Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Reaction score
164
Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Αυτό είναι του 355, αν θυμάμαι καλά.

Πάρτον με το καλό, και μετά έλα να ζητήσεις συγγνώμη επειδή δεν με πίστεψες! :142:

Καλές αγορές!

Reaction score
7

Δεν ακουγεται ουτε με ανοιχτο καπακι.
Έχει και πικάπ ενσωματωμένο δηλαδή; :137:

Α! μιας και είπα για πικάπ...επειδή αυτός ο ενισχυτής δεν έχει Phono Input, υπάρχει κάποιο ξεφτίλα φτηνό Phono Stage για να συνδέσω ένα επίσης φτηνό πικάπ που έχω για να ακούω που και που τα βινυλιά μου;

Reaction score
7

Αυτό είναι του 355, αν θυμάμαι καλά.

Πάρτον με το καλό, και μετά έλα να ζητήσεις συγγνώμη επειδή δεν με πίστεψες!
:116: Καλά καλά θα ζητήσω ταπεινά συγνώμη :624: ....το remote του 255 το Google Photos μου το βγάζει σαν αυτό που είδες πρίν... Είναι πολύ διαφορετικό; Εσύ που το έχεις ποιά είναι η σωστή photo; Καλά όχι ότι με καίει το remote..αλλά έτσι για να πάρω μια ιδέα.

Καλές αγορές!
Thanks! :107:

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

εγώ δεν αντεξα και τον παρηγγειλα απο e-shop.Λένε Δευτέρα ή Τρίτη θα έίναι εδώ.Οσο για τον 355 παραμένει μυστήριο τι πραγματικές διαφορες έχει στην τιμή και στα χαρακτηριστικά.Στο manual αναφέρει 5 watt ανα κανάλι διαφορά.Ανέφερε και κάποιες απροσδιόριστες ,για μένα, ο Νίκος αλλα ....
Δεν μπορεις να βρισκεις τον ένα 550 και ο αλλος να πουλιεται με την ανώτερη λιανική 999 ευρώ (αυτή αναφέρει και το hitech)!!!
Καλορίζικος! Περιμένουμε και εντυπώσεις.

Όταν θα έρθει και ο δικός μου θα κάνω κανένα reviewδάκι. Και κυρίως να δώ πώς στέκεται δίπλα σε έναν φτηνό δικάναλο NAD C320BEE που έχω. Άν βέβαια παίζει μουσικά όπως ο NAD έστω και λιγότερο θα είναι μια χαρά για μένα...έχω βαρεθεί να αλλάζω καλώδια στα ηχεία μεταξύ 2κάναλου και πολυκάναλου.

Reaction score
164

το remote του 255 το Google Photos μου το βγάζει σαν αυτό που είδες πρίν... Είναι πολύ διαφορετικό; Εσύ που το έχεις ποιά είναι η σωστή photo; Καλά όχι ότι με καίει το remote..αλλά έτσι για να πάρω μια ιδέα.
Αυτό είναι το σωστό:

Του 255 έχει λιγότερα πλήκτρα, δεν έχει φωτισμό, και ο 355 έχει και ένα δεύτερο μικρότερο για τη δεύτερη ζώνη.

Reaction score
7

Αυτό είναι το σωστό:

Του 255 έχει λιγότερα πλήκτρα, δεν έχει φωτισμό, και ο 355 έχει και ένα δεύτερο μικρότερο για τη δεύτερη ζώνη.
Uhhmm...IC! Ωραία...Και αυτό Glossy είναι! :109:

Reaction score
0

να ρωτησω κατι ρε παιδια ?

ο AVR 155 μπορει να οδηγησει τα Klipsch RF 52 η θα του κατσουν στο στομαχι λετε ?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.442
Και αναρωτιεμαι, με τα 600Ε π.χ. δεν υπαρχει ενας ΣΚΕΤΟΣ προσεσορας(av προενισχυτης)??????

Reaction score
0
Ευτυχεις ιδιοκτητες, αυξανεστε και πλυθηνεστε :)

Μετα απο 3 μηνες ακροασεων εχω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την αγορα μου. Οτι του εχω ταϊσει το παιζει εντελως απροβληματιστα, οδηγει με χαρη 2 ζευγη παντελως ασυμβατων ηχειων (για front εχω 2 Xanadu της Audio Spectum, γνωστοι αμπεροφονιαδες, και πισω δυο ιδιοκατασκευες δικες μου transmission lines βασισμενες σε drivers της Fostex, ητοι λιγα watt και ευαισθησια > 93 dB), ειναι ομορφος και εμπνεει εμπιστοσυνη (σα το Τζωρτζ το Μπους να πουμε). Η τιμη του επισης για τα χαρακτηριστικα του ηταν αχαρακτηριστη :p

Ομως αντικειμενικα δε μπορω ακομη να ξερω που ακριβως παταει γιατι το μελλον ερχεται καταπανω μας και θα φερει καθημερινη χρηση των HD φορματ, τα οποια δεν εχω ακομη τη δυνατοτητα να δοκιμασω. Η πιστη μου ειναι, και βασισμενος στη συμπαθεια που εχω αναπτυξει απεναντι του, οτι και οταν ερθει η ωρα των HD, ο 255 μου θα κλωτσαει κ....ς.

Ενα μονο αποτελει βεβαιο παραπονο μου: το συστημα τηλεχειρισμου. Αυτο δεν ειναι τηλεχειρηστηριο, ειναι τηλεχειριστο, αλλα ακομη και μετα που αντικατεστησα ολα τα τηλεκοντρολς μου με το Logitech harmony one (αυτο το κονσεπτ του universal remote ειναι πολυ ωραιο, δοκιμαστε το αν σας δοθει η ευκαιρια) και κατεβασα απο τη logitech τους κωδικους για macro λειτουργιες της Harman Kardon, δε ξαφνιαστηκα να διαπιστωσω οτι ο 255 δε τις δεχεται. Προφανως δηλαδη, στα πλαισια μειωσης της τιμης του 255, αντικατασταθηκε ολη η υπερυθρη πλακετα του απο καποια αλλη, εντελως βασικη, πιθανον απο την εποχη που τα τηλεκοντρολ μολις ειχαν σταματησει να εχουν καλωδιο και τα seiko ρολογια θεωρουταν τρομερο επιστημονικο επιτευγμα. Ομως δε χανω το δασος για να κοιταω το δεντρο. Ο τηλεχειρισμος, αν και βασικος, κανει τη δουλεια και αν η υποβαθμιση του με βοηθησε να παρω αυτο το διαμαντακι στη τιμη που το πηρα, χαλαλι.

Reaction score
8
καλά όλα αυτα αλλα το γνωστο ιντρνετομαγαζο μου κάνει "νερα"!!!
Ενώ μου είχαν εγγυηθεί 3 μέρες μέγιστη αναμονή ,μετα απο τηλέφωνο μου είπαν πως δεν έχει σταλεί ακόμα απο την αντιπροσωπία και η αναμονή ειναι επ'αόριστον!!!!!!:623:Μου είπαν βέβαια ότι μπορώ να ακυρώσω τη παραγγελία!:141:

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Προφανως δηλαδη, στα πλαισια μειωσης της τιμης του 255, αντικατασταθηκε ολη η υπερυθρη πλακετα του απο καποια αλλη, εντελως βασικη, πιθανον απο την εποχη που τα τηλεκοντρολ μολις ειχαν σταματησει να εχουν καλωδιο και τα seiko ρολογια θεωρουταν τρομερο επιστημονικο επιτευγμα.
Μπά δε νομίζω ότι έγιναν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα για μείωση του κόστους... Απλά ίσως δεν ήταν αρκετό το προγενέστερο σύστημα χειρισμού...με όλα τα νέα καλούδια όπως Blu-Ray Players, Networked Media Players κ.τ.λ. υποθέτω θα χρειάζονται περισσότερα Codes οι κατασκευαστές για τις νέες συσκευές τους, με περισσότερες λειτουργίες γι'αυτό και αλλάζουν κωδικοποιήσεις. Εξάλλου το module που θα διαχειρίζεται τις εντολές από το τηλεχειριστήριο δεν πιστεύω ότι σαν τεχνολογία στοιχίζει και τίποτα. Επίσης η Harman άλλαξε και το πρωτόκολλο επικοινωνίας για iPod με τον Connector Bridge II (AVR-355)...προφανώς για να υποστηρίζει και τα καινούρια ipod touch/iphone. Η έλλειψη οποιουδήποτε πρωτοκόλλου επικοινωνίας με ipod (ακόμα και του bridge I) στον AVR-255 είναι ένα παράδειγμα για μείωση της τιμής του... Από τη στιγμή επίσης που άλλοι κατασκευαστές εξοπλίζουν με τέτοια δυνατότητα ακόμα και τα πολύ φτηνά τους μοντέλα. Βέβαια δεν με χαλάει καθόλου αυτό στον 255 γιατί φαίνεται ότι η Harman έριξε βάρος σε άλλα πιο σημαντικά πράγματα όπως π.χ. το τροφοδοτικό. Ακόμα και Upscale να μην έκανε παρά μόνο switching και να έδινε περισσότερο βάρος στα τελικά στάδια εξόδου, προσωπικά εγώ θα ήμουν χαρούμενος. Εξάλλου το μέλλον είναι το HD και από την άλλη ακόμα και φτηνά Players πλέον κάνουν καλό Upscale.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Μπά δε νομίζω ότι έγιναν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα για μείωση του κόστους... Απλά ίσως δεν ήταν αρκετό το προγενέστερο σύστημα χειρισμού...με όλα τα νέα καλούδια όπως Blu-Ray Players, Networked Media Players κ.τ.λ. υποθέτω θα χρειάζονται περισσότερα Codes οι κατασκευαστές για τις νέες συσκευές τους, με περισσότερες λειτουργίες γι'αυτό και αλλάζουν κωδικοποιήσεις. Εξάλλου το module που θα διαχειρίζεται τις εντολές από το τηλεχειριστήριο δεν πιστεύω ότι σαν τεχνολογία στοιχίζει και τίποτα.
χμμ, το πληθος των κωδικων που κατεβασε το harmony ηταν ιλιγγιωδες και θεωρησα οτι ηταν ενημερωμενο για τα τελευταια μοντελα της harman, ή ετσι τουλαχιστον ισχυριζοταν η logitech. Σκεφτηκα λοιπον οτι το φτηνο 255 δεχεται μονο τις βασικες απο αυτες τις εντολες, δηλαδη αυτες που εχει και πανω στο δικο του remote και οτι το πληρες σετ θα δουλευει για τα πολυ μεγαλα μοντελα. Παρόλα αυτα μου εβαλες ιδεες τωρα και σκεφτομαι οτι ισως η logitech να μην ειχε κανει το update της μιας και τα μοντελα ηταν πολυ φρεσκα και ισως αν ξανακατεβασω κωδικους τωρα να εχω καλυτερη τυχη. Θα μου αρεσε να dim-αρω το vfd ή να ενεργοποιω το night listening mode με ενα πατημα αντι με δεκαπεντε...

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

χμμ, το πληθος των κωδικων που κατεβασε το harmony ηταν ιλιγγιωδες και θεωρησα οτι ηταν ενημερωμενο για τα τελευταια μοντελα της harman, ή ετσι τουλαχιστον ισχυριζοταν η logitech. Σκεφτηκα λοιπον οτι το φτηνο 255 δεχεται μονο τις βασικες απο αυτες τις εντολες, δηλαδη αυτες που εχει και πανω στο δικο του remote και οτι το πληρες σετ θα δουλευει για τα πολυ μεγαλα μοντελα. Παρόλα αυτα μου εβαλες ιδεες τωρα και σκεφτομαι οτι ισως η logitech να μην ειχε κανει το update της μιας και τα μοντελα ηταν πολυ φρεσκα και ισως αν ξανακατεβασω κωδικους τωρα να εχω καλυτερη τυχη. Θα μου αρεσε να dim-αρω το vfd ή να ενεργοποιω το night listening mode με ενα πατημα αντι με δεκαπεντε...
Ναι είναι πολύ πιθανό να έχει βγάλει Updates για τα codes και αν όχι ακόμα υποθέτω θα βγάλει σύντομα...τουλάχιστον απ'ότι έχει δείξει ώς τώρα με το support των Harmony, τα ανανεώνει συχνά.
Άντε να βγεί και το νέο Firmware στις 28 του μήνα να είναι ακόμα πιο super το μηχάνημα (...και η πλάκα είναι ότι δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα :142:...OMG, έγινα και H/K Fanboy τώρα...:137:)

Reaction score
8
επιτελους εφτασε στα χέρια μου το καμάρι!!!!
θα έχω σίγουρα απορίες!!!!τα λέμε πολύ σύντομα:136:

Reaction score
7

Μόλις με πήραν από το σπίτι να μου πούν ότι έφεραν ένα μεγάλο κουτί...
-Ναι;
-Έλα Μάνα...
-'Εφεραν ένα κουτί που λέει "χάρμα"...:137:
-Ά! της λέω έιναι ο καινούριος μου ενισχυτής
-Αμάν μωρέ παιδάκι μου με τα συμπράγκαλα...30 ευρώ σου ζήτησα για μια μπλούζα και δεν είχες...γι'αυτά τα !@#&^%(&() έχεις...:138:
-Καλά...καλά λέω θα τα πούμε σπίτι
-Καλά το αφήνω στη σκάλα γιατί είναι βαρύ μόλις έρθεις ανεβασέ το
-:124:...όχιιιιιιιι!!!!! μην το αφήσ....ΚΛΑΚ! έκλεισε το τηλέφωνο :117:

Οπότε πήγα σπίτι και το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να τον ανεβάσω στο δωμάτιο και να τον βγάλω λίγο από το κουτί να τον δώ....
Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ και γενικά εμπνέει ποιότητα και φινέτσα. Το τηλεχειριστήριο ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλλά έχει και αυτό τη χλίδα του...ειδικά αν βγεί η προστατευτική ζελατίνα (έχω το κόλημα μου γενικά με τα Glossy φινιρίσματα) Τώρα τι λέει στην ουσία, θα δώ το απόγευμα που θα σχολάσω όπου θα τον βάλω σε λειτουργία. Επίσης το σ/κ θα γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.328
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent