Πληροφορίες και γνώμες για αγορά AVR.

Reaction score
7
Απάντηση: Πληροφορίες και γνώμες για αγορά AVR.

Για τους harman ξερουμε απο τροφοδοτικα τι γινεται?
Πσείρα δες και δώ που το είχα ποστάρει και στο αντίστοιχο thread των Harman. Πρόσεξε τον πίνακα με μετρήσεις ισχύος με όλα τα κανάλια οδηγούμενα.

Reaction score
4

Απο οτι καταλαβαινω ο 663 παει καλυτερα σε δικαναλο αλλα οταν οδηγηθουν ολα τα καναλια μαζι τοτε ο harman βγαινει καθαρα μπροστα.
Ειπαμε οτι ο harman εχει pre outs για ολα τα καναλια ε?

Reaction score
7

Απο οτι καταλαβαινω ο 663 παει καλυτερα σε δικαναλο αλλα οταν οδηγηθουν ολα τα καναλια μαζι τοτε ο harman βγαινει καθαρα μπροστα.
Ειπαμε οτι ο harman εχει pre outs για ολα τα καναλια ε?
Ο Yamaha βγάζει περισσότερα watt σε δικάναλη λειτουργία αλλά δεν ξέρω πόσο καλά θα τα καταφέρνει με δύσκολα φορτία ή σε περιπτώσεις που κατεβαίνει πολύ χαμηλά η εμπέδηση του ηχείου. Ο Harman από την άλλη βγάζει σαφώς λιγότερα watt αλλά πιστεύω ότι θα έχει καλύτερη οδήγηση. Αύριο μάλλον θα τον έχω και γώ σπίτι οπότε θα τον δώ στην πράξη και επίσης θα τον συγκρίνω με τα 50 Watt του μικρού NAD που έχω, ο οποίος μου έχει αποδείξει ότι αυτά τα λίγα watt που βγάζει έχουν τρελό τσαμπουκά. Επίσης έχει κεράσει τσάι κάτι πιονέρους A/V με 100 watt στο κανάλι που οι κατοχοί τους το θεωρούσαν αδιανόητο. Θα σας πώ εντυπώσεις όσο πιο σύντομα μπορώ.
Ο Harman ναι, έχει pre-outs για να συνδέσεις τελικούς όπως και ο Yammy.

Reaction score
4

Επίσης έχει κεράσει τσάι κάτι πιονέρους A/V με 100 watt στο κανάλι που οι κατοχοί τους το θεωρούσαν αδιανόητο. Θα σας πώ εντυπώσεις όσο πιο σύντομα μπορώ.
Καλα ηρθε φιλος με τον Pioneer AX10 σπιτι για να τον ακουσουμε.
Μετα που τον ακουσαμε του ειπα να βαλουμε και λιγο τον trends.
Κοντεψε να βαλει τα κλαματα ο αμοιρος. :142:
Σε πολυκαναλο ομως ηταν πολυ καλος.

Προσωπικα θελω τα "καλα" watt για πολυκαναλο και μονο , αφου για δικαναλο θα τον εχω για προενισχυτη.

Περιμενω με αγωνια να μας πεις ηχητικες εντυπωσεις!!!

Reaction score
7

Καλα ηρθε φιλος με τον Pioneer AX10 σπιτι για να τον ακουσουμε.
Μετα που τον ακουσαμε του ειπα να βαλουμε και λιγο τον trends.
Κοντεψε να βαλει τα κλαματα ο αμοιρος. :142:
Σε πολυκαναλο ομως ηταν πολυ καλος.

Προσωπικα θελω τα "καλα" watt για πολυκαναλο και μονο , αφου για δικαναλο θα τον εχω για προενισχυτη.

Περιμενω με αγωνια να μας πεις ηχητικες εντυπωσεις!!!
Έτσι ακριβώς είναι με τα watt...πολλές φορές εντυπωσιάζουν.
Με βάση λοιπόν τις...εκκολαπτόμενες ανάγκες σου :137:, θα σου πρότεινα και σένα AVR255...αλλά κάτσε να μου έρθει πρώτα για να σου πώ και στα σίγουρα.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.543
Μιλωντας σημερα με γνωστο καταστημα, μη με ρωτησετε ποιο, μου ειπε οτι οι κονσουμερ μαρκες(denon yamy pioneer k.l.p.) εχουν πιο καινουργια τσιπακια απο τις λεγομενες "χαι εντ" εταιρεις, και του 255 συμπεριλαμβανομενου, στις χαμηλες κατηγοριες (περιπου 700Ε) τιμης.
Δεν το γνωριζω, αλλα μπορει και να εχει δικιο αν θυμηθουμε οτι καπια ακριβα μηχανηματα (στο μυαλο μου ερχεται ο Nad), se ακριβους προσεσορες, ερχονται χωρις π.χ. hdmi.

Reaction score
2
Επειδή είμαι και εγώ υποψήφιος για τον AVR 255 σας πληροφορώ ότι δεν υστερεί καθόλου και σε επίπεδο τσιπ γιατί το τμήμα video φοράει τον γνωστό DCDi Faroudja Cinema,όπου πιστευώ για την κατηγορία της τιμής δεν θα τοποθετούσαν κάτι παραπάνω.Στον ήχο τώρα φοράει το πολύ καλό Cirrus Logic® CS 49700 32-bit DSP processor που νομίζω οτι κάνει τα πάντα.Βάσει της τιμής που παίζει σε γνωστό ιντερνετομάγαζο (549ευρώ) πιστεύω οτι είναι σχεδόν μονόδρομος γιαυτό το budget.

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Πληροφορίες και γνώμες για αγορά AVR.

Μιλωντας σημερα με γνωστο καταστημα, μη με ρωτησετε ποιο, μου ειπε οτι οι κονσουμερ μαρκες(denon yamy pioneer k.l.p.) εχουν πιο καινουργια τσιπακια απο τις λεγομενες "χαι εντ" εταιρεις, και του 255 συμπεριλαμβανομενου, στις χαμηλες κατηγοριες (περιπου 700Ε) τιμης.
Δεν το γνωριζω, αλλα μπορει και να εχει δικιο αν θυμηθουμε οτι καπια ακριβα μηχανηματα (στο μυαλο μου ερχεται ο Nad), se ακριβους προσεσορες, ερχονται χωρις π.χ. hdmi.
Με τον AVR255 δεν ισχύει κάτι τέτοιο, άσε που και η Harman/Kardon αν κρίνω από τα σημερινά της μηχανήματα δεν είναι Hi-End όπως ήταν κάποτε...εξάλλου η Harman International για Hi-End καταστάσεις έχει π.χ. την Mark Levinson. Απλά δεν βγάζει τοοοοόσο Low-End μηχανήματα όπως κάποιες άλλες εταιρίες.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Η Harman ποτε δεν ηταν Hi End.
Φυσικα υπαρχει η Levinson στο γκρουπ ,αλλα στον πολυκαναλο ηχο ολοι μαθαινουν απ την ομοσταυλη Lexicon.

Reaction score
1

Αυριο με το καλο παραλαμβανω τον Onkyo και τα 5.1 ηχεια. :107:

Θα κανω το set up του ενισχυτη με το μικροφωνο που περιεχεται στη συσκευασια και θελω να ρωτησω μερικες λεπτομερειες οι οποιες ισως να ειναι και...ηλιθιες.

Για να γινει σωστο το αυτοματο set up αλλα και η ρυθμιση μετα απο μενα, πρεπει το σαλονι να ειναι πληρως εξοπλισμενο?

Τι εννοω???

θα πρεπει πχ να στρωσω απο τωρα τα χαλια που υπολογιζω να τα στρωσω σε καμμια 20αρια μερες? η δεν εχουν να κανουν με την ακουστικη του χωρου?

Τελος θα πρεπει η πορτα του σαλονιου να ειναι κλειστη ή δεν παιζει ρολο?

Sorry αν οι ερωτησεις μοιαζουν γελοιες :120: αλλα μου γεννηθηκαν σημερα με τη σκεψη οτι αυριο παραλαμβανω. :116:

Reaction score
5.672
ολα παιζουν ρολο ...
αν θα βλεπεις με ανοικτη την πορτα κανε την ισοσταθμιση με ανοικτη την πορτα .
μην σκας ομως !
οποτε αλλαζεις κατι , ξανακανεις την ισοσταθμιση !
απολαυσε το συστημα σου ... πανω απο ολα ομως !!!

Reaction score
1
Επιτελους!!!!

Μετα απο αναμονη 10 ημερων (αργια 28/10 και μ@λ@κι@ της UPS), σημερα παρελαβα τον Onkyo μου, παρεα με το iPod Dock και ενα set ηχεια 5.1 της Canton :)

Aυριο θα τα στησω και εντυπωσεις θα εχω να σας πω συντομα.

Reaction score
0
Aν και δεν σε πρόλαβα ισως θα έπρεπε να δεις και τον καινουργιο Denon 1909. Φαινεται πολύ καλό μηχάνημα και τα σχετικά σχολια των κατοχων του στο avsforum ειναι ακρως θετικά..

Οπως και να εχει καλορίζικο το νέο σου απόκτημα :107:

Reaction score
1
Tον "ειδα" τον 1909, αλλα εχουν περασει τοσες μερες που δεν θυμαμαι να σου πω γιατι τελικα επελεξα τον Οnkyo, και το λεω αυτο γιατι ειχα καταληξει αναμεσα σε αυτους τους δυο.

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αν και ακομα δεν εχω καταφερει να τον ακουσω μιας και δεν βρισκω χρονο για να τα στησω :(

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.862
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef