Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Τα χαιρετίσματα μου στο Μαρκουλή και στο Παναγόπουλο καθώς και στην πολύ γλυκιά και εξυπηρετική κοπέλα στη reception(ξεχνάω το όνομα της)
Μακάρι να ήξερα ποιος είσαι για να τα μεταφέρω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524
Γουστάρω... φαντάσου τίτλο:
Ανώνυμος φορουμίστας άρπαξε μερικές ψιλές από επώνυμο χαϊνεντά. Οι υψηλές ήταν ενοχλητικές και οι χαμηλομεσαίες πλαδαρές. :137:

Νικ, ειδοποίησέ με ρε, να πάρω μαζί την κάμερα. :114:

...

Reaction score
1.842
Απάντηση: Re: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

.... Οι υψηλές ήταν ενοχλητικές και οι χαμηλομεσαίες πλαδαρές ....
Και γρέζι είχανε, να μη ξεχνάμε το γρέζι (ξέρετε πόσο κάνει το κιλό, δεν σηκώνω αστεία με τα λεφτά). :119:

Αυτή την εμμονή με τα επώνυμα δεν μπορώ να την καταλάβω. Λογικό μου φαίνεται να το ζητάει κάποιος, όταν καταλαβαίνει πως ο "απέναντι" είναι κάποιος γνωστός στο χώρο. Αλλά, όταν κάποιος άγνωστος στο χώρο, λέει απλά τη γνώμη του, τότε τι λόγος υπάρχει;
Λέγεται ας πούμε ο άγνωστος Σπανοβαγγελοδημητρόπουλος (θυμάστε το σχετικό με τον Αυλωνίτη) και τόμαθες. Και λοιπόν, τι σε βοηθάει αυτό;
Έχω μια υποψία, αλλά Σαββατιάτικα δεν θέλω "πόλεμο". Εκτός και μου τάξουν και μένα "ανταποδοτικά οφέλη". Καλύτερη θέση στις μπροστινές σειρές π.χ. που μας έχει ρέψει το "βουνό" πίσω-πίσω! :138:

Reaction score
13
Νικο εαν νοιωθεις αρμοδιος να απαντησεις, επιτρεψε μου μια καλοπροαιρετη απορια, δικη μου αλλα οχι μονο.

Γιατι δεν δημοσιευει μετρησεις το περιοδικο ?
Ειναι θεμα ελλειψης εξοπλισμου ?
Ειναι στις προτεραιοτητες η αγορα εξοπλισμου ή ειναι στην πολιτικη του περιοδικου να μην δημοσιευονται μετρησεις για καποιο λογο ?

Να δεις πως το λεγε ο Επτανησιος Αστυνομος στην Βαβυλωνια : " Ηταν καζο ατσιντεντε ή καζο ..." - δεν θυμαμαι.

Παντως ενας βασικος μεν, αλλα ικανοποιητικης ακριβειας και αξιοπιστιας εξοπλισμος δεν ειναι και τοσο ακριβος. Εξαλλου μπορει κανεις να ξεκινησει με καποια βασικα οργανα και στην πορεια να φτασει μεχρι το Καναβεραλ.

Καταλαβαινεις οτι οι μετρησεις ειναι το ημισυ του παντος και δινουν την βασικη εικονα της συσκευης. Φυσικα πρεπει να συνοδευονται απο την Ακουστικη αξιολογηση. Οι Ακουστικες εκτιμησεις απο μονες τους παλι, μπορουν να αμφισβητηθουν ανα πασα στιγμη σαν υποκειμενικες, και οτι στηριζονται απλα στο κυρος της γνωμης ενος Ανθρωπου.
Εκτος και αν υποστηριζεις/υποστηριζετε κατι διαφορετικο, οποτε θα ηθελα να το γνωριζω.

Reaction score
1
Νικο εαν νοιωθεις αρμοδιος να απαντησεις, επιτρεψε μου μια καλοπροαιρετη απορια, δικη μου αλλα οχι μονο.

Γιατι δεν δημοσιευει μετρησεις το περιοδικο ?
Ειναι θεμα ελλειψης εξοπλισμου ?
Ειναι στις προτεραιοτητες η αγορα εξοπλισμου ή ειναι στην πολιτικη του περιοδικου να μην δημοσιευονται μετρησεις για καποιο λογο ?

Να δεις πως το λεγε ο Επτανησιος Αστυνομος στην Βαβυλωνια : " Ηταν καζο ατσιντεντε ή καζο ..." - δεν θυμαμαι.

Παντως ενας βασικος μεν, αλλα ικανοποιητικης ακριβειας και αξιοπιστιας εξοπλισμος δεν ειναι και τοσο ακριβος. Εξαλλου μπορει κανεις να ξεκινησει με καποια βασικα οργανα και στην πορεια να φτασει μεχρι το Καναβεραλ.

Καταλαβαινεις οτι οι μετρησεις ειναι το ημισυ του παντος και δινουν την βασικη εικονα της συσκευης. Φυσικα πρεπει να συνοδευονται απο την Ακουστικη αξιολογηση. Οι Ακουστικες εκτιμησεις απο μονες τους παλι, μπορουν να αμφισβητηθουν ανα πασα στιγμη σαν υποκειμενικες, και οτι στηριζονται απλα στο κυρος της γνωμης ενος Ανθρωπου. Εκτος και αν υποστηριζεις/υποστηριζετε κατι διαφορετικο, οποτε θα ηθελα να το γνωριζω.
Επιτέλους να και ένα μήνυμα με σοβαρότητα, ευγένεια και αξιοζήλευτο επίπεδο. Κύριε Σπέρτο, παρά το γεγονός ότι κοντεύει τρεις και τέταρτο το πρωί, η ευγένεια και η σοβαρότητα σας θα με κρατήσουν μερικά λεπτά ακόμα στο monitor για να σας απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις που θέσατε.

Ερώτηση 1η: Γιατί δεν δημοσιεύει μετρήσεις το περιοδικό;
Μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευθεί αρκετά αποτελέσματα μετρήσεων που έχουν γίνει σε κάποια ηχεία που είχαμε πάρει για δοκιμή. Δυστυχώς, το περιοδικό δεν διαθέτει όλα εκείνα τα μετρητικά όργανα που απαιτούνται έτσι ώστε να εμβαθύνει σε ανάλογο επίπεδο με αυτό του sterephile. Το γεγονός αυτό, δεν μας επιτρέπει να δώσουμε τόσο μεγάλη έμφαση στις μετρήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τις εκτιμάμε και δεν τις υπολογίζουμε. Αντιθέτως τις θεωρούμε και εμείς κάτι σαν... ήμισυ του παντός, όπως αναφέρατε και εσείς. Για τον λόγο αυτό σκοπεύουμε να εξοπλιστούμε πολύ σύντομα με τα κατάλληλα μετρητικά όργανα.

Ερώτηση 2η: Ειναι θεμα ελλειψης εξοπλισμου;
Όπως έγραψα και στην παραπάνω απάντηση, ναι είναι και θέμα έλλειψης εξοπλισμού.

Ερώτηση 3η: Ειναι στις προτεραιοτητες η αγορα εξοπλισμου ή ειναι στην πολιτικη του περιοδικου να μην δημοσιευονται μετρησεις για καποιο λογο;
Όχι, δεν είναι πολιτική μας να μην δημοσιεύουμε μετρήσεις. Η αγορά εξοπλισμού είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει εδώ και πολύ καιρό, όπως αναφέρατε και εσείς, με κάποια φθηνά όργανα σε πρώτη φάση και μετά με κάποια καλύτερα. Εμείς όμως, θεωρήσαμε σωστότερο να διαθέσουμε ένα αρκετά μεγαλύτερο κεφάλαιο για να πάμε στα κορυφαία όργανα π.χ. Audio Precision, έτσι ώστε να μην έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τον μετρ του είδους stereophile.

Πέρα από τις ερωτήσεις σας, γράψατε και κάτι άλλο που αξίζει σχολιασμό. Η πρόταση σας ολόκληρη λέει: "Καταλαβαινεις οτι οι μετρησεις ειναι το ημισυ του παντος και δινουν την βασικη εικονα της συσκευης. Φυσικα πρεπει να συνοδευονται απο την Ακουστικη αξιολογηση. Οι Ακουστικες εκτιμησεις απο μονες τους παλι, μπορουν να αμφισβητηθουν ανα πασα στιγμη σαν υποκειμενικες, και οτι στηριζονται απλα στο κυρος της γνωμης ενος Ανθρωπου."

Με την παραπάνω θέση, συμφωνώ απόλυτα. Οι μετρήσεις και η ακρόαση μιας συσκευής, είναι δύο πρακτικές αξιολόγησης που η μια συμπληρώνει την άλλη. Θεωρώ ότι ένα ολοκληρωμένο review θα πρέπει να περιέχει και τα δύο. Εγώ προσωπικά δίνω μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό που ακούν τα αυτιά μου, ωστόσο θεωρώ απαραίτητο συνοδευτικό μιας δοκιμής τα γραφήματα και τις τεχνικές επιδώσεις των μηχανών και των ηχείων.

Ελπίζω να σας κάλυψα. Συγχαρητήρια για το επίπεδο σας. Μακάρι να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς μίμηση, τόσο η ευγενέστατη διατύπωση των θέσεων και των ερωτήσεων σας, όσο και το γεγονός ότι η παρουσία σας είναι επώνυμη και δεν κρύβεται πίσω από ψευδώνυμα.

Reaction score
13
Χαιρομαι που συμφωνουμε σε γενικες γραμμες.

Το μονο που εχω να πω, και που εχω εν συντομια συζητησει και με τον Αρχισυντακτη σας, ειναι οτι μερικα βασικα οργανα μετρησεων Audio, που ωστοσο θα καλυψουν με ικανοποιητικη ακριβεια μια μεγαλη ποικιλια μετρησεων σε Ενισχυτικα - πηγες κλπ, ειναι πιο απλη και οχι ιδιαιτερα ακριβη υποθεση απο οτι αναφερεις.

Πιστευω οτι το θεμα των μετρησεων ειναι πρωτης προτεραιοτητας σε αυτην την φαση του περιοδικου. Ειναι σαν να μιλαμε για περιοδικο μοτοσυκλεττας που δεν εχει δυναμομετρησεις στα τεστ. Αδιανοητο στην σημερινη εποχη. 'Η για να γινω πιο επικαιρος, σαν να μιλαμε για ελεγκτες τροφιμων χωρις χημικα εργαστηρια.

Εξαλλου θα σας εδινε τα οπλα να αντιμετωπισετε την γκρινια οποιων σας κατακρινουν για "περιεργες" ή μεροληπτικες παρουσιασεις.

Αυτα με φιλικη παντα διαθεση.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.592
Εξαλλου θα σας εδινε τα οπλα να αντιμετωπισετε την γκρινια οποιων σας κατακρινουν για "περιεργες" ή μεροληπτικες παρουσιασεις.
Δηλαδή, συγγνώμη τώρα, αν κάνουν μετρήσεις σε ένα τεστ, αυτομάτως αίρεται η δυνατότητα του δοκιμαστή να γράφει αρλούμπες; Μισό λεπτουδάκι να ζεστάνω τον σκάνερ, χρυσέ μου...

Reaction score
0
Γιατι αν υπηρχαν μετρησεις δεν θα τους κατηγορουσαν και παλι για μεροληψια?

Στην Ελλαδα ζουμε αγαπητε...μην το ξεχνας..

Reaction score
9
Επειδη ενδιαφερομαι για ενα δευτερο συστημα και απο αυτα καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ο trends που μετραει απολυτα, πρεπει να ειναι ενα απολυτως κορυφαιο μηχανημα.
Να προχωρησω στην αγορα του?

Reaction score
0
Δηλαδή, συγγνώμη τώρα, αν κάνουν μετρήσεις σε ένα τεστ, αυτομάτως αίρεται η δυνατότητα του δοκιμαστή να γράφει αρλούμπες; Μισό λεπτουδάκι να ζεστάνω τον σκάνερ, χρυσέ μου...
Συμφωνω απολυτα...

Αλλα και αντιστρεφω το επιχειρημα:

Τωρα που δεν υπαρχουν μετρησεις, αυτοματως αιρεται η δυνατοτητα του δοκιμαστη να γραφει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???

Ε λοιπον οχι κυριοι κακοπιστοι. Υπαρχει ο σοβαρος δοκιμαστης κι ο τσαρλατανος δοκιμαστης. Ο Νικος ο Κορακακης συγκαταλεγεται στους πρωτους.

Ειναι λοιπον στην διακριτικη ευχερεια του ΝΟΗΜΟΝΑ και ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΥ αναγνωστη και ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ να κατανοησει και φυσικα κατοπιν ιδιων ακροασεων και δοκιμων να επιβεβαιωσει το αν ο οποιοσδηποτε reviewer τον ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ η του λεει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δεν ζουμε πλεον στις εποχες του 80-90. Οι περισσοτεροι επαγγελματιες δινουν τα μηχ/τα τους και για ακροασεις και δοκιμες κατ'οικον.

Κατανοω οτι υποτιμωντας την νοημοσυνη και τις ικανοτητες του πελατη hifi συσκευων, βρισκουν προσφορο εδαφος υπαρξης και αναπτυξης οι διαφορες "φωστηρες" του ειδους που θα δωσουν την καιρια συμβουλη ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ....

Αλλα κανουν ουσιαστικα το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Θολωνουν τα νερα και γεμιζουν τον κοσμο συγχυση.

Για τον λογο αυτο ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ να υπαρχουν ανθρωποι κοινης αποδοχης σαν τον Νικο τον Κορακακη (κι αλλοι φυσικα), τους οποιους ο κοσμος να εμπιστευεται και να εχει ενα μπουσουλα τελος παντων. Απο εκει και μετα ο καθενας ειναι υπευθυνος των επιλογων του.

Reaction score
0
Επειδη ενδιαφερομαι για ενα δευτερο συστημα και απο αυτα καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ο trends που μετραει απολυτα, πρεπει να ειναι ενα απολυτως κορυφαιο μηχανημα.
Να προχωρησω στην αγορα του?
Black Humor :138:...

Reaction score
1
Χαιρομαι που συμφωνουμε σε γενικες γραμμες.

Το μονο που εχω να πω, και που εχω εν συντομια συζητησει και με τον Αρχισυντακτη σας, ειναι οτι μερικα βασικα οργανα μετρησεων Audio, που ωστοσο θα καλυψουν με ικανοποιητικη ακριβεια μια μεγαλη ποικιλια μετρησεων σε Ενισχυτικα - πηγες κλπ, ειναι πιο απλη και οχι ιδιαιτερα ακριβη υποθεση απο οτι αναφερεις.

Πιστευω οτι το θεμα των μετρησεων ειναι πρωτης προτεραιοτητας σε αυτην την φαση του περιοδικου. Ειναι σαν να μιλαμε για περιοδικο μοτοσυκλεττας που δεν εχει δυναμομετρησεις στα τεστ. Αδιανοητο στην σημερινη εποχη. 'Η για να γινω πιο επικαιρος, σαν να μιλαμε για ελεγκτες τροφιμων χωρις χημικα εργαστηρια.

Αυτα με φιλικη παντα διαθεση.
Πιστεύω ότι αν κάποιος έχει παρακολουθήσει το περιοδικό από τα πρώτα τεύχη, θα έχει διαπιστώσει ότι κανένας μας δεν ήταν μεροληπτικός ή αν θες καλύτερα "biased" υπέρ κάποιας συσκευής ή αντιπροσώπου.

Η γενική μας πολιτική ήταν και παραμένει να αναλαμβάνουμε τις δοκιμές συσκευών που μας αρέσουν overall ή τέλος πάντων που μας κάνουν "κλικ" για τα λεφτά τους και να αναφέρουμε τις διαφορές που επιφέρουν στο προσωπικό μας σύστημα αναφοράς.

Τώρα, θα μου πεις ότι σωστή "δημοσιογραφία" είναι να αναλαμβάνεις και κάποιες συσκευές που δεν σου αρέσουν για να αποτρέπεις τον κόσμο από αυτές. Συμφωνώ, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να το υποστηρίζεις με μετρήσεις για να είσαι καλυμμένος με το conflict που θα πρόκυψη με τους εκάστοτε αντιπροσώπους.

Αυτό που θέλω να πω με άλλα λόγια είναι ότι όταν ακούσεις μια συσκευή που αποδίδει στο σύστημα σου καλύτερα από την αντίστοιχη συσκευή που χρησιμοποιείς ως αναφοράς, τότε οφείλεις να το αναφέρεις και σε περίπτωση που δεν έχεις την δυνατότητα να υποστηρίξεις αυτό που άκουσες με κάποιες μετρήσεις, απλά αφήνεις την αναφορά σου στην κρίση του αναγνώστη που μπορεί κάλλιστα να προβεί στην ίδια δοκιμή και να διαπιστώσει του λόγου σου το αληθές.
Αν τώρα ακούσεις μια συσκευή που παίζει χειρότερα από την αντίστοιχη δική σου και το γράψεις στην αναφορά σου, τότε θα πρέπει απαραιτήτως να το υποστηρίξεις και με κάποιες μετρήσεις, γιατί σε αυτή την περίπτωση η "εκπομπή" του μηνύματος παύει να διεγείρει τους "δέκτες" των αναγνωστών και κατευθύνεται αποκλειστικά και μόνο προς τον αντιπρόσωπο της συσκευής, που κατά κάποιο τρόπο του κάνεις χαλάστρα.

Όπως και να έχει, ένα περιοδικό οφείλει να υποστηρίζει τις δοκιμές του και με κάποιες μετρήσεις, ακόμα και αν οι δοκιμαστές του διαθέτουν τεράστια εμπειρία με συσκευές audio, με ζωντανές ακροάσεις, με οργανοπαιξίες, με ηχοληψίες κλπ. κλπ.

Συμφωνώ απόλυτα με την θέση σου ως δοκιμαστής του High Fidelity.

Τώρα, ως ένας απλός ακροατής με τις εμπειρίες μου σε κάποιους τομείς γύρω από την μουσική, μπορώ να πω ότι δεν έχω ανάγκη τις μετρήσεις για να καταλάβω κάποια πράγματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις απαξιώνω και τις θεωρώ άχρηστες. Όχι σε καμία περίπτωση δεν τις θεωρώ άχρηστες. Απλά οι εμπειρίες μου με τους ήχους των φυσικών οργάνων, με τις ηχογραφήσεις, τις συσκευές audio και με κάποια άλλα πράγματα, μου δίνουν την δυνατότητα να καταλαβαίνω, άλλοτε αμέσως και άλλοτε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, το τι "παίζει" με μια συσκευή. Αυτό όμως είναι "για πάρτη μου". Όταν όμως πρόκειται για το περιοδικό, θα επαναλάβω ότι συμφωνώ μαζί σου πως θα πρέπει να συνοδεύουμε τις αναφορές μας με αποτελέσματα μετρήσεων.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.592
Συμφωνω απολυτα...

Αλλα και αντιστρεφω το επιχειρημα:

Τωρα που δεν υπαρχουν μετρησεις, αυτοματως αιρεται η δυνατοτητα του δοκιμαστη να γραφει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???
Τα ανθρώπινα αισθητήρια είναι απολύτως ανεπαρκή για τη διαπίστωση της πραγματικότητας. Άλλο πράγμα η αντίληψη και άλλο η πραγματικότητα. Perception is not reality. Αυτό είναι βασικά το σημείο της διαφωνίας μας.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.592

Déjà vu. Πού τα έχουμε ξαναματασυναντήσει τέτοια μαργαριτάρια; Όταν ο συνθέτης θέλει χροιά πιάνου, θα επιλέξει ένα πιάνο, διότι μόνον η ξυλοκατασκευή με το συγκεκριμένο σχήμα του πιάνου δίνει χροιά πιάνου. Σωστά; Όταν θέλει χροιά κιθάρας, θα επιλέξει κιθάρα, διότι το αντηχείο της κιθάρας, με το συγκεκριμένο σχήμα και μέγεθος, δίνει τη χροιά της κιθάρας. Όταν θελήσει χροιά βιολιού, θα επιλέξει βιολί, κ.ο.κ. Τι γίνεται όμως, όταν το ηχείο πρέπει να αναπαραγάγει κατά το δυνατόν αμιγώς, ουδέτερα, όλες αυτές τις χροιές; Προφανέστατα, θα πρέπει να μην εισάγει δικές του, επιπρόσθετες χροιές, ή να εισάγει κατά το δυνατόν λιγότερες. Τι γίνεται, όταν ξεφυτρώσει ένας φωστήρας από το πουθενά και μοστράρει ένα ηχείο με «ζωντανό» κουτί; Τότε αρχίζουν τα καραγκιοζιλίκια, αλλά για να δέσει το πράμα χρειάζεται και ο ανάλογος βοροσιλικάτος άσχετος, να γράψει αρμοδίως τις προσήκουσες αρλούμπες σε σχετικό ρηβιού, το οποίο συνοδεύεται και από μετρήσεις, βεβαίως.

Τι χροιά θα δώσει το ηχείο αυτό στον ήχο του πιάνου; Τη χροιά του δικού του κουτιού.
Τι χροιά θα δώσει στην κιθάρα; Τη χροιά του δικού του κουτιού.
Τι χροιά θα δώσει στο βιολί; Τη χροιά του δικού του κουτιού.
Και ούτω καθ’ εξής…, ασχέτως αν σας «κάτσει», ή όχι, η «οπή εκτόνωσης χαμηλών» (sic) στο πίσω μέρος.

Μετά φταίει ο Κόγιας, που επισημαίνει τα αυτονόητα…

(Σόρρυ Άλκη, αλλά δεν άντεξα. Το παλεύω πάντως, να γίνω καλό παιδί)…

Attachments

Reaction score
0
Τα ανθρώπινα αισθητήρια είναι απολύτως ανεπαρκή για τη διαπίστωση της πραγματικότητας. Άλλο πράγμα η αντίληψη και άλλο η πραγματικότητα. Perception is not reality. Αυτό είναι βασικά το σημείο της διαφωνίας μας.
Σου επαναλαμβανω κι εγω λοιπον οτι ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ωστε να πασαρετε τα δικα σας πιστευω στους αδαεις....

Μια συσκευη αν δεν αξιζει πραγματικα αγαπητε ΔΕΝ προχωραει στον σκληροτατο στιβο του ανταγωνισμου και της αγορας οτι και να πειτε εσεις η ο οποιοσδηποτε.

Μην υποτιματε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την νοημοσυνη και την αξια του αγοραστικου κοινου hifi συσκευων ωστε να εχετε λογο υπαρξης..

Στο κατω κατω αν το παμε ετσι ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ PERCEPTION IS REALITY!!

:116:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.592
Σου επαναλαμβανω κι εγω λοιπον οτι ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ωστε να πασαρετε τα δικα σας πιστευω στους αδαεις....

Μια συσκευη αν δεν αξιζει πραγματικα αγαπητε ΔΕΝ προχωραει στον σκληροτατο στιβο του ανταγωνισμου και της αγορας οτι και να πειτε εσεις η ο οποιοσδηποτε.

Μην υποτιματε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την νοημοσυνη και την αξια του αγοραστικου κοινου hifi συσκευων ωστε να εχετε λογο υπαρξης..

Στο κατω κατω αν το παμε ετσι ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ PERCEPTION IS REALITY!!

:116:
Κύριε Θεοφιλάκο, δεν τίθεται θέμα τί βολεύει εμένα και τί βολεύει εσάς. Σας επαναλαμβάνω πως τα ανθρώπινα αισθητήρια είναι απολύτως ανεπαρκή για τη διαπίστωση της πραγματικότητας, και αυτό αφορά τους πάντες, του γράφοντος μη εξαιρουμένου. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, είτε θέλετε να το παραδεχθείτε, είτε όχι. Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει αντικειμενικά, ανεξαρτήτως εάν εσάς δεν σας βολεύει στις πωλήσεις σας. Θα ήταν προς το συμφέρον σας να μην το αμφισβητείτε, για να μην αυτογελοιοποιείσθε.

Reaction score
0
Κύριε Θεοφιλάκο, δεν τίθεται θέμα τί βολεύει εμένα και τί βολεύει εσάς. Σας επαναλαμβάνω πως τα ανθρώπινα αισθητήρια είναι απολύτως ανεπαρκή για τη διαπίστωση της πραγματικότητας, και αυτό αφορά τους πάντες, του γράφοντος μη εξαιρουμένου. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, είτε θέλετε να το παραδεχθείτε, είτε όχι. Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει αντικειμενικά, ανεξαρτήτως εάν εσάς δεν σας βολεύει στις πωλήσεις σας. Θα ήταν προς το συμφέρον σας να μην το αμφισβητείτε, για να μην αυτογελοιοποιείσθε.
Αφου δεν πιστευετε κ.Κογια στην ανθρωπινη ακοη η οποια ειναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΧΟΜΠΙ,

γιατι δεν πατε να ασχοληθειτε με αλλα αντικειμενα του επιστητου τα οποια αποδεικνυονται και μαθηματικως...

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

Reaction score
1.842
Απάντηση: Για όλα φταίνε αυτοί οι άτιμοι reviewers... αλλά και ο Κόγιας!!!

....Ε λοιπον οχι κυριοι κακοπιστοι. Υπαρχει ο σοβαρος δοκιμαστης κι ο τσαρλατανος δοκιμαστης ....
Οι επαρκούς ακρίβειας μετρήσεις (όχι σε κλίμακα των 5 dB, όπου όλες σχεδόν οι συσκευές βγαίνουν λάδι), δίνουν τη δυνατότητα στον καλόπιστο αναγνώστη, να διακρίνει τις κατηγορίες των δοκιμαστών. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Επίσης, όταν κατηγορείς σχεδόν όλους για κακή πίστη, ανήκεις στην ίδια κατηγορία μ' αυτούς που χαρακτηρίζουν τους δοκιμαστές εν γένει σαν λαμόγια. Δεν είναι λοιπόν σοφό να κατηγορείς την κατηγορία σου.
Αυτή η ερώτηση:
.... Αυτή την εμμονή με τα επώνυμα δεν μπορώ να την καταλάβω. Λογικό μου φαίνεται να το ζητάει κάποιος, όταν καταλαβαίνει πως ο "απέναντι" είναι κάποιος γνωστός στο χώρο. Αλλά, όταν κάποιος άγνωστος στο χώρο, λέει απλά τη γνώμη του, τότε τι λόγος υπάρχει;
Λέγεται ας πούμε ο άγνωστος Σπανοβαγγελοδημητρόπουλος (θυμάστε το σχετικό με τον Αυλωνίτη) και τόμαθες. Και λοιπόν, τι σε βοηθάει αυτό; ....
απευθύνεται και σε σένα Νίκο (Κορακάκη). Από τη στιγμή που ζητάς κάτι, που δεν προβλέπεται από τους κανόνες λειτουργίας της κοινότητας, οφείλεις να έχεις μια επαρκή αιτιολόγηση.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.224
Members
38.157
Νεότερο μέλος
Ioannis 1972