- Reaction score
- 12.853
Νάσαι καλά Μάνο πολύ καλό.
Όλα τα καταλαβαίνεις βλέπω... Το πιάσατε το υπονοούμενο του Μιχάλη?:138::138::138:Υποψιαζομαι οτι ο αποστολεας δεν θα ειναι και
κανενας "DIY που δεν τον ξερει ουτε η μανα του"
Αχουυυ ο κροίσος! :137:Επειδη η ιστορια φαινεται να παρατραβαει, και πρεπει καποτε να πουμε τα πραματα με το ονομα τους, και επειδη το ποιος ειναι πισω απο το μηνυμα στον Τσαρουχα το καταλαβαν ακομη και ανθρωποι που δεν με ξερουν προσωπικα, (βλεπε μηνυμα για τον κροισο με τρια γραμματα) αλλα κυριως γιατι δεν θελω να με περασετε για κανενα φλωρο, δεν μπορω να κρυβομαι πια πισω απο το δαχτυλο μου, και παραδεχομαι δημοσιως.
ΝΑΙ. ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ P.M. ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΟΥΧΑ
Δεν τον γουσταρω ρε παιδι μου πως να το κανουμε. Του το εγραψα λοιπον και ξαλαφρωσα, και δεν παιρνω τιποτα πισω εκτος απο απο κει που πανω στα νευρα μου εγραψα οτι θα εχει ασχημα ξεμπερδεματα. Αυτο το παιρνω πισω, και του λεω οτι μαζι μου δεν ξεμπερδευει με τιποτα.
Υ.Γ. Και πουσαι Τσαρουχα, και να μην κατεβεις στην εκθεση hi-end δεν μου την γλυτωνεις.
Θα ανεβω εγω στην εκθεση Θεσσαλονικης του χρονου, και θα σε σκισω μεσα στην εδρα σου
Φλωρο ποτε!αλλα κυριως γιατι δεν θελω να με περασετε για κανενα φλωρο,..
Αρχισυντάκτη, behave..:Φλωρο ποτε!
Ρομπα ομως, αυτη ειναι μια αλλη ιστορια:142:
Ρε συ Νικολα δειξε οικτο.
Για να περασει αυτο το μηνυμα των 5 γραμμων δακτυλογραφουσε
απο το πρωι.:137:
Και η ερώτηση:... Ή κάνει συγκεκριμένο τι θέλει να πει, οπότε μπορεί να έχει και δίκιο, ή περιμένει να πάρει άλλη τροπή η συζήτηση μέχρι να ξαναγράψει, οπότε είναι εγκάθετος (Αρτέμης Μάτσας). :125:
Ακούω ...Αν κατάλαβα καλά και κριτικάρεις κάποιους που έγραψαν ήδη στο παρόν νήμα, γράψε συγκεκριμένα σε πόσους και ποιους αναφέρεσαι. :421:
Ρε συ άστο το παλικάρι. Άμα ήξερε τι έλεγε θα είχε και νόημα να ασχολείσαι.Ακούω ...
Ρε Θανάση, κανείς δεν είπε ότι είναι κακός άνθρωπος. Μάλλον όμως είναι περιορισμένης ευθύνης. Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες χωρίς την παραμικρή αντίδραση, δηλαδή τώρα που ηρέμησε, να πάρει πίσω τα λόγια που έγραψε πάνω στα νεύρα του όπως λες. Και ενώ θα μπορούσε να ζητήσει μια συγνώμη και να αποκαταστήσει μέρος της ζημιάς που έκανε στον εαυτό του (την ευκαιρία του την έδωσα), προτιμά να παρακολουθεί έναν σιωπηλό διασυρμό (κακά τα ψέματα, όλοι ξέρουν ποιός είναι), απαθέστατα, κάνοντας μάλιστα κι άλλες ταρζανιές δεξιά - αριστερά. Ποιά νεύρα της στιγμής και πράσσινα άλογα. Μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά. Προσπαθείς να βρεις κοινή λογική εκεί που βασιλεύει το σκοτάδι το μαύρο και το απόλυτο κενό.βρε αφειστε τον ανθρωπο
πανω στα νευρα του το γραψε
ποσες φορες εχω πει εγω οτι θα σκοτωσω την γυναικα μου - οχι οτι δεν θα το κανω καποτε.
ετσι τουλαχιστον πιστευω, δεν εχω μιλησει μαζι του