Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Reaction score
0
Για να δουμε ποσο καλος εισαι: Ηρακλειο Κρητης :)

Αλλα παντως δε το βιαζομαι τοσο. Σε κανα μηνα θα τον χτυπησω τον 255. Απλα τιμες ηθελα να δω και τα τοιαυτα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Στο Ηρακλειο ξεκινας απο Planet AV ,μετα πας Αποστολο Παπαδακη και καταληγεις στον Κωστη τον Καβλεντακη.

Καλος?

Reaction score
0

Στο Ηρακλειο ξεκινας απο Planet AV ,μετα πας Αποστολο Παπαδακη και καταληγεις στον Κωστη τον Καβλεντακη.

Καλος?
Στη δικιά μου τη μεριά τους έχει κανένας Νίκο? :117:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Oντως πολυ χαμηλες τιμες.
Νομιζω πως ειναι κραχτης,γιατι απο διαθεσιμοτητα ....
Ισως τα φερνουν απο το εξωτερικο γιατι απο εμας δεν εχουν παραγγειλει.

Reaction score
0
δε μπορεσα να αντισταθω! Η τιμη ηταν τοσο χαμηλη! τον τσακωσα!
Ηρθε χθες το πρωι και θα ποσταρω φωτογραφιες απο το ξεπακεταρισμα και τα τετοια, τις οποιες ομως δεν εχω τωρα μαζι μου. Το αστειο ειναι οτι με το που τον πηρα, το eshop κατεβασε τη σελιδα και τον δειχνει σαν εξαντλημενο! Τσακισα την αγορα φαινεται με τις ποσοτητες που παραγγελνω...
Πρωτες εντυπωσεις:
~ Ειναι σεξυ
~ το τηλεκοντρολ θα μπορουσε να ειναι στο 1/3 του μεγεθους και παρολα αυτα να εχει πιο πολλα κουμπια. Γιατι τα κανουν τοσο μαρκουτσια ρε φιλε? ειναι καποιου ειδους φαλλοκρατικη προεκταση ή κατι τετοιο? Επισης (κακο καπως αυτο) δεν εχει πληκτρο για απευθειας dimming του vfd, αλλα ενταξει.
~ μουσικα μου φανηκε ωραιος ως τωρα (αρκει να απενεργοποιησω το logic 7) αλλα θα μου παρει λιγο καιρο να καταλαβω. Εξαλλου εχει σκληρο ανταγωνισμο μιας και αντικαθιστα ενα συλλεκτικο yamaha DSP-A2 που εχει υπαρξει καταπληκτικος μεχρι σημερα.
~ Μεχρι στιγμης το Logic 7 πρεπει να το απενεργοποιω παντα. Δεν ακουγεται! Βεβαια μαλλον φταιει και το οτι εχω 4 ηχεια και οχι 5.1 ή 7.1. Ισως και οτι τα 2 ειναι πολυ ευαισθητα και στρωνουν ακομη ενω τα αλλα δυο αμπεροφαγοι και δεν εχω σεταρει τα levels ακομη. Δε μπορω να κανω και EZQSet με 4 ηχεια γαμωτο.

~ ομως ολα αυτα ειναι ασημαντα καθως σε λιγο καιρο θα κανω το πραγματικο τεστ με bluray και hd audio και το κεντρικο ηχειο και το sub στη θεση τους.

Αυτα προς το παρον, προσεχως περισσοτερα...

Υ.Γ. α και να με συγχωρει η επισημη αντιπροσωπεια που παραστρατησα, αλλα η τιμη ηταν τοσο διαβολεμενα χαμηλη... :)

Reaction score
0
Ξεπακεταρισμα

Το κουτι μου ηρθε αρκετα τσαλακωμενο. Θα 'χει φαει χτυπο απο τη Κορεα (ή μηπως ειναι Κινα;) ισαμε εδω! Λογικο: οταν γραφεις "fragile" πανω στη κουτα με το high tech, ακριβο μηχανημα σου, ε, τον προκαλεις το καημενο Κινεζο μεροκαματιαρη αχθοφορο να το κακομεταχειριστει...

Attachments

Reaction score
0
Απο μεσα παρ'ολα αυτα, ολα ηταν σε αψογη κατασταση. Διακρινονται στη πρωτη φωτο manual, ezqset mic (πανω) και σακουλακι με κεραιες FM/AM και τηλεχειριστηριο.

Attachments

Reaction score
0
Ολοκαινουριος και γυαλιστερος πανω στο προσωρινο τραπεζακι του. Τα καπακια των front panel connectors φαινονται στη τριτη φωτο, εκ των οποιων το μικρο δε κουμπωνει σωστα. Τι σωστα δηλαδη, καθολου. Μενει ομως στη θεση του οταν ο ενισχυτης ειναι οριζοντιος (δοξα τω Θεω). Με ενα καλο σεισμο ομως θα κουνηθει (σε ενα καλο σεισμο βεβαια ισως να εχω και αλλα προβληματα!). Εν παση περιπτωσει, μικρο το κακο.

Attachments

Reaction score
164
Ευτυχής κάτοχος και εγώ ενός AVR 255. Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι θετικότατες, και από την πλευρά του ήχου, και από την πλευρά της λειτουργικότητας.
Μέχρι να σας πω λεπτομέρειες, μία απορία για το τμήμα video:
Δεν έχω καταλάβει τι είδους δρομολόγηση κάνει στο video:
-Ό,τι παίρνει από την component, το δρομολογεί στην component και στην HDMI. Υποθέτω το ίδιο συμβαίνει και με το composite και το svideo.
-Ό,τι παίρνει από την HDMI το δρομολογεί μόνο στην HDMI; Όχι στην component;
-Στις εξόδους composite και s-video τι δρομολογείται; Στέλνει και ό,τι παίρνει από το HDMI και component;
Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι να συνδεσω σε composite και svideo και από το manual δεν έβγαλα άκρη...

Reaction score
8
παιδιά και γω έχω βαλει στο μάτι τον 255 αλλα....ανησυχώ για τα watt!Oλοι με διαβαιώνουν ότι είναι πιο ισχυρός απο άλλους που δηλώνουν πολύ παρα πανω.Ισχύει κατι τέτοιο;

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.444
H τιμη του 355 ποια ειναι?
Ειναι "φουλ εξτρα" ??
οι ακριβοτεροι, απο αλλες μαρκες, κανουν καποιο προσεσινκ παραπανω?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

ο 355 πουλιεται στα μαγαζια 999 ευρω μετρητοις.
Οταν λες ανταγωνισμος ,σε ποιο μοντελο αναφερεσαι?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.305
Νεότερο μέλος
Andreassat