- Reaction score
- 21.664
Να σας πω!! Το TIW 200 XS είναι 84dB. Μη μου λέτε μετά μα και μου... :137:
τότε τι λέτε για αυτό Visaton AL-200 με 145€ το κομμάτι...Να σας πω!! Το TIW 200 XS είναι 84dB. Μη μου λέτε μετά μα και μου... :137:
Ντάξ' τζιέρι μ', που να τα ξέρω τα τοιαύτα, ο ξεπεσμένος λόρδος (του Βύρωνα); :119:Θα το ανοδιώσομεν σε μαύρο τζάνεμ, ή θα βάψομεν την καμπίνα σκούρο βισσυνί... Να σας πω!! Το TIW 200 XS είναι 84dB. Μη μου λέτε μετά μα και μου....
με με 5,5mm xmax τι περιμένεις να βγάλει? μεγάλα τύμπανα?Ωραία. Να επιλέξουμε το HDS205 , που είναι 90άρι, να τελειώνουμε;
Είσαι μια high end γκρίνια! Μid field ηχειάκι πάμε να φτιάξουμε ρε, όχι μπασοκολώνα. Για ακροασούλα στα 2-2,5m μια χαρά είναι τα 5,5mm. Έχεις υπ' όψιν κάτι άλλο σε 8ιντσο στα 90 ντιμπιά;με με 5,5mm xmax τι περιμένεις να βγάλει? μεγάλα τύμπανα?
μπουχαχα...Και βέβαια από εδώ και πέρα προσοχή τι γράφεται-γράφουμε για ειδικό τύπο και δοκιμαστές συσκευών.
Η έκθεση οργανώνεται από το High-Fidelity και μας βλέπω να πληρώνουμε το δωμάτιο 3000 ευρώ αντί των 1800 που ήταν πέρυσι.
ορίστε! απλά και φτηνά:Είσαι μια high end γκρίνια! Μid field ηχειάκι πάμε να φτιάξουμε ρε, όχι μπασοκολώνα. Για ακροασούλα στα 2-2,5m μια χαρά είναι τα 5,5mm. Έχεις υπ' όψιν κάτι άλλο σε 8ιντσο στα 90 ντιμπιά;
Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Με μια μετατροπούλα στο cross μπορεί να μπεί επάνω από πλαστικούρα Philips των 15 ευρώνε μέχρι ο μουράτος ρίνγκ ραντιέιτορ. Βασικά προτείνω αυτό, που είναι λογικό, ίσιο και τριανταφυλλένιο, και δε ζητάει ένα κάρο λεφτά.Λοιπόν από tweeter τι θα κάνουμε???
Θα πάμε στην κλασσική λύση του tweeter με μεταξωτό θόλο?
Θα δοκιμάσουμε κάποιο πιο "εξωτικό"???
Πάααααααρα πολύ ενδιαφέρον!ορίστε! απλά και φτηνά:
http://www.hifisound.de/oxid/oxid.p...c81.62042832/SEAS-CA26RFX-H1305-PAPER-COATED/
αλλά λιγάκι μεγαλύτερο (δεν καταλαβαίνω γιατί όχι...) xmax 14, bl 10,7
στα 8αράκια, με xmax 14, bl 11,4...