Σταθεροποιητής Τάσης

Reaction score
0
Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό για ένα αξιόπιστο και δοκιμασμένο σταθεροποιητή τάσης.
Τα μηχανήματα που έχω είναι τα κλασσικά για ένα απλό home cinema (ενισχυτής, τηλεόραση, dvd, sub).

κατά την αναζήτηση βρήκα ένα μηχάνημα το οποίο εκθειάζεται εδώ
http://www.audiocraftworks.gr/gr/pages/news/offers/cvr3000.htm

το οποίο είναι σε μια λογική τιμή μέχρι να δει κάποιος το επόμενο link
http://www.sdac.gr/e-shop/product_i...=1892&osCsid=e7e0d3d42577d0eca40566be5d7583c5

Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για το ίδιο μηχάνημα οπότε έχω δυο ερωτήματα.

Α. Έχει δοκιμάσει κάποιος το μηχάνημα και αν ναι είναι ικανοποιημένος?
Β. Αν είναι τα ίδια μηχανήματα προς τι η τόσο μεγάλη διαφορά τιμής?

Ευχαριστώ

Reaction score
5
Αφου ο κωδικος ειναι ιδιος αρα μιλαμε για το ιδιο μηχανημα. Τωρα για την διαφορα της τιμες....... το ενα καταστημα απευθυνετε σε κομπιουτεραδες και το αλλο σε μουσικοφιλους.

Στην τελευταια εκθεση εικονας & ηχου υπηρχε ενας σταθεροποιητης (ο μοναδικος) που τον πουλαγαν σχεδων 600 ευρω (τον εχει παρουσιασει και το περιοδικο ηχος). Η τιμη που τον πουλαει το εργοστασιο στην κινα (με το οποιο ηρθα σε επαφη) ηταν περιπου 80 δολαριακια.
Υπολογισε μεταφορικα, δασμους κτλ και μπορεις να διαπιστωσεις για τι εισαγωγικο κερδος μιλαμε.

Reaction score
5.832
Απάντηση: Σταθεροποιητής Τάσης

Eδω και δυο χρονια πηρα ενα PACO SWR-2000VA με 35ευρο απο γνωστο καταστημα ηλεκτρονικων και κανει αψογα την δουλεια του.
Eμφανισιακα μικρεs διαφορεs απο αυτο που εχειs βρει!!
Mαλλον ο εν λογω κυριοs ψαχνει για κοροιδα!!!!!!!!!

Reaction score
3.085
Προσοχή στην μέγιστη ισχύ

Οι σταθεροποιητές τάσης, σαν συσκευές επαναδιαμόρφωσης του ρεύματος, υπακούουν στην λογική όλων των συσκευών ισχύος.

Δηλαδή, αν οι συσκευές κατανάλωσης είναι 100W, ο σταθεροποιητής θα ήταν καλό να δέχεται τουλάχιστον 1.5 φορές παραπάνω και ακόμα καλύτερα 2 φορές παραπάνω σε ισχύ.

Και επειδή οι σταθεροποιητές εκφράζουν την ισχύ όχι σε Watts αλλά σε Volt-Amperes, το νούμερο σε Volt-Amperes (VA) πρέπει να είναι μίνιμουμ 1.5 φορές και καλύτερα 1.7 ~ 1.9 φορές μεγαλύτερο από αυτό σε Watts του συνόλου των συσκευών μας.

Ήτοι, αν έχεις 3 συσκευές συνολικής ισχύος 300 Watts, ο σταθεροποιητής είναι καλό να είναι τουλάχιστον 300x1.5=450 Watts ή 450x1.7= 765 VA (στρογγυλοποιημένο -> 800 VA).

Reaction score
0
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά η ερώτηση αφορούσε τον συγκεκριμένο σταθεροποιητή τάσης
(vmark crv-3000va) και κατά πόσο έχει δοκιμαστεί από κάποιον.
Τώρα πως η κουβέντα πήγε στα ups δεν ξέρω.

Reaction score
50
Βασσίλη sorry, συνέχισα την κουβέντα με UPS καθότι το θεώρησα σχετικό, εφόσον είχαμε φτάσει σε σημείο να συζητάμε γενικά χαρακτηριστικά σταθεροποιητών τάσης. Θα βάλω τα περί UPS σε ξεχωριστό thread.

Reaction score
13
Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό για ένα αξιόπιστο και δοκιμασμένο σταθεροποιητή τάσης.
Τα μηχανήματα που έχω είναι τα κλασσικά για ένα απλό home cinema (ενισχυτής, τηλεόραση, dvd, sub).

κατά την αναζήτηση βρήκα ένα μηχάνημα το οποίο εκθειάζεται εδώ
http://www.audiocraftworks.gr/gr/pages/news/offers/cvr3000.htm

το οποίο είναι σε μια λογική τιμή μέχρι να δει κάποιος το επόμενο link
http://www.sdac.gr/e-shop/product_i...=1892&osCsid=e7e0d3d42577d0eca40566be5d7583c5

Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για το ίδιο μηχάνημα οπότε έχω δυο ερωτήματα.

Α. Έχει δοκιμάσει κάποιος το μηχάνημα και αν ναι είναι ικανοποιημένος?
Β. Αν είναι τα ίδια μηχανήματα προς τι η τόσο μεγάλη διαφορά τιμής?

Ευχαριστώ

Εκ μερους της Audio Craftworks σε ευχαριστω που μου δινεις την ευκαιρια να αναφερω τα παρακατω :

- To CVR 3000 VA της εταιρεiας V-mark που διατιθεται απο την εταιρεια μας πανω απο διετια, κοστολογηθηκε αναλογικα με την τιμη χονδρικης που οριστηκε απο τον προμηθευτη μας.

- Το προιον αυτο, οπως και αλλα απο την Απω Ανατολη, αποδεικνυεται οτι, καλως ή κακως, εισαγεται απο περισσοτερους του ενος κεντρικους εισαγωγεις, εκ των οποιων ο καθενας ακολουθει διαφορετικη πολιτικη τιμολογησης.

- Το γεγονος οτι μια αλλη επιχειρηση μπορει και επιτυγχανει χαμηλοτερη τιμη λιανικης, αφενος δεν αποτελει εκπληξη οταν η διακινηση προιοντων απο την Απω Ανατολη, ως γνωστον δεν υπακουει σε στανταρ κανονες. Αφετερου το προιον του ανταγωνισμου πιθανα εντασσεται σε καποια παρτιδα αγορασμενη υπο το καθεστως προσφορας / εκκαθαρισης υπαρχοντος στοκ, εκ μερους του εργοστασιου, εν οψει της κυκλοφοριας του ΝΕΟΥ αντιστοιχου μοντελου, που αναμενεται να αντικαταστησει το CVR3000VA.

- Αναγγελια του νεου μοντελου και πληροφοριες για την πιο ελκυστικη μορφη και χαρακτηριστικα του, υπαρχουν ηδη απο τον Μαρτιο του 2008 δημοσιευμενα στα ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ του website της Audio Craftworks.
Παρακαλω δειτε εδω αμεσα διοτι το περιεχομενο της σελιδας αυτης ανανεωνεται σε μηνιαια βαση και συντομα θα πρεπει να αλλαξει.
http://www.AudioCraftworks.gr/gr/pages/news/news.htm
στην προσπαθεια να κραταμε τους πελατες μας εγκαιρα ενημερους και να τους γνωστοποιουμε τις εξελίξεις της αγορας, ωστε να κινηθουν αναλογως.

- Με βαση την παραπανω εξελιξη εχουμε διακοψει προ πολλου την ανανεωση του στοκ του CVR3000VA και βρισκομαστε σε αναμονη του νεου μοντελου, που δυστυχως, για μας και για σας, εχει ηδη καθυστερησει αρκετα, λογω ανωμαλιων στην λειτουργια των Λιμενικων εγκαταστασεων, και για αλλους τυπικους λογους (πχ μεταφραση του owners manual, απαραιτητη για την εκδοση του CE mark)

Ευχαριστω - Μιχαλης Σπερτος - Audio Craftworks

Reaction score
13
Αφου ο κωδικος ειναι ιδιος αρα μιλαμε για το ιδιο μηχανημα. Τωρα για την διαφορα της τιμες....... το ενα καταστημα απευθυνετε σε κομπιουτεραδες και το αλλο σε μουσικοφιλους.

Στην τελευταια εκθεση εικονας & ηχου υπηρχε ενας σταθεροποιητης (ο μοναδικος) που τον πουλαγαν σχεδων 600 ευρω (τον εχει παρουσιασει και το περιοδικο ηχος). Η τιμη που τον πουλαει το εργοστασιο στην κινα (με το οποιο ηρθα σε επαφη) ηταν περιπου 80 δολαριακια.
Υπολογισε μεταφορικα, δασμους κτλ και μπορεις να διαπιστωσεις για τι εισαγωγικο κερδος μιλαμε.

1) Και δεν αγοραζες δυο-τρια ?
Κανενα Κινεζικο εργοστασιο δεν πουλαει λιγοτερα απο 100 εως 300 κομματια ? Παρακαλω φροντισε να το μαθεις αυτο και μετα μπορεις να το επιβεβαιωσεις ή να το διαψευσεις.

2) Στα διαφορα κοστη προσθεσε και το κοστος για εκδοση CE conformity. Βεβαια μπορει ενα ειδος να αποκτησει δικαιωμα αναρτησης CE mark με απλη επισυναψη μιας υπευθυνης δηλωσης του κατασκευαστη ή εισαγωγεα, αλλα κανεις σοβαρος δεν θα ακολουθουσε αυτον τον τροπο.
Ξερεις ποσο κοστιζει η εκδοση κανονικου CE conformity ?
Ξερεις ποσο φτηνοτερα μπορει να πωλειται μια τετοια συσκευη εαν δεν εχει το CE mark ?
Μη μου πεις οτι δεν σε ενδιαφερει αυτος ο ελεγχος. Με τα Ηλεκτρικα ειδη δεν μπορει να παιζει κανεις ....

3) Παραπερα υπαρχουν και αλλες μαιμουδιες με ορισμενα Κινεζικα.
Παραδειγμα : Επωνυμος Δυτικος κατασκευαστης ερχεται σε επαφη με Κινεζικο εργοστασιο και συμφωνουν για παραγωγη φασον μιας συσκευης σε σχεδιαση και στις προδιαγραφες του Επωνυμου οικου.
Παραδιδουν λοιπον τα σχεδια και την τεχνογνωσια στους Κινεζους και κλεινουν συμφωνια για πχ 1000 κομματια, που θα διαθεσει ο Δυτικος οικος μεσα απο το δικτυο αντιπροσωπων του, και θα καλυψει με την εγγυηση του.
Μετα απο την παραδοση και της τελευταιας παρτιδας (ή και παραλληλα) ο Κινεζος λαθρα παραγει το ιδιο προιον βαφτιζοντας το με αλλο ονομα και το διοχετευει στην αγορα μεσα απο δικο του δικτυο, ή προς καθε ενδιαφερομενο που μπορει να υποστηριξει συγκεκριμενη ποσοτητα, χωρις εγκριση τυπου ή εγγυηση, μερικοι ακομη και μεσω Ebay χερι με χερι, στα μισα λεφτα και παρακατω.

Συγκεκριμενος λαμπατος Ενισχυτης που κυκλοφορουσε (και κυκλοφορει) στην Ελληνικη αγορα με Γερμανικη επωνυμια αρχικα, ειναι γνωστος με αλλες 3-4 εμπορικες ονομασιες και διατιθεται ανα την Ελλαδα, την Ευρωπη και το Ιντερνετ, σε διαφορες τιμες.
Μιλαω για το ιδιο ακριβως προιον.
Βεβαιως στο ιδιο σεναριο υπαρχουν κι αλλοι.
Οσοι τολμηροι επωφεληθειτε.
Εαν παθει κατι ή δεν δουλευει απο την αρχη (οπως μου εχει τυχει με ενα "ψαθί") μην εκπλαγειτε.
Στοιχεια στην διαθεση οποιουδηποτε ενδιαφερομενου με ΡΜ.

Τελος φιλικη παρακληση προς ορισμενους να εξεταζουν καλα τα πραγματα πριν γραψουν βαρεις χαρακτηρισμους.

Reaction score
5
1) Και δεν αγοραζες δυο-τρια ?
Κανενα Κινεζικο εργοστασιο δεν πουλαει λιγοτερα απο 100 εως 300 κομματια ? Παρακαλω φροντισε να το μαθεις αυτο και μετα μπορεις να το επιβεβαιωσεις ή να το διαψευσεις.

2) Στα διαφορα κοστη προσθεσε και το κοστος για εκδοση CE conformity. Βεβαια μπορει ενα ειδος να αποκτησει δικαιωμα αναρτησης CE mark με απλη επισυναψη μιας υπευθυνης δηλωσης του κατασκευαστη ή εισαγωγεα, αλλα κανεις σοβαρος δεν θα ακολουθουσε αυτον τον τροπο.
Ξερεις ποσο κοστιζει η εκδοση κανονικου CE conformity ?
Ξερεις ποσο φτηνοτερα μπορει να πωλειται μια τετοια συσκευη εαν δεν εχει το CE mark ?
Μη μου πεις οτι δεν σε ενδιαφερει αυτος ο ελεγχος. Με τα Ηλεκτρικα ειδη δεν μπορει να παιζει κανεις ....

3) Παραπερα υπαρχουν και αλλες μαιμουδιες με ορισμενα Κινεζικα.
Παραδειγμα : Επωνυμος Δυτικος κατασκευαστης ερχεται σε επαφη με Κινεζικο εργοστασιο και συμφωνουν για παραγωγη φασον μιας συσκευης σε σχεδιαση και στις προδιαγραφες του Επωνυμου οικου.
Παραδιδουν λοιπον τα σχεδια και την τεχνογνωσια στους Κινεζους και κλεινουν συμφωνια για πχ 1000 κομματια, που θα διαθεσει ο Δυτικος οικος μεσα απο το δικτυο αντιπροσωπων του, και θα καλυψει με την εγγυηση του.
Μετα απο την παραδοση και της τελευταιας παρτιδας (ή και παραλληλα) ο Κινεζος λαθρα παραγει το ιδιο προιον βαφτιζοντας το με αλλο ονομα και το διοχετευει στην αγορα μεσα απο δικο του δικτυο, ή προς καθε ενδιαφερομενο που μπορει να υποστηριξει συγκεκριμενη ποσοτητα, χωρις εγκριση τυπου ή εγγυηση, μερικοι ακομη και μεσω Ebay χερι με χερι, στα μισα λεφτα και παρακατω.

Συγκεκριμενος λαμπατος Ενισχυτης που κυκλοφορουσε (και κυκλοφορει) στην Ελληνικη αγορα με Γερμανικη επωνυμια αρχικα, ειναι γνωστος με αλλες 3-4 εμπορικες ονομασιες και διατιθεται ανα την Ελλαδα, την Ευρωπη και το Ιντερνετ, σε διαφορες τιμες.
Μιλαω για το ιδιο ακριβως προιον.
Βεβαιως στο ιδιο σεναριο υπαρχουν κι αλλοι.
Οσοι τολμηροι επωφεληθειτε.
Εαν παθει κατι ή δεν δουλευει απο την αρχη (οπως μου εχει τυχει με ενα "ψαθί") μην εκπλαγειτε.
Στοιχεια στην διαθεση οποιουδηποτε ενδιαφερομενου με ΡΜ.

Τελος φιλικη παρακληση προς ορισμενους να εξεταζουν καλα τα πραγματα πριν γραψουν βαρεις χαρακτηρισμους.
Πρωτα απο ολα να ενημερωσω οτι τυχαινει να ειμαι εμπορος και εχω αρκετη πειρα σε εισαγωγες ειδικα απο Κινα και ερχομαι σε επαφη με εργοστασια σε εβδομαδιαια βαση.
1. Τα εργοστασια θελουν να κανεις παραγγελεια ποσοτητα αλλα οταν ζητησεις ενα κοματι ως δειγμα δεν αρνουνται να σου δωσουν. Εκτος απο αυτο πολλα εργοστασια εχουν δικους τους exporter για τις μικρες ποσοτητες ετσι ωστε να μην χανουν πελατες. Στην δικη μου περιπτωση εγω ηρθα σε επαφη μαζι τους και τους ζητησα 1 ή 2 κομματια σαν δειγμα και δεν μου το αρνηθηκαν. Υπαρχει και αλληλογραφια η οποια ειναι διαθεσημη (με μοντελα τιμες κτλ).
2. Ειναι αληθεια οτι πλεον χρειαζετε το CE σε καθε ηλεκτρικη συσκευη που εισαγαγετε. Το εργοστασιο με το οποιο ηρθα σε επαφη διαθετει πιστοποιηση CE στα προιοντα του, και το συγκεκριμενο αντικειμενο αναφερει "Compliant Standards: CE, EN60950, EN55024
". Το site του εργοστασιου και αυτο στην διαθεση σας για να το διαπιστωσετε. Ο λογος που δεν το αναφερω ειναι για να μην εκθεσω την εταιρια για την οποια μιλησα παραπανω μιας και μετα θα ειναι ευκολο να βρεθει για ποιο αντικειμενο μιλαω.
3. Αυτο το λαθος (να δωσουν τεχνογνωσια) το εκαναν παρα πολλοι σε παρα πολλους κλαδους. Δεν υπολογισαν τοτε οτι θα το βρουν απεναντι τους.

Reaction score
3.085
Τα εμπορικής φύσεως είναι ενδιαφέροντα, αλλά.....

Ενδιαφέροντα τα παραπάνω, αλλά τον απλό καταναλωτή και τα μέλη του AVsite βεβαίως, ενδιαφέρουν:

- Τα καθαρά τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, ώστε να επιλέξει το καταλληλότερο, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.
- Η τελική τιμή αγοράς του.
- Η εγγύηση που του παρέχεται, είτε αυτή είναι από το μαγαζί, είτε από τον εμπορικό οίκο είτε από την αντιπροσωπία.

Γι αυτό καλό είναι να εστιάζουμε τις απόψεις μας σε αυτά, ώστε να μην ξεφεύγει το θέμα.

Έτσι τουλάχιστον νομίζω. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με παρακαλώ.

Reaction score
2
Εκ μερους της Audio Craftworks σε ευχαριστω που μου δινεις την ευκαιρια να αναφερω τα παρακατω :

- To CVR 3000 VA της εταιρεiας V-mark που διατιθεται απο την εταιρεια μας πανω απο διετια, κοστολογηθηκε αναλογικα με την τιμη χονδρικης που οριστηκε απο τον προμηθευτη μας.

- Το προιον αυτο, οπως και αλλα απο την Απω Ανατολη, αποδεικνυεται οτι, καλως ή κακως, εισαγεται απο περισσοτερους του ενος κεντρικους εισαγωγεις, εκ των οποιων ο καθενας ακολουθει διαφορετικη πολιτικη τιμολογησης.

- Το γεγονος οτι μια αλλη επιχειρηση μπορει και επιτυγχανει χαμηλοτερη τιμη λιανικης, αφενος δεν αποτελει εκπληξη οταν η διακινηση προιοντων απο την Απω Ανατολη, ως γνωστον δεν υπακουει σε στανταρ κανονες. Αφετερου το προιον του ανταγωνισμου πιθανα εντασσεται σε καποια παρτιδα αγορασμενη υπο το καθεστως προσφορας / εκκαθαρισης υπαρχοντος στοκ, εκ μερους του εργοστασιου, εν οψει της κυκλοφοριας του ΝΕΟΥ αντιστοιχου μοντελου, που αναμενεται να αντικαταστησει το CVR3000VA.

- Αναγγελια του νεου μοντελου και πληροφοριες για την πιο ελκυστικη μορφη και χαρακτηριστικα του, υπαρχουν ηδη απο τον Μαρτιο του 2008 δημοσιευμενα στα ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ του website της Audio Craftworks.
Παρακαλω δειτε εδω αμεσα διοτι το περιεχομενο της σελιδας αυτης ανανεωνεται σε μηνιαια βαση και συντομα θα πρεπει να αλλαξει.
στην προσπαθεια να κραταμε τους πελατες μας εγκαιρα ενημερους και να τους γνωστοποιουμε τις εξελίξεις της αγορας, ωστε να κινηθουν αναλογως.

- Με βαση την παραπανω εξελιξη εχουμε διακοψει προ πολλου την ανανεωση του στοκ του CVR3000VA και βρισκομαστε σε αναμονη του νεου μοντελου, που δυστυχως, για μας και για σας, εχει ηδη καθυστερησει αρκετα, λογω ανωμαλιων στην λειτουργια των Λιμενικων εγκαταστασεων, και για αλλους τυπικους λογους (πχ μεταφραση του owners manual, απαραιτητη για την εκδοση του CE mark)

Ευχαριστω - Μιχαλης Σπερτος - Audio Craftworks
Θα ηταν συνετο ομως και στο επομενο μοντελο να μην εμφανιστουν παρομια περιστατικα γιατι και <<χωρις>> να φταιτε χαλατε το ονομα σας.Οσο για το ce mark δεν νομιζω και το αλλο μηχανημα να μην ειχε,αφου λετε οτι ειναι απαραιτητο.Μαλλον θα επρεπε και στο καινουργιο μοντελο να <<φτιαξει>> λιγο η τιμη.Τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη δεν μπορει να ειναι λογο προσφορας......φιλικα

Reaction score
13
Θα ηταν συνετο ομως και στο επομενο μοντελο να μην εμφανιστουν παρομια περιστατικα γιατι και <<χωρις>> να φταιτε χαλατε το ονομα σας.Οσο για το ce mark δεν νομιζω και το αλλο μηχανημα να μην ειχε,αφου λετε οτι ειναι απαραιτητο.Μαλλον θα επρεπε και στο καινουργιο μοντελο να <<φτιαξει>> λιγο η τιμη.Τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη δεν μπορει να ειναι λογο προσφορας......φιλικα

Μιας και με βαζετε σε ρολο απολογουμενου, με σαφεις υπαινιγμους για το ονομα μου εχω να πω τα εξης και μπορειτε, εαν εχετε την φιλικη διαθεση που δηλωνετε να τα δεχτειτε ή να τα απορριψετε, καθως δεν εχω αλλο τροπο να σας πεισω.

1) Τα CVR3000VA που εχω διαθεσει, τα αγορασα προ 2ετιας περιπου, στην διπλασια τιμη απ' οτι πωλουνται σημερα αλλου (δηλαδη περι τα 160 Ε)

2) Στην πορεια, και μαλιστα κατα τους πρωτους μηνες τπου 2008, ο δικος μου προμηθευτης τουλαχιστον, εβαλε τα CVR3000 σε μια θεαματικοτατη προσφορα. Ειχε τους λογους του εξαλλου. Σε εκεινη την φαση εγω ειχα λιγα κομματια στοκ και αποφασισα οτι, προσφορα - ξεπροσφορα, δεν θα στοκαριζα κι αλλα CVR, την στιγμη που περιμενα ηδη το νεοτερο μοντελο.
Το νεοτερο μοντελο εισαγεται απο τον συγκεκριμενο προμηθευτη μετα απο δικη μου πρωτοβουλια και συννενοηση, η οποια με την σειρα της οφειλεται σε απαιτηση ορισμενων πελατων μου για κατι πιο εμφανισιμο και πιο συμβατο με τον υπολοιπο AUDIO εξοπλισμο τους.

3) Αρχικα το πρωτο CVR αγοραστηκε για δικες μου εργαστηριακες αναγκες. Περασε μια σειρα απο σκληρα τεστ, μετα τα οποια πεισθηκα για το αληθες των χαρακτηριστικων που δηλωνονται (ή δεν δηλωνονται) και για την προοπτικη να αποδειχθη αξιοπιστο το μηχανημα σε βαθος χρονου.

4) Επειδη ηθελα να τεσταρω τους Ενισχυτες μου κατω απο ακραιες συνθηκες τροφοδοσιας του δικτυου, εξετασα κυκλωματικα την πρωτη συσκευη-δειγμα με σκοπο να βρω τροπο να ρυθμιζω χειροκινητα την Ταση εξοδου. Βρηκα οτι με την τοποθετηση ενος μικροεξαρτηματος ειναι δυνατη η ρυθμιση της Τασης Εξοδου απο 175 - 245 Volt.

Εκτοτε ολα τα μηχανηματα που διατεθηκαν απο την Audio Craftworks, εχουν δεχτει ενα προς ενα αυτο το modification, ωστε να παραδιδονται στον ενδιαφερομενο με την Ταση Εξοδου σεταρισμενη στα 230 volt[/B%5

Reaction score
0
Χωρίς να θέλω να γίνομαι προκλητικός η τιμή των 228 ευρώ που πωλείται σήμερα είναι 68 ευρώ πάνω από τα 160 ευρώ που αγοράστηκε δηλαδή ποσοστό 42,5% πάνω.

Reaction score
13
Χωρίς να θέλω να γίνομαι προκλητικός η τιμή των 228 ευρώ που πωλείται σήμερα είναι 68 ευρώ πάνω από τα 160 ευρώ που αγοράστηκε δηλαδή ποσοστό 42,5% πάνω.

"ολα τα μηχανηματα που διατεθηκαν απο την Audio Craftworks, εχουν δεχτει ενα προς ενα αυτο το modification, ωστε να παραδιδονται στον ενδιαφερομενο με την Ταση Εξοδου σεταρισμενη στα 230 volt"

Αυτο προυποθετει μια ωρα δουλεια, και ενα μικροεξαρτημα.
Παιδια αρκετα. Ειναι πρωτοφανες να παζαρευουμε τιμες και τιμολογησεις απο τα φορα.
Παρολα αυτα προσπαθησα να εξηγηθω.
Ομως δεν θα επανελθω.
Ουτως ή αλλως ποτε δεν συνηθιζα να επισκεπτομαι αυτην την κατηγορια του φορουμ.
Εαν θελει κανεις κατι ας στειλει ΡΜ.

Για το KDS 3000 και KDS 5000 VA εδω.

Μετα απο νεωτερη σκεψη οτιδηποτε αντιπροσωπευει εξτρα εργασια ή εξτρα εξοπλισμο, στα καινουργια δεν θα ενσωματωνεται στην τιμη τους (οπως συνεβη με τα CVR), αλλα θα λογιζεται σαν option, ωστε να υπαρχει τροπος συγκρισης με τις τιμες αλλων καταστηματων.

Reaction score
5
To kds3000 το ειχα παρει περυσι. Τιμη λιανικης τοτε 180 ευρω (εγω το ειχα παρει σε τιμη χονδρικης 125 ευρω). Τωρα η τιμη του εχει πεσει λιγο στα 152 ευρω περιπου (οποιος θελει του δινω και το site να το δει).

Reaction score
13
Ναι αλλά εδώ λέει ότι αναμένεται για τέλη Μαϊου. Τώρα αρχές Ιουλίου έχει έρθει; Αν ναι σε τί τιμή βρίσκεται;
Εδω και αρκετες μερες δεν λεει τελη Μαιου.
Πρεπει να πατησετε "Ανανεωση" για να βρεθειτε στα "Νεα Ιουνιου-Ιουλιου"
Λεει λοιπον τελη Ιουλιου, και διαφορα αλλα.
Δυστυχως το ποτε θα τα εχω δεν το ρυθμιζω εγω.
Επισης η τιμη του θα ειναι ΣΑΦΩΣ υψηλοτερη της τελευταιας απο αυτες που αναφερει ο Mr Rebelos.
Ακομη και η ενδεικτικη τιμη χονδρικης (=για πολλα κομματια) ειναι αρκετα υψηλοτερη της κατα τον Mr Rebelos τελευταιας τιμης λιανικης.

Ωστοσο υπαρχει ενα ακομη ζητημα.
Τα μοντελα KDS εμφανιστηκαν ως νεα μοντελα στο Site της V-mark περι τον Φεβρουαριο του 2008, και ακομη βρισκονται εκει στο New products - Σελιδα 4.

http://www.vmarkpower.com/diyhp/7558/enus/newprod-4.html

Πως γινεται να το εχει αγορασει κανεις πριν ενα χρονο, οπως λεει ο Mr Rebelos ?
Προσωπικα δεν αμφιβαλλω για τα λεγομενα του, αρα κατι αλλο πρεπει να τρεχει εδω.

Υπαρχει και η εξης εκδοχη

Features:
Elegant stabilizer for AV system
Microprocessor control
Dynamic VFD display
High precision regulate
Smart digital icon display
Extreme high voltage protection
Overload protection
Output short circuit protection
Delay time selectable
Regulate precision selectable
Surge, Spike and Lightning Protection*
Global Voltage Customization*
220V/230V/240V/110V/115V/120V
*Customize option. Contact Vmark for specifications and availability
Power:3000VA/5000VA
Item no. KDS-5000
Weight 21 KG/PC
Net Weight 19.8 KG/PC
L x W x H 19 x 48.5 x 40 CM
Min. Order Qty. 300 PC

Οι υπογραμμισεις (bold) δικες μου

Reaction score
13
Βασιλη δες αυτο και εαν θελεις σχολιασε το ποσοστο κερδους οπως εκανες και για μενα.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=702806&postcount=16

Reaction score
5
Χωρις να θελω να κανω διαφημιση στο καταστημα, το ειχα πρωτοδει εδω http://www.amarad.gr/full_product.php?prod_id=KDS-3KV .
Το αγορασα ομως απο καταστημα που συνεργαζομαι και οχι απο αυτο. Μπορει καποιος να ρωτησει ποσο καιρο το εχουν διαθεσιμο. Αυτο που θα μπορουσα να κανω εγω ειναι να βρω το τιμολογιο και να βρω την ακριβη ημερομηνια που το αγορασα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.387
Members
38.310
Νεότερο μέλος
Ewa