολο: απο την Αγγλία (γειά σας παιδιά φοιτηταριά και Τσάρληδες!), απο την Γερμανία, Αλβανία, Ρουμανία, Κύπρο και το Σαν Μαρίνο.

Ενα 10άρι απο Βουλγαρία και 6 8άρια απο Βέλγιο, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ανδόρρα, Αρμενία και Σερβία.

Συνολο 130 πόντους απο την υψηλή βαθμολογία και όλα τα άλλα 23 κράτη μας εδωσαν σύνολο 88 πόντους, για να τερματίσουμε τρίτοι με 218 πόντους.

Ο Ρώσσος πήρε 7 12άρια απο Αρμενία, Λευκορωσσία, Λιθουανία, Ουκρανία, Λάτβια, Εσθονία και το Ισραήλ, αλλά μάζεψε πολλά (5) 10άρια, Σερβία, Μολδαβία, Ρουμανία, Ουγγαρία και Φινλανδία, και 5 8άρια απο Μαυροβούνιο, Αζερμπαιτζάν, Μάλτα, Γεωργία και Κύπρο (τόσες Ρώσσικες εταιρίες και κυρίες εχουν εδρα εκεί!!!). Σύνολο πόντων υψηλής βαθμολογίας 174 πόντοι. Και την Ρωσσία δεν την ψήφισαν 6 χώρες και το μερικό σύνολο απο τις υπόλοιπες 19 χώρες ηταν 98 πόντοι για να τερματίσει πρώτη με 272 πόντους.

Η Ουκρανία δεν πήρε και αυτή πόντους απο 6 χώρες όπως και εμείς και οι Ρώσσοι, και πήρε μόλις ενα 12άρι απο την Πορτογαλία, και 7 10αρια απο Γεωργία, Λευκορωσσία, Αζερμπαιτζαν, Πολωνία, Μάλτα, Λάτβια και Ισραήλ. ακόμα πήρε 3 8άρια απο Τσεχία, Τουρκία, Ρωσσία. Το σύνολο της υψηλής βαθμολογία της ήταν 108 πόντοι. Οι υπόλοιποι 122 ήταν απο 24 χώρες. Τελική βαθμολογία 230 πόντοι και δευτερη θέση.

Τα τραγούδια τώρα.

Σας αρεσε του Ρώσσου? Λίγο Cat Stevens Wild World δεν εφερνε??? Ολο ύφος και ιδέα ο Μπιλάν, με τους φουσκωτούς να του ανοιγουν δρόμο...! Ο Μόνος αξιοπρεπής και στην κυριολεξία υπερσυμπαθέστατος και μετρημένος ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Yevgeni Plushenko που χωρίς να θέλω να μειώσω τον Ντίμα μάλλον χρωστάει πολλούς ψήφους στον Χρυσό... Αρτίστα του!!!!

Επίσης της Ουκρανέζας πολύ Φοίβος μου βρώμαγε... μήπως το εγραψε ο "ουκρανός" Phoevov?? Επίσης να δείτε οι χορευτές της θα χορευουν απο του χρόνου στου Πανταζή το μπαλέτο... οτι πρέπει ειδικά αν εχουν και καμμιά Ουκρανή αδελφούλα να εργάζεται στην χώρα μας!!!!

Τώρα ξεχώρισα την μπουγάδα τύπου coldplay (ίδια μελωδία) απο την Βοζνία και Ερζεγοβίνη με τον Στάθη Ψάλτη να το τραγουδάει...

Τον Los Paras Que Vas με τους Ισπανιδοπαίδαρους να τραγουδάει Κατσίκι Τσίκι... απο τον Περαία!!!

Η Αλβανίδα που μας εδειξε οτι η Αλβανία δεν εχει μόνο ασχημες γυναίκες... γιατί το στερεοτυπο που οι μισοί Ελληνες εχουν για τις Αλβανίδες είναι οτι είναι κοντοί Αλβανοί με μακριά μαλλιά... καλή φωνή και καλή παρουσία, μου άρεσε.

Η Αρμενία που το Καλέ Καλέ (ετσι θα το πεί η όποια Μούσα του Φοίβου διαλαξει για ερμηνευτρια) θα το ακούσουμε Ελληνοποιημένο σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό ήταν φρεσκο τραγούδι...

Το Ισραήλ με τα 5 παλικάρια απο το Κιμπούτς που πήγαν τσάρκα ενα απόγευμα.. με μπροστάρη για τον Αμανέ, τον Μουσκουλάτο σωσσία του Doron Jamsi...

Η Τουρκία που τόλμησε με Τουρκική γλώσα και πήγε αρκετά καλά. Μπράβο τους.

Η Νορβηγία με το ομορφότερο και σωστότερο στημένο τραγούδι, που θα το ακουγα στο ράδιο και θα έλεγα ομορφο να πάω να το αγοράσω, όπως και της Σουηδίας καλό και χορευτικό και ποιοτικό αρκεί να μην την κοιτάς την τύπα με τα χίλια μπότοκς!!!

Της Γεωργίας το τραγούδι ήταν καλό και με καλό νόημα αλλά πολύ μαρκετίστικο... τυφλή τρταγουδίστρια να τραγουδάει για την ειρήνη... οχι την "κάππα"...

Η μεγάλη απογοήτευση ή Αγγλία με το χάλι "μάυρο" και η Ιρλανδία με τα τρελλά γαλόπουλα!!!

Επίσης καλό ήταν και με πολύ μυστήρια σκηνική προβολή του Αζερμπαιτζάν ο διάβολος και ο Αγγελος... εμένα μου άρεσαν οι διαβόλισες...

Της Σερβίας ήταν κομματάρα με φοβερή μουσική αλλά το θάψανε σχετικά. Πάντως που αρεσουν οι Σερβοι που επιμένουν Σέρβικα και οχι Αγγλικά.

Ακόμα ποιό ήταν αυτό το κομμάτι με τον γέρο επι σκηνής? Παναγιά μου φαντάζεστε να είχαμε στείλει εμείς κανένα ΚΑΠΗ τι θα ακούγαμε στα παράθυρα για κάνα μήνα πρίν και κάνα μήνα μετά?????

Αντε και του Χρόνου

Reaction score
1
Απάντηση: Eurovision

Της Αλβανίας ήταν το μόνο πραγματικά όμορφο τραγούδι.
Της Ισπανίας θα "παίξει" σίγουρα το καλοκαίρι.

Reaction score
4
H Aγγλια εχει συμβολαιο και μετεχει καθε χρονο στον τελικο.
Θεστηκαν για την Eurovision τα Εγγλεζοπουλα. Για την κονόμα το κανουν.

Η Ελλαδα αν ηταν Σκανδιναβικη χωρα η αν υπηρχαν αλλες 3-4 Κυπρος ακομη, θα εβγαινε παντα πρωτη με τα 12αρια...

Ενα joke ειναι το ολο θεμα.
Οι Σκανδιναβοι ψηφιζουν τους εαυτους τους, οι πρωην Σοβιετικες χωρες το ιδιο, και κτλ κτλ ...

Κανονικα θα επρεπε να ονομαζεται οχι Eurovision song contest αλλα, Eurovision tell me who's your ally.

Δεν μας θεζουν λεω γω...

Το Ρωσικο δεν μου αρεσε.
Το Ουκρανικο ηταν καλο. Μου θυμισε 80΄s
Το Ελληνικο ηταν πιασαρικο και για αυτο βγηκε τριτο. Ειχε ρυθμο και ειχε και λιγο Ανατολιτικο στοιχειο σε καποιο σημειο του, κατι που ξετρελενει τους ξενους.

Απλα ο επομενος διαγωνισμος επρεπε να γινει στη Ρωσια. Απλα τα πραγματα.

Ερωτηση.

Γιατι ο Κωσταλας δεν παρουσιασε το τραγουδι των Ρωσων?
Αφου ειχε καλιτεχνικο πατιναζ. :143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μου αρέσει πολύ που επιλέγουμε τα λιγότερο μάπα τραγούδια από αυτά τα μουσικά εκτρώματα και τα θεωρούμε και καλά. Λες και αν δεν ήταν στην γιουροχαζομάρα, θα τα προσέχαμε ποτέ.

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.282
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale