- Reaction score
- 14
Αν αυτό είναι τραβέλι... πάω Συγγρού...
Θα σε δω απο το μπαλκονι ελα :137:![]()
![]()
![]()
Αν αυτό είναι τραβέλι... πάω Συγγρού...
Στο κεφάλι ναι!!!Xfader νομίζω πέσαμε μέσα στα γούστα σου εεεε???
αν εσενα σε πειράζει... γούστο σου... και σεβαστό.(Πειράζει που σιχαίνομαι όλο αυτό το δήθεν και στημένο πανηγύρι; Πειράζει που ανακατεύομαι με όλους αυτούς τους Γιουροβιζιονολόγους; Πειράζει που θα μου άρεσε να πατώσουμε για να βλέπω τις αντιδράσεις όλων αυτών που το έχουν αναγάγει σε μέγα εθνικό και πολιτιστικό θέμα![]()
Εμένα όχι. :125:(Πειράζει που σιχαίνομαι όλο αυτό το δήθεν και στημένο πανηγύρι; Πειράζει που ανακατεύομαι με όλους αυτούς τους Γιουροβιζιονολόγους; Πειράζει που θα μου άρεσε να πατώσουμε για να βλέπω τις αντιδράσεις όλων αυτών που το έχουν αναγάγει σε μέγα εθνικό και πολιτιστικό θέμα![]()
Και θα πατώσουμε. Είναι ανάδρομος ο Ερμής φέτος, τα άστρα μου μέσα! :138:Λυπάμαι που θα σας τη χαλάσω, αλλά η Γιουριβίζιον είναι ένα πολυδάπανο, στημένο πανηγύρι.
Μόνο που δεν έχει κλαρίνα. Επί σκηνής.
Για πίσω απ' τις κάμερες, δεν ξέρω. :125:
Δεν είμαι κουτσομπόλα. :601:
Γιατί δεν έχουμε και τίποτε άλλο βρε Γιάννη! Περιμένουμε κανα ποδόσφαιρο και κανα πανηγυράκι να βγούμε πρώτοι για να έχουμε και εμείς να λέμε. Έτσι ξεμυτίζουμε από τον πάτο...Μόνο εμείς και οι ανατολικές χώρες το εχουμε ανάγει εθνική υπερηφάνεια.... και εθνικό σπόρ!
Στο κεφάλι ναι!!!
Αλλά θέλει κάποιες μετατροπές για να έχουμε πλήρες πακέτο. :137: Αρχίζοντας από το στήθος!
Αυτό εννοώ! Τέτοια επένδυση στο κεφάλι και τα υπόλοιπα natural... Κάπου δεν κολλάει. :144:το στήθος με λίγο απο αυτό θα είναι μούρλια...