- Reaction score
- 1
Μακάρι να ήξερα ποιος είσαι για να τα μεταφέρω.Τα χαιρετίσματα μου στο Μαρκουλή και στο Παναγόπουλο καθώς και στην πολύ γλυκιά και εξυπηρετική κοπέλα στη reception(ξεχνάω το όνομα της)
Μακάρι να ήξερα ποιος είσαι για να τα μεταφέρω.Τα χαιρετίσματα μου στο Μαρκουλή και στο Παναγόπουλο καθώς και στην πολύ γλυκιά και εξυπηρετική κοπέλα στη reception(ξεχνάω το όνομα της)
Και γρέζι είχανε, να μη ξεχνάμε το γρέζι (ξέρετε πόσο κάνει το κιλό, δεν σηκώνω αστεία με τα λεφτά). :119:.... Οι υψηλές ήταν ενοχλητικές και οι χαμηλομεσαίες πλαδαρές ....
Επιτέλους να και ένα μήνυμα με σοβαρότητα, ευγένεια και αξιοζήλευτο επίπεδο. Κύριε Σπέρτο, παρά το γεγονός ότι κοντεύει τρεις και τέταρτο το πρωί, η ευγένεια και η σοβαρότητα σας θα με κρατήσουν μερικά λεπτά ακόμα στο monitor για να σας απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις που θέσατε.Νικο εαν νοιωθεις αρμοδιος να απαντησεις, επιτρεψε μου μια καλοπροαιρετη απορια, δικη μου αλλα οχι μονο.
Γιατι δεν δημοσιευει μετρησεις το περιοδικο ?
Ειναι θεμα ελλειψης εξοπλισμου ?
Ειναι στις προτεραιοτητες η αγορα εξοπλισμου ή ειναι στην πολιτικη του περιοδικου να μην δημοσιευονται μετρησεις για καποιο λογο ?
Να δεις πως το λεγε ο Επτανησιος Αστυνομος στην Βαβυλωνια : " Ηταν καζο ατσιντεντε ή καζο ..." - δεν θυμαμαι.
Παντως ενας βασικος μεν, αλλα ικανοποιητικης ακριβειας και αξιοπιστιας εξοπλισμος δεν ειναι και τοσο ακριβος. Εξαλλου μπορει κανεις να ξεκινησει με καποια βασικα οργανα και στην πορεια να φτασει μεχρι το Καναβεραλ.
Καταλαβαινεις οτι οι μετρησεις ειναι το ημισυ του παντος και δινουν την βασικη εικονα της συσκευης. Φυσικα πρεπει να συνοδευονται απο την Ακουστικη αξιολογηση. Οι Ακουστικες εκτιμησεις απο μονες τους παλι, μπορουν να αμφισβητηθουν ανα πασα στιγμη σαν υποκειμενικες, και οτι στηριζονται απλα στο κυρος της γνωμης ενος Ανθρωπου. Εκτος και αν υποστηριζεις/υποστηριζετε κατι διαφορετικο, οποτε θα ηθελα να το γνωριζω.
Δηλαδή, συγγνώμη τώρα, αν κάνουν μετρήσεις σε ένα τεστ, αυτομάτως αίρεται η δυνατότητα του δοκιμαστή να γράφει αρλούμπες; Μισό λεπτουδάκι να ζεστάνω τον σκάνερ, χρυσέ μου...Εξαλλου θα σας εδινε τα οπλα να αντιμετωπισετε την γκρινια οποιων σας κατακρινουν για "περιεργες" ή μεροληπτικες παρουσιασεις.
Γιατι αν υπηρχαν μετρησεις δεν θα τους κατηγορουσαν και παλι για μεροληψια?Εξαλλου θα σας εδινε τα οπλα να αντιμετωπισετε την γκρινια οποιων σας κατακρινουν για "περιεργες" ή μεροληπτικες παρουσιασεις.
Συμφωνω απολυτα...Δηλαδή, συγγνώμη τώρα, αν κάνουν μετρήσεις σε ένα τεστ, αυτομάτως αίρεται η δυνατότητα του δοκιμαστή να γράφει αρλούμπες; Μισό λεπτουδάκι να ζεστάνω τον σκάνερ, χρυσέ μου...
Black Humor :138:...Επειδη ενδιαφερομαι για ενα δευτερο συστημα και απο αυτα καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα ο trends που μετραει απολυτα, πρεπει να ειναι ενα απολυτως κορυφαιο μηχανημα.
Να προχωρησω στην αγορα του?
Πιστεύω ότι αν κάποιος έχει παρακολουθήσει το περιοδικό από τα πρώτα τεύχη, θα έχει διαπιστώσει ότι κανένας μας δεν ήταν μεροληπτικός ή αν θες καλύτερα "biased" υπέρ κάποιας συσκευής ή αντιπροσώπου.Χαιρομαι που συμφωνουμε σε γενικες γραμμες.
Το μονο που εχω να πω, και που εχω εν συντομια συζητησει και με τον Αρχισυντακτη σας, ειναι οτι μερικα βασικα οργανα μετρησεων Audio, που ωστοσο θα καλυψουν με ικανοποιητικη ακριβεια μια μεγαλη ποικιλια μετρησεων σε Ενισχυτικα - πηγες κλπ, ειναι πιο απλη και οχι ιδιαιτερα ακριβη υποθεση απο οτι αναφερεις.
Πιστευω οτι το θεμα των μετρησεων ειναι πρωτης προτεραιοτητας σε αυτην την φαση του περιοδικου. Ειναι σαν να μιλαμε για περιοδικο μοτοσυκλεττας που δεν εχει δυναμομετρησεις στα τεστ. Αδιανοητο στην σημερινη εποχη. 'Η για να γινω πιο επικαιρος, σαν να μιλαμε για ελεγκτες τροφιμων χωρις χημικα εργαστηρια.
Εξαλλου θα σας εδινε τα οπλα να αντιμετωπισετε την γκρινια οποιων σας κατακρινουν για "περιεργες" ή μεροληπτικες παρουσιασεις.
Αυτα με φιλικη παντα διαθεση.
Τα ανθρώπινα αισθητήρια είναι απολύτως ανεπαρκή για τη διαπίστωση της πραγματικότητας. Άλλο πράγμα η αντίληψη και άλλο η πραγματικότητα. Perception is not reality. Αυτό είναι βασικά το σημείο της διαφωνίας μας.Συμφωνω απολυτα...
Αλλα και αντιστρεφω το επιχειρημα:
Τωρα που δεν υπαρχουν μετρησεις, αυτοματως αιρεται η δυνατοτητα του δοκιμαστη να γραφει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ???
Perception is not reality. Αυτό είναι βασικά το σημείο της διαφωνίας μας.
Σου επαναλαμβανω κι εγω λοιπον οτι ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ωστε να πασαρετε τα δικα σας πιστευω στους αδαεις....Τα ανθρώπινα αισθητήρια είναι απολύτως ανεπαρκή για τη διαπίστωση της πραγματικότητας. Άλλο πράγμα η αντίληψη και άλλο η πραγματικότητα. Perception is not reality. Αυτό είναι βασικά το σημείο της διαφωνίας μας.
Κύριε Θεοφιλάκο, δεν τίθεται θέμα τί βολεύει εμένα και τί βολεύει εσάς. Σας επαναλαμβάνω πως τα ανθρώπινα αισθητήρια είναι απολύτως ανεπαρκή για τη διαπίστωση της πραγματικότητας, και αυτό αφορά τους πάντες, του γράφοντος μη εξαιρουμένου. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, είτε θέλετε να το παραδεχθείτε, είτε όχι. Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει αντικειμενικά, ανεξαρτήτως εάν εσάς δεν σας βολεύει στις πωλήσεις σας. Θα ήταν προς το συμφέρον σας να μην το αμφισβητείτε, για να μην αυτογελοιοποιείσθε.Σου επαναλαμβανω κι εγω λοιπον οτι ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ωστε να πασαρετε τα δικα σας πιστευω στους αδαεις....
Μια συσκευη αν δεν αξιζει πραγματικα αγαπητε ΔΕΝ προχωραει στον σκληροτατο στιβο του ανταγωνισμου και της αγορας οτι και να πειτε εσεις η ο οποιοσδηποτε.
Μην υποτιματε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την νοημοσυνη και την αξια του αγοραστικου κοινου hifi συσκευων ωστε να εχετε λογο υπαρξης..
Στο κατω κατω αν το παμε ετσι ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ PERCEPTION IS REALITY!!
:116:
Αφου δεν πιστευετε κ.Κογια στην ανθρωπινη ακοη η οποια ειναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΧΟΜΠΙ,Κύριε Θεοφιλάκο, δεν τίθεται θέμα τί βολεύει εμένα και τί βολεύει εσάς. Σας επαναλαμβάνω πως τα ανθρώπινα αισθητήρια είναι απολύτως ανεπαρκή για τη διαπίστωση της πραγματικότητας, και αυτό αφορά τους πάντες, του γράφοντος μη εξαιρουμένου. Είτε σας αρέσει, είτε όχι, είτε θέλετε να το παραδεχθείτε, είτε όχι. Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει αντικειμενικά, ανεξαρτήτως εάν εσάς δεν σας βολεύει στις πωλήσεις σας. Θα ήταν προς το συμφέρον σας να μην το αμφισβητείτε, για να μην αυτογελοιοποιείσθε.
Οι επαρκούς ακρίβειας μετρήσεις (όχι σε κλίμακα των 5 dB, όπου όλες σχεδόν οι συσκευές βγαίνουν λάδι), δίνουν τη δυνατότητα στον καλόπιστο αναγνώστη, να διακρίνει τις κατηγορίες των δοκιμαστών. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.....Ε λοιπον οχι κυριοι κακοπιστοι. Υπαρχει ο σοβαρος δοκιμαστης κι ο τσαρλατανος δοκιμαστης ....
απευθύνεται και σε σένα Νίκο (Κορακάκη). Από τη στιγμή που ζητάς κάτι, που δεν προβλέπεται από τους κανόνες λειτουργίας της κοινότητας, οφείλεις να έχεις μια επαρκή αιτιολόγηση..... Αυτή την εμμονή με τα επώνυμα δεν μπορώ να την καταλάβω. Λογικό μου φαίνεται να το ζητάει κάποιος, όταν καταλαβαίνει πως ο "απέναντι" είναι κάποιος γνωστός στο χώρο. Αλλά, όταν κάποιος άγνωστος στο χώρο, λέει απλά τη γνώμη του, τότε τι λόγος υπάρχει;
Λέγεται ας πούμε ο άγνωστος Σπανοβαγγελοδημητρόπουλος (θυμάστε το σχετικό με τον Αυλωνίτη) και τόμαθες. Και λοιπόν, τι σε βοηθάει αυτό; ....