Marantz OPSODIS ES7001

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ξερετε την σειρα YSP της Yamaha οπου ενα ηχειο παιζει τον ρολο ολων, ετσι δεν ειναι?
Τωρα κατι παρομοιο προσφερει και η Marantz(κυκλοφορει απο Ιουνιο στην Ιαπωνια) με δυο εισοδους HDMI και τρεις ψηφιακες ηχου.
Το OPSODIS θα κοστιζει περιπου 1000$ ενω θα υπαρχει και εξτρα subwoofer με 200$ αλλα και AV rack με 400$ περιπου

http://www.engadgethd.com/2007/05/23/marantz-returns-with-opsodis-es7001-home-theater-system/

Reaction score
6
Τελικά το έχει δοκιμάσει αυτό κανείς; Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για soundbar για να αποφύγω τα καλώδια. Η συγκεκριμένη υλοποίηση μου τράβηξε την προσοχή επειδή λέει ότι δε χρειάζεται τοίχους, και το σαλόνι μου είναι και μεγάλο και σε περίεργο σχήμα. Επίσης διάβασα καλά λόγια για το Denon DHT-FS3, αλλά γενικά δεν βρήκα κριτικές στο φόρουμ για κανένα από τα δύο.

Reaction score
6
Παρεμπιπτόντως, το γεγονός ότι έχει hdmi ver.1.1 θα έπρεπε να με προβληματίζει; Σκέφτομαι να στέλνω σήμα από PS3 μέσω του soundbar σε sony hw-10, θα χάνω κάτι σε ποιότητα εικόνας;

Reaction score
8
Τελικά το έχει δοκιμάσει αυτό κανείς; Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για soundbar για να αποφύγω τα καλώδια.
Μην το σκέφτεσαι χωρίς δοκιμή:131:

Μεγάλο ρίσκο .Θα έλεγα ότι είναι πολύ πιθανοτερο να μη σου κάτσει καλά ο ήχος παρα να λειτουργεί σωστά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent