- Reaction score
- 8
καλοριζικος
Thx pseiras, θα πάρετε περισσότερα το σ/κ :116:Μπραβο μπραβο !!
Οπως καταλαβαινεις θελουμε και αλλο !!!!
Δεν μετατρέπει το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό, για λόγους προστασίας από την αντιγραφή.Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγάζει εικόνα απο component για τον προτζέκτορα.Δεν μπορεί να διαχειριστεί το οπτικό σήμα απο το HDMI σε component;
Επίσης ούτε ΝOVA μπορώ να δω απο το composite out στο προτζεκτορα .Γιατί;
Γεια χαρα,χμμ, το πληθος των κωδικων που κατεβασε το harmony ηταν ιλιγγιωδες και θεωρησα οτι ηταν ενημερωμενο για τα τελευταια μοντελα της harman, ή ετσι τουλαχιστον ισχυριζοταν η logitech. Σκεφτηκα λοιπον οτι το φτηνο 255 δεχεται μονο τις βασικες απο αυτες τις εντολες, δηλαδη αυτες που εχει και πανω στο δικο του remote και οτι το πληρες σετ θα δουλευει για τα πολυ μεγαλα μοντελα. Παρόλα αυτα μου εβαλες ιδεες τωρα και σκεφτομαι οτι ισως η logitech να μην ειχε κανει το update της μιας και τα μοντελα ηταν πολυ φρεσκα και ισως αν ξανακατεβασω κωδικους τωρα να εχω καλυτερη τυχη. Θα μου αρεσε να dim-αρω το vfd ή να ενεργοποιω το night listening mode με ενα πατημα αντι με δεκαπεντε...
χμμ, το πληθος των κωδικων που κατεβασε το harmony ηταν ιλιγγιωδες και θεωρησα οτι ηταν ενημερωμενο για τα τελευταια μοντελα της harman, ή ετσι τουλαχιστον ισχυριζοταν η logitech. Σκεφτηκα λοιπον οτι το φτηνο 255 δεχεται μονο τις βασικες απο αυτες τις εντολες, δηλαδη αυτες που εχει και πανω στο δικο του remote και οτι το πληρες σετ θα δουλευει για τα πολυ μεγαλα μοντελα. Παρόλα αυτα μου εβαλες ιδεες τωρα και σκεφτομαι οτι ισως η logitech να μην ειχε κανει το update της μιας και τα μοντελα ηταν πολυ φρεσκα και ισως αν ξανακατεβασω κωδικους τωρα να εχω καλυτερη τυχη. Θα μου αρεσε να dim-αρω το vfd ή να ενεργοποιω το night listening mode με ενα πατημα αντι με δεκαπεντε...